Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FKCZ WEB
Daj samo Tadeua ;pljuga
Reply
Quote:Да ли желите да вам неко од наших магова фудбалске лопте краси позадину на монитору?

Stavi samo one koji se trude i koji posteno znoje Sveti dres.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Па на пример стави Ранђеловића,ваљда ће то бити подстрек осталима да заслуже да се појаве на позадини екрана,ако нико није заслужио,стави навијаче,грб,легенде звезде (не звездине звезде)-оне којих се сећамо са симпатијама...
Reply
Quote:легенде звезде (не звездине звезде)
А што не Звездине звезде?
Проблем је што немамо довољно добрих фотографија старијих играча (да не спомињем што су већина црно-беле, укључујући и оне из друге половине 80-их). А и питање је ко би ставио позадину са Бором Костићем или Диком Стојановићем, на пример. Па чак и Друлићем или Гораном Ђоровићем којих се сви ми овде сећамо.
Биће сигурно и оваквих позадина, али ипак нагласак треба ставити на садашње играче (какви год да су) и неке опште теме.
..baklje gore, pesma cigana...
Reply
Лично,мислим да би то баш била фора-мада ми није уопште идеја да "силујем" са предлогом.
Мене су као клинца више палили "анонимуси",да будем јаснији namigivanje ,у моје време је ултра популаран био Пижон-мени једином у разреду (ОШ) су много интересантнији били :

Боровница,Репчић,Дика,Шеле,Жонта,Криви,Павика,Бата Ђора-костоломац,Куле,Муслин (чији сам дрес носио док ми рукави нису дошли до рамена),Блеки,Крмпотић (чије сам име изговарао кад год би покупио неког са леђа док играмо "фуцу" у школском),па онда Миле Јовин,легенда Рајко Јањанин,уопште они који су крваво радили незахвалан посао који се није видео једино зато што нису били по телевизији и којима су интервјуи у "Спорту" излазили само сваке преступне године кад се Пижону смучи да даје "изјаве за јавност"...(ништа лоше за "Голуба" али мени он никада није био десет пута бољи од осталих па да само читам о њему).

Могу да набрајам до сутра и веруј ми све их памтим,а од '92 једино се сетим (по глупостима) несретног Перице (са 15 кила уља у коси),Декија Станковића (само зато што је прешао у Интер)и гола Крупниковића на дербију...

Што се тиче фотографија,верујем да негативи постоје по "редакцијама" или приватним колекцијама,само их треба пронаћи...

Поздрав Smile

ПС
Мало сам измешао генерације али то су они којих сам се у овом тренутку сетио...
Reply
А било би екстра рецимо слика на коју су обачени играчи разних генерација...Значи позадина са рецимо Рамбом Петковићем,Николом Жигићем,Брацом Живковићем,Крупниковићем,Најдовским...Значи једна као слика састављена од више малих сличица...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Quote:Лично,мислим да би то баш била фора-мада ми није уопште идеја да "силујем" са предлогом.
Мене су као клинца више палили "анонимуси",да будем јаснији namigivanje ,у моје време је ултра популаран био Пижон-мени једином у разреду (ОШ) су много интересантнији били :

Боровница,Репчић,Дика,Шеле,Жонта,Криви,Павика,Бата Ђора-костоломац,Куле,Муслин (чији сам дрес носио док ми рукави нису дошли до рамена),Блеки,Крмпотић (чије сам име изговарао кад год би покупио неког са леђа док играмо "фуцу" у школском),па онда Миле Јовин,легенда Рајко Јањанин,уопште они који су крваво радили незахвалан посао који се није видео једино зато што нису били по телевизији и којима су интервјуи у "Спорту" излазили само сваке преступне године кад се Пижону смучи да даје "изјаве за јавност"...(ништа лоше за "Голуба" али мени он никада није био десет пута бољи од осталих па да само читам о њему).

Могу да набрајам до сутра и веруј ми све их памтим,а од '92 једино се сетим (по глупостима) несретног Перице (са 15 кила уља у коси),Декија Станковића (само зато што је прешао у Интер)и гола Крупниковића на дербију...

Што се тиче фотографија,верујем да негативи постоје по "редакцијама" или приватним колекцијама,само их треба пронаћи...

Поздрав Smile

ПС
Мало сам измешао генерације али то су они којих сам се у овом тренутку сетио...

Брате, свака част, одлично се сећаш и упоште ниси много измешао генерације. А и за ''Голуба'' си 100% у праву.
Срце на терен ...
Reply
Срећа па се Управа не меша у рад сајта, иначе би он већ био у оранж боји ... :batine

Сајт треба да буде једноставан, лако прегледан и атрактиван.

А што се тиче "волпејпера" :lol: предлажем да стави један са играчем који је одиграо највише утакмица у Звездином дресу у историји - Такајуки Сузуки ... Big Grin
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Да ли је то зато што раде на новом сајту или ко зна зашто ниједна нова вест се није појавила на официјелном већ пар дана... Па чак и да нема ниша битно ново могли бисте да констатујете да је Тришовић играо за репку и када да се очекује Баста...

Мислим да смо се охладили па би могли отворити топик о фк цз
Reply
Када сте беше рекли да ће бити нови сајт на интернету...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: