08-10-2005, 11:11 AM
Vasil, jel' ono Dragance na jednoj fotki ili?
poz
Dacha
poz
Dacha
FKCZ WEB
|
08-10-2005, 11:11 AM
Vasil, jel' ono Dragance na jednoj fotki ili?
poz Dacha
08-10-2005, 06:23 PM
Једино ако си видео фотку на којој је Драганче у телевизору namigivanje . Прилично је тешко (такорећи неизводљиво) бити у исто време у Београду на конфу за новинаре и на Новом Зеланду (где одрађујеш посао око сајта).
Значи, ниси видео Драганчета. Кики и моја маленкост нису желели да се експонирају у јавности тако да ни нас нисте могли да видите. Ја сам био одма` ту иза камере ![]()
08-10-2005, 08:12 PM
Ma i meni nesto cudno bi nego rekoh da nije dosao sa N. Zelanda.
Svaka cast na trudu. Dobro bi bilo da nas malo vise informisete o clanstvu i kakve su privilegije za iste. Puno pozdrava poz Dacha
08-10-2005, 08:32 PM
Vasil, mogli bi pored rasporeda utakmice i datuma odigravanja staviti i satnicu. Mala stvar ali korisna.
poz Dacha
08-10-2005, 09:44 PM
Quote: Dobro bi bilo da nas malo vise informisete o clanstvu i kakve su privilegije za iste. Отприлике ово Quote:dragance Што се тиче сатница... `бем ли га. Видећу са људима из клуба да ли уопште то имамо за предстојеће утакмице. Знам да је Пикси од ФС-а тражио да се наше утакмице на Мари играју у вечерњим терминима.
08-10-2005, 09:46 PM
Да не буде забуне, биће ту још неких ММ зајебанција, ал` нећу баш све да откривам
![]()
08-12-2005, 07:35 AM
Што се сајта тиче, мислим да је добар...моја највећа замерка односи се на боју заглавља - превише тамно...треба да буде више ЦРВЕНА...даље, промените формат датума у најавама мечева (нек буду по српски, а не 8/11/05)...
Други су већ поменули неке ствари које су и мени засметале...тек када буде у потпуности завршен сајт, моћи ћемо да причамо и о другим детаљима... Похвално је то што тражите и наше мишљење...ако будете одрадили измене у складу са овим предлозима, мислим да ћемо имати најлепши сајт!!! Само напред!
Z T
08-12-2005, 05:23 PM
A kako da ja nađem sliku ovosezonskog sastava (koji se vidi u levom delu sajta) a da je normalne veličine? Slika ne može da se uveća, a opet ne može u avatar, pa čemu služi?
![]() ![]()
08-16-2005, 06:31 PM
Посетила сам малопре сајт да се информишем у колико сати почиње текма у суботу али не пише.
На саром сајту је тај инфо био доступан бар недељу дана унапред. :finger Мојне да ме разочаравате. ![]()
08-16-2005, 07:20 PM
Биће, не брини. Баш смо јутрос причали о томе. То су оне ситнице које живот значе namigivanje , а које се додају у ходу.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|