08-12-2005, 09:33 AM
Pantelica pod HITNO treba da POKLONE bilo kome!!! :bes
Inter Z. - C. ZVEZDA
|
08-12-2005, 09:33 AM
Pantelica pod HITNO treba da POKLONE bilo kome!!! :bes
08-12-2005, 10:14 AM
Ma jedan je Pantelic Marko i tachka.
Lukovic me iznenadio, Pixy standardno dobro, Trajkovic dosta trchi, a Zigic je zlata vredan. Odbrana mi deluje nesigurno. Koliko god ja ne cenim Bishevca bolje i on nego Joksimovic ili Miladinovic.
08-12-2005, 10:48 AM
Pre svega čestitke igračima na pobedi i navijačima koji su tamo otišli i očitali im bukvicu o navijanju.
E sad o igri: Uglavnom dobra, sigurna, dominantna, sem pred kraj poluvremena, kad je i pao gol. Šta se tad dogodilo ne znam, verovatno je nastala pometnja jer su upravo tad stizale delije, bog zna. Važno je, Mudrinić pustio Pecelja da se šeće po petercu, ko veli naš je, neće on... :batine Ranđelović: u njega i dalje nemam poverenja, bio bih sretniji da vidim Stojkovića ili Banovića na golu. Gol je mogao odbraniti, ali je bio solidan. Odbrana: Dudić odličan, Đorđević konačno počeo koristiti glavu onu veliku, Joksimović uplašen, nesiguran, nema od njega zasad ništa, a Luković je pozitivno iznenađenje (dve asistencije za gol, plus odlični pasovi, građenje, driblinzi...), nek samo tako nastavi. Vezni: Trajković borben (po izlasku se prekrstio, pa ocena više), mada kao da mu fali prostora. Piksi fenomenalan, ginuo je tamo, trpio udarce, strašan igrač. Mudrinić levo smetalo, a Janković dosta dobar. Napad: Žigić nezaustavljiv (pitam se kako li će Zvezda igrati bez njega za par godina...?), a Panta se ispromašivao, ali ipak je ubo jednu, pa prelazna ocena. Purović pokazao da zna ponešto, par dobrih poteza. Na Mari očekujem 5 komada! ![]()
08-12-2005, 03:27 PM
Мудринић је додавао лопте свака му част.
Било ми је жао што цигани нису били на трибини да виде први гол. Панта, ко Панта, био би добар хулиган. ![]() http://www.b92.net/galerija/pics/2005/08...214185.jpg :finger ![]()
08-12-2005, 05:26 PM
I ako sam Pantu psovao skoro celu utakmicu i dalje smatram da je on uz Zigu odlican i da ga Zvezda treba zadrzati makar do polusezone kada bi vec trebalo da igramo ligu uefa namigivanje
08-12-2005, 06:24 PM
Sledeci krug takmicenja, ovaj sastav:
...........................Stojkovic............................... ..Dramani........Dudic......Da Silva.........Lukovic.. Basta..........Kovacevic.....Jankovic.......Trajkovic ......................Zigic................Pantelic................ ![]()
08-12-2005, 07:17 PM
Slazem se sa timom samo shto je ovaj Da Silva smeshan, pa bi umesto njega stavio Djordjevica ili Bishevca. Jebiga, da nam je doshao Zulio Cezar druga bi pricha bila...
08-12-2005, 09:29 PM
Quote:Slazem se sa timom samo shto je ovaj Da Silva smeshan, pa bi umesto njega stavio Djordjevica ili Bishevca. Jebiga, da nam je doshao Zulio Cezar druga bi pricha bila... Taj tim stvarno dobro izleda,taj stoper je mozda jedini problem,a sto se djordjevica tice izgleda ide u rusiju,valjda gotova stvar
08-12-2005, 10:05 PM
[quote] Slazem se sa timom samo shto je ovaj Da Silva smeshan, pa bi umesto njega stavio Djordjevica ili Bishevca. Jebiga, da nam je doshao Zulio Cezar druga bi pricha bila...[quote]
Da li si nekad gledao Cezara? Da li si bio na Zvezda - Rad da vidis smesnog Brazilca? Podgoricane i za tebe isto vazi. Ne lozite se na imena, gledajte fudbal. Ne kazem da niste u pravu ali mi se cini da je ovaj Silva super pojacanje. Doduse bio je to i Miladinovic pa i Bisevac, Mudrinic.... Mozda nisam u pravu ali po onom sto sam video odbrana sa Silvom.... :indijanac
08-13-2005, 06:07 AM
Imam jedno pitanje: Ako se ne varam-Bojan Miladinovic je usao u igru u Kurvatskoj. Da li je on to smio? Je li on bio pozajmljen Radu? I da igra na "dvojnoj" dozvoli, da li on smije nastupati za nas u Evropi?
Molim vas, da mi neko odgovori, jer sam ja tu izgleda nesto dobro pobrkao! Puno pozdrava! |
« Next Oldest | Next Newest »
|