Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novi dresovi
Па ако Милан буде играо у белој гарнитури вероватно ћемо и ми имати у том случају црвене дресове (логично би било тако, али ...)...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Пардон хтедох рећи шорцеве а дресеви зна се... ЦРВЕНО БЕЛИ!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Igracemo u crveno-belim dresovima,belim sorcevima i crvenim stucnama,tako su rekli jos pre prvog meca
Можда је рано причати о овоме, али дали неко зна, дали добијамо нове "најк" дресове?? Посто колко се ја сећам, договор је, да за јесењи део 2007 ми дизајнирамо како ће да нам изгледају дресови! Ови су само пролазни (оно сто су имали на лагеру), ја сам тако разумео! Ако се будемо појавили са истим дресовима у квалификацијама за ЛШ, онда боље је одмах прекинути спонзорство и са њима. :bes Sad
Дечко који ради у Нике продавници на западној трибини ми је рекао да је нешто пре нове године презентован модел за следећу сезону и да ће бити сличан дресу ПСВ-а од ове сезоне, с том разликом што ће уместо црних детаља бити плава боја.

Колико је то тачно не знам. А ово за дизајнирање дреса, је по мени нереално. Једино што треба очекивати је да их пре него што их пусте у употребу покажу Делијама... да не би опет имали сличних испада као са наранџастим. једино ако би најк дизајнирао посебно дресове за Звезду и то по налогу Делија...

[Image: psv_home_0607.jpg]

[Image: psv_home_06071.jpg]

Мислим да би било супер да имамо овакве дресове. Међутим проблем је што исти коштају око 70-80 еура.

И ови од 50 еура (који иначе коштају максимум 25 еур) су скупи, а камоли ови нови којима ће цена у том случају бити минимум 100 еур.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Фин дрес. Само да не буду ружни нашивани бројеви са бијелим квадратом преко читавих леђа. И трећа гарнитура да буде плава.
Ови псв-ови дресови бас лепо изгледају, само да и наши ураде нешто тако слично. Ове сезоне нам дресови и нису нешто...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Овај ПСВ-еов дрес је леп само БЕЗ икакве црне варијанте на дресу...
Quote:Овај ПСВ-еов дрес је леп само БЕЗ икакве црне варијанте на дресу...
Па то се ПОДРАЗУМЕВА Smile , неко је већ горе написао да се место црне убаци плава боја.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Ево како би то изгледало. Није лоше, али као што рече Johnny Blaze ако буду ушивали оне крпаре на леђима, опет ће дрес бити ружан.

[Image: zvezdajersey0708.jpg]
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: