Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novi dresovi
Koliko sad mogu da se setim, receno mi je da ce promocija dresova biti u julu (recimo neka sredina meseca), ali da ce se u prodaji naci vec krajem juna. Meni je to bilo jos onda cudno, pa verujem da se do polovine meseca nista nece znati.
Ono sto je zanimljivo je cinjenica da svi klubovi koji igraju u LS (kvalifikacije, grupe) moraju do odredjenog datuma da ispostuju odredjene tehnicke uslove. Jedan od njih je i prijavljivanje dresova u kojima ce igrati. Cini mi se da je taj rok bio jos u jun.
..baklje gore, pesma cigana...
Bas me interesuje u kojim ce dresovima sutra da igraju?? Adidas?? :zbunjen :boks
Mozete mi zahvaliti neki drugi put namigivanje ... dosta je bilo spekulacija, evo vam novi dresovi ;pljuga

[Image: Roter_Stern_Belgrad_Juli_2006_1.jpg]
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
Znaci PSV-ovi od pre 3 godine. Originalno, nema sta Sad
na zalost... ajde nije dres ni tako los, ali cini mi se da je reklama ponovo nalepljena... nadam se da je na ledjima bolja situacija! :boks
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
Na prvi pogled mi deluje kao da je ovo reklama ponovo usivena na dres Sad
Stari.
[Image: 35c0qqq.gif]
Nista specijalno.
Stvarno, ocekivanja su bila veca.
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Jaoooo, poludim kad vidim zalepljenu reklamu! Nista bolje sigurno nije ni na poledjini! :boks :batine :bes
Chemer, jad. :vesala Jebao ih Najk kad je dres isti kao adidasov,i isto izlepljen 'tojotama' 'wiener stadishe-ima'...
Zvezda odavno nema imidz velikog kluba...po mnogo chemu, dres je samo primer.
..кажу да причам много...

Forum Jump:

Users browsing this thread: