Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novi dresovi
prugasti - kako-tako, meni je licno lepsi dres atletika. onaj beli sa plavim detaljima je lep, ali detalji trebaju biti crveni pobogu !!! a narandzasti... no comment, UZAS !!! nadam se da je sve ovo jedna obicna zajebancija
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
Quote:prugasti - kako-tako, meni je licno lepsi dres atletika. onaj beli sa plavim detaljima je lep, ali detalji trebaju biti crveni pobogu !!! a narandzasti... no comment, UZAS !!! nadam se da je sve ovo jedna obicna zajebancija

Boga mi nije zajebancija....

Za Novosti "Komunjara"Lekovic izjavio sledece:

-Igracemo u narandzastim dresovima kao Holandska Reprezentacija .

Promocija istih je u Julu...

Da mu ebem milu majcicu kome je samo tako nesto palo na pamet !!!

Pa sta mi imamo koj k... sa narandzastom bojom?

BESAN SAM :megafon
:boks :boks :boks :boks :boks
URL=http://www.imageshack.us][Image: raybansig2sw.gif][/URL]
Quote:
SaXoN Wrote:prugasti - kako-tako, meni je licno lepsi dres atletika. onaj beli sa plavim detaljima je lep, ali detalji trebaju biti crveni pobogu !!! a narandzasti... no comment, UZAS !!! nadam se da je sve ovo jedna obicna zajebancija

Boga mi nije zajebancija....

Za Novosti "Komunjara"Lekovic izjavio sledece:

-Igracemo u narandzastim dresovima kao Holandska Reprezentacija .

Promocija istih je u Julu...

Da mu ebem milu majcicu kome je samo tako nesto palo na pamet !!!

Pa sta mi imamo koj k... sa narandzastom bojom?

BESAN SAM :megafon
:boks :boks :boks :boks :boks

Evo ti i link ako ne verujes...

http://www.novosti.co.yu/code/navigate.p...2006-06-12
URL=http://www.imageshack.us][Image: raybansig2sw.gif][/URL]
Stvarno mi nisu jasni... Gledao sam negde jedan prilog o nekom malom klubu gde se svi ponudjeni dresovi stave na razmatranje navijacima, pa se onda izabere. A mi u velikoj Zvezdi, pa sipak!? Ne moraju samo nas da slusaju, ali neka barem zatraze odobrenje.
Mozda sledece godine Najk da crno-bele dresove?! :boks :bes
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Ja mislim da ne trbamo da dignemo toliku halabuku oko ovih narandjastih dresova, iz jednog razloga, a to je da cemo vrlo mali broj utakmisa igrati u njima. Mene licno interesuje kada je promocija prugastih dresova. Toje meni najbitnije- kako oni izgledaju!
To je ista ona fora koju je Nike uradio i Barsi kada im je uvalio zuto flourescentnu boju dresova,a ni oni nemaju nikakve dodirne tacke sa njom.
ako stvarno bude ovako bolje da nam je adidas ostao... nisam mislio da cu ovo ikada reci, ali tako je... narandzasti su uzas, a i oni plavo-beli izgledaju kao obicne majice, bar da su beli sa crvenim, a ne plavim bojama... medjutim narandzasti je secer na kraju! :batine :boks
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
Nadam se da su ove trenerke samo privremene. Nema ni grb ni ništa.

[Image: IMG_0051prozivka.jpg]
Mislim da su trenerke privremene, jer nisu ni imali vremena da se naprave nove sa nasim grbom, verovatno ce biti sledece sezone. A za dresove nemam reci, nadam se necem boljem tek sledece godine kad ih sami dizajniramo, nadam se da to nece raditi neznalice kao Lekovic :batine
ZVEZDAŠI U NARANDžASTOM

PROMOCIJA novih dresova za narednu sezonu planirana je u julu, a pored crveno-belih i plavih dresova za zvezdaše je urađena i premijerna garnitura.
- Igraćemo i u narandžastim dresovima, sličnim holandskoj reprezentaciji - istakao je sekretar Nebojša Leković.

Vecernje novosti.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)