Threads: 0
Ako dobijamo vec postojece garniture Nike dresova, onda neka budu kao sto Juve ima ( naravno u nasoj crveno beloj boji ). Po meni su oni najlepsi! ovi sto PSV nose, neznam dali ste obratili paznju na poledjini su skroz crveni...
[/img]
Threads: 3
Quote:Ako dobijamo vec postojece garniture Nike dresova, onda neka budu kao sto Juve ima ( naravno u nasoj crveno beloj boji ). Po meni su oni najlepsi! ovi sto PSV nose, neznam dali ste obratili paznju na poledjini su skroz crveni...
[/img]
I kad nasi naljepe broj i reklamu, onda ce biti potpuno bijeli
Da li ima iko od vas ideju kakvi ce dresovi stvarno biti? Redmanova verzija od PSV-a stvarno nije losa, kompliment!
Ako je tu Delta glavna, ako znamo kako su nam sposobni ljudi iz uprave onda me ne bi iznenadilo da dobijemo skart dresove sa sve lepljenim brojevima i reklamom(tradicija) i da ne bude ni jedne garniture crveno-belih dresova!
Threads: 1
Quote:И прве сезоне ћемо као што рекох већ имати дрес који је исти као неки од пругастих који већ постоје (можда као Барса...), а касније га сами дизајнирамо...
Znači u startu bajati dresovi? Superiška.
Threads: 5
Quote: Ako ih budemo dizajnirali kao majice za 21. osvojeni kup onda bolje da raspisu konkurs na delije.net i na caffe-u bolje ce ispasti :lol: .
Definitivno
Samo da se udje u Champions, pa makar igrali goli do pasa

ampion
iljadu Grobara i huligana...zna se sto ce Delijama
Znam da je radjeno u photoshopu,ali i da ce tako i izgledati.Ili mozda kao dresovi Atletiko Madrida.
Threads: 3
Iako mi je Atlético iza Zvezde, koja stoji iznad svega, najomiljeniji klub, ne daj Bog, da imamo njihove dresove. Evo sezone imaju stvarno ruzan design.
![[Image: show?id=9720&dbid=624&typeofpage=22365]](http://english.psv.nl/show?id=9720&dbid=624&typeofpage=22365)
Evo kako bi izgledali psv-ovi dresovi
E jebiga nije mi uspelo da postavim sliku....oprostite!
Pozdrav