Threads: 8
Je li istina da ova Irska agencija vozi za samo 5 eurica na relaciji London-Milano :zbunjen
Pa kakva je tu zarada :zbunjen
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Threads: 76
?? ?? ????? ????????? ?? ??? ??? ?????? ???????????? ? ???? ????????? ??????, ???? ?? ???? ?? ?? ????? ??????? ????...
:zbunjen
???? ?? ?? ????? ?? ?? ????? ???? ????? ???? ?? ?????? ????????? ????????? ??? ? ?????? ??? ??????? ???? ?? ?????. ????? ????!
????? ? Travel magazine ???? ???? ?? ???? ???? ???? ??????? ??????? ??? ??? ??? ??? ?? ?? ??? ???a (??? ?????!) ????????? ???? ?? ??????? ???? ????????? ???????? ???????, ???? ?? ???????????? ?????, ????????? ???? ???? ? ???????? ???? ????? ?? ????????
Threads: 8
Quote:?? ?? ????? ????????? ?? ??? ??? ?????? ???????????? ? ???? ????????? ??????, ???? ?? ???? ?? ?? ????? ??????? ????...
???? ?? ?? ????? ?? ?? ????? ???? ????? ???? ?? ?????? ????????? ????????? ??? ? ?????? ??? ??????? ???? ?? ?????. ????? ????!
????? ? Travel magazine ???? ???? ?? ???? ???? ???? ??????? ??????? ??? ??? ??? ??? ?? ?? ??? ???a (??? ?????!) ????????? ???? ?? ??????? ???? ????????? ???????? ???????, ???? ?? ???????????? ?????, ????????? ???? ???? ? ???????? ???? ????? ?? ????????
Da ti mozda ne radis u vladi Vojislava Kostunice :rofl
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
E, pa nismo dosli ovde da se vredjamo.
Nemam ja nista protiv stranih turista samo volim da ih mi ovde domacinski docekamo, pa da nam dodju opet.
Ana slazem se da treba da se radi na tome da sto vise stranih turista dolazi ovde i da nama ostavljaju pare, onda bi bilo vise kesa. Svi znaju da je ovde dobra zajebanciaj na par dana i ljudi bi sigurno vise dolazili. Mi nismo isti mentaltiet kao na zapadu jer smo otvorenog srca i ako bi ryanair proradio to bi bilo super. nasa kultura je u kurcu... treba to vratiti na staze stare slave.
Threads: 4
Evo ja cu skoro!
Quote:Ana slazem se da treba da se radi na tome da sto vise stranih turista dolazi ovde i da nama ostavljaju pare, onda bi bilo vise kesa.
Jos vise kesa bi bilo od tih stranih turista ako ne bi trosili pare na put da dolaze ovde da nam ih donose, bolje da nam postom salju pare.
Evo Nikola ce skoro. ;pljuga
Threads: 13
[quote="KizaLion"]
Predsednik Upravnog odbora aerodroma Ni
?????? ??? ?????????? ????????? Travel magazine, ?? ???? ?? ????? ???? "??? ?? ?????"
Ryanair ????? ????????? ?????!
???? ?????????? ?? Ryanair-a, ?????? ???????? low-cost ????????? : ?? ???? ?????? ?? ?????? ????? ?????? ?? ?????????? ?????????, ?????? ????????, ?????, Gatwick, ????????, ???????? ? ???????, Ryanair ??? ???? ?? ?????? ???????? ???????????? ?? online ???? ????????? ?????! ????? ???????? ?? ??????? ?????, ??? ??????? ????????? ???????? ? ??????????? ????? ??????? - summa summarum, ????? ???? ???? ??? ??????? ?????????, ??? ?? ?????? ???? ?????? ???????. ? ?? ???? ?? - ? ?????? ????? ?? Ryanair ???????? ?????? ?????? 10.000 "????? ?????????? ??????", ???? ??????? 1 ???? ???? (????, ???????, ????? ? ??????? ?? ??????????? ???????). ?? ??????, ??? ?????? ?? ?????? ?? ???? ????? (??? ????), ? ? ?? ??????, ???????? ?? ?????? ?? ????? ? ???? Ryanair ???????? ???? ???????? ?? ?????? ???????? ??? ? ???? ?????????? ??????.
Threads: 2
Ovaaaj, ne znam da li ste procitali, ali Delta planira otvaranje svoje kompanije po ugledu na Rajan i ostale. Cini mi se da su cak rekli da ce sve zavrsiti do leta i pocetka sezone godisnjih odmora. Bas me zanima da li bi im Surcin dao odobrenje? Mozda bi leteli sa Batajnice (neko mi rece da se i taj aerodrom koristi za neke civilne letove).
..baklje gore, pesma cigana...