Threads: 2
Ne kenjash uopshte. Pa dovoljno je videti samo koja je izvorna Suzukijeva pozicija- C4. Pa nema teorije da nam je tu potreban igrach, gledano cisto sa sportskog aspekta.. Dramani je doveden na preporuku naseg bivseg asa koji je trener Gane, a Zenga ga ne jebe izgleda ni 5% (chak se Dujkovic chudio)- tako da ni on nichemu ne sluzi. Za brazilca vishe ni ne znam da li je i formalno jos kod nas (?!), doveden je po logici 'brazilac je- njih masa gotivi'. Tako da- jebesh strance i njihovu ulogu.
Raduje me medjutim Milijash, izgleda da je pravo pojachanje...
..кажу да причам много...
Threads: 5
Sta je sa strancima videce se. Vreme ce pokazati. Zasto nasi rezervisti ne igraju neku omanju ligu ili neke prijateljske meceve nedeljom. Glupo je samo trenirati a ne igrati. Organizujes npr. sa nekom ekipom prijateljsku ubacis te sto nikada ne igraju. Dramani, eventualno Suzuki, Da silva, ovi novi crnci, malo omladinci pomazu.
Threads: 0
Quote:Sta je sa strancima videce se. Vreme ce pokazati. Zasto nasi rezervisti ne igraju neku omanju ligu ili neke prijateljske meceve nedeljom. Glupo je samo trenirati a ne igrati. Organizujes npr. sa nekom ekipom prijateljsku ubacis te sto nikada ne igraju. Dramani, eventualno Suzuki, Da silva, ovi novi crnci, malo omladinci pomazu.
Po mom misljenju Zvezda mora da osnuje neki svoj "feeder" klub kao sto partizan ima teleoptik. Onda bi vecina igraca imala sansu da igra takmicarske utakmice a ne samo da sedi i gleda. ako se nevaram, teleoptik igra i kup kao i trecu ligu. jedna pozitivna stvar sta oni imaju a Zvezda mora da napravi.
To je jos bolje nego ono sto sam ja mislio.
Threads: 3
Slazem se se i ja po pitanju toga da bi ZVEZDA trebala da ima svoju filijalu,kao sto je vec neko pomenuo sto imaju komsije.Uprava ili Zenga nisam siguran ko,je pokusao da organizuje prijateljske tekme koje su se uglavnom odigravale tokom radnih dana u nedelji.S' obzirom da imamo ogroman broj registrovanih igraca mislim da to nije dovoljno,jer nisam bas siguran da je svako dobio sansu...Pre par godina,kad nam je predsednik bio Dzaja,ogroman broj igraca je isao u njegov rodni Ub i igrao za Jedinstvo naravno na dvojnu registraciju ili pozajmicu.Setite se,pa igraci koji nam danas nose igru upravo su se tamo kalili:Jankovic,Basta,Lukovic,Milovanovic,itd.Sta bi sa takvom saradnjom sa tim Jedinstvom?Mozda ne bi trebalo terati igrace da se smucaju po kojekakvim vukojebinama kao sto je taj Ub i slicno...Ne bi mozda trebalo da ih teraju u bilo koja mesta da igraju za bilo koje klubove samo da ne sede na klupi nego da igraju.To svakako ne bi trebalo uraditi jer mladog igraca terati po selima po svaku cenu je prava propast.Zato bi pravo resenje bilo osnivanje nekog podkluba kao sto je pomenuti Teleoptik koji bi i geografski bio blizi Marakani i bio u BG-u... ;pljuga
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...
Kakva je realna finansijska situacija u nasem klubu? Stvarno je dobra ideja o ''filijali'', ali ima li realnih materijalnih uslova za tako nesto? Ulagace se u infrastrukturu itd., Nadajmo se da ce jednom i pitanje alternativnog fudbalskog pogona doci na red.
Срце на терен ...
Threads: 3
U utorak igramo protiv Obilica na Vracaru.Igraci su imali produzeni vikend i umesto da ove nedelje imaju subota-prvenstvena(Obilic),sreda-kup(Radnicki Nis) oni su se bogami dobro odmorili i nadam se spremili za nastavak.Sta reci o Obilicu,ekipa koja ce gotovo sigurno ispasti u drugu ligu,toj ekipi nema spasa ove sezone.Nalaze se na 15-tom mestu na tabeli sa samo 11 bodova.Dakle gotovo sam siguran da cemo ovu ekipu da pregazimo.Ionako u poslednje vreme mnogo bolje igramo na strani...Ali nikad ne reci nikad,i ovakav Obilic ce pokusati svim silama da se suprotstave najboljoj ekipi u drzavi,jer boze moj svi zele da se dokazu pred najjacima.
Ocekujem od Zenge da ne mulja mnogo i da ne kobminuje preterano,vec da izvede najjaci sastav i pokida protivnika.Takodje vec duze vreme ocekujem da Zenga pronadje pravi tim,tim koji ce iz utakmice u utakmicu igrati zajedno,ovo stalno tumbanje postave bi moglo da nam se osveti.Vec nam se polako osvecuje neefikasnoscu,to je moje misljenje... ;pljuga
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...
Na zvanicnom sajtu na
Срце на терен ...
Izgleda da ce teren da bude dosta suv pa ce moci da se igra lako po terenu, jedino ako ga ne pokvase namerno ili padne kisa. Sutra ocekuju dosta veliku temperaturu oko 15 stepeni. Trebalo da dobijemo.
Nema TV prenosa.
Izgleda da ipak ima Tv prenos! Na sajtu RTS-a pise multi prenos: Partizan- Zeta i Obilic- C. Zvezda!
Pozdrav