Threads: 9
imali smo dosta prilika ali smo po mome odigrali lose u drugom.nema veze pobeda je pobeda a jos kada se pomisli da je ovo bio neki derbi i vazila se kao pod kategorijom teskih tekmi onda je super.
kovacevic kriv za 2 gola i o njemu se zaista treba malo razmisliti a da ne pricamo o mudrinicu.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Threads: 18
Ma opushteno smo ih bre dobili, ne zato shto smo mi neshto jaki nego zato shto su oni smeshni. Odbrana im je smeshna.
A svi su mi neshto u fazonu "provukli smo se", shto nije tachno. Rezultat ne pokazuje pravu sliku sa terena, tj. nadmoc Zvezde.
Threads: 12
Quote:Ma opushteno smo ih bre dobili, ne zato shto smo mi neshto jaki nego zato shto su oni smeshni. Odbrana im je smeshna.
A svi su mi neshto u fazonu "provukli smo se", shto nije tachno. Rezultat ne pokazuje pravu sliku sa terena, tj. nadmoc Zvezde.
Brate rezultat ne pokazuje da su oni imali vremena i par polu-sansi da izvuku bod. Sigurno je da su oni ocajni, ali ono sto je glupo/neodgovorno (kao i penal protiv Rome!) je to sto nismo mirno priveli utakmicu kraju. Gledam nase igraju "posteno" - samo na prodore, atraktivno, ali kako neko rece niko ne ume da stane na loptu. Ko da si im sapun stavio na ruke, pa ga oni 'vataju kroz vazduh i jedva kontrolisu. Niko da ga uhvati.
Umesto da smire, oni igraju ko Barselona - napad, napad, napad. Lepo ali isuvise opasno sa nasom odbranom.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 17
Threads: 4
?????? ??????: ?????????, ?????, ???????, ????? (46' ??????????), ???????, ?????????, ????????, ???????????, ???????? (66' ??????????), ???????? (61' ??????), ???????
Kako smo odigrali? Trajkovic, Milovanovic, Draman?
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!
Threads: 1
Trajkovic dao gol...
Ono malo sto sam vidio dosta mi se cinio slab u duelima..... na ove ostale nisam nesto obratio paznju..
Threads: 0
Pune tribine ludih navijaca
14.12.05. 16:15
Iako najvi
Threads: 1
Zenga predlozio da se igra na pomocnom terenu jer ga je odusevila atmosfera na treningu pred Basel.
Ali je to otprilike neizvodivo zbog malog prostora...
Threads: 0
To je odlicna ideja Zenge, i ja licno mislim da bi bilo super. Hmm, ko zna mozda Piksi nagovori Toyotu da financira uredjenje pomocnog stadiona. Utakmice kao npr u Subotu protiv Jedinstva i nisu za Marakanu, a na malom stadionu bi atmosfera bila paklena.
Threads: 17