Threads: 1
Da ne bude da sam se javio, a da nista vezano za temu topica nisam rekao:
Jedina stvar koje se secam, a da je vezano za tekme, je skidanje gaca na punom trgu Nikole Pasica, dok smo cekali da se groblju zavrsi tekma u pioniru (bio sam isprovociran od strane jednog ortaka) :finger :rofl
Threads: 15
OK, svim devojkama na forumu se izvinjavam zbog svog vulgarno-idiotskog recnika. Uzvratite, ako vam je lak
Threads: 76
Quote: iskusio sam na svojoj kozi to 1000 puta!!! ;pljuga
E, to je vec za temu "Najgore stvari koje ste doziveli zivotu" :finger
Ne znam da li smem da pisem na ovu temu u ime drugih, ali mislim da je od sve dece na forumu najgori Hooligan, koji je koji je (verovali ili ne) piromanisao krevetac rodjene sestre dok je jos bila sweet little baby a on nesto stariji...srecom devojcica je prezivela ali i dalje zivi sa Traumom. :lol:
Threads: 44
Није најгора али једна од луђих ствари у досадашњем мом животу
Када смо друг и ја улетели у ауто (југа) од комшије и отишли у њиве ,знам да је било нешто ниско вероватно детелина,ишли смо са намером да нађемо неке рупе (мој друг има оне керове што ватају лисице) за лисице па смо налетели на групу срна ,па шурење по њиви и кад смо на крају изашли из њиве ауто нам прокува ...Насули ми воде и сад да кренемо неће прва ,само друга ,четврта и рикверц.Шта ћемо ми у другој некако кренемо и до куће лагано оставимо га код комшије и после неколико дана када се све сазнало,ћале ми је ј*бо све по списку а комшија ме је замрзео
Ископао сам ову причу ,да и ја изнесем неку глупост из мог живота ;D
Jeдна је Србија!
Threads: 6
Ајд када сте већ покренули ово, да и ја прозборим нешто ;D
3. разред основне, иза школе је била хамбургерија у камп приколици... били су сокови да се купе, 1 динар чаша сока, кола и наранџа... Тако ја лепо купио сок, попио га, отишао у тоалет, измокрио се у чашу. Отишао у учионицу, дао другару сок, он онако поштено натегне, и после једно 10 секунди проговара : ''Ово није сок!'' Ау како је то лош дан био... још сам тад тренирао пливање па сам чекао да прво одем на спенс на тренинг, па да онда кажем маторцима... Ју како најебах тад..
Threads: 83
Е бре нисте норамални... Извукли сте тему од пре 6 година, а онда са нама поделили такве идиотарије :-X :-\ ;D
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 10
Запио се са друштвом, све паре потрошио, а ујутру сам требао на утакмицу.
Threads: 0
Петак вече пуко на рулету 1000 дин. остављених за утакмицу...
Сутра дан био дебри...мој први на јна....
Узео и продао огрлицу сребрну ''краљевски рад'' са привеском(орао немањића) за 6 000 а пре 6 месеци га платио 18 500 и отишао на дерби...
Никад ми није било као тад...
All Conductors Are Bastards
Threads: 61
Ове приче граниче са научном фантастиком.
Кључ!
Threads: 164
Тема се откључава јер је занимљива!
Нису баш најгоре ствари које сам урадио у животу али стварно су смешни догађаји
Имали смо неких 10 година, зима, ја и ортак се попнемо код њега на кров куће, и узмемо лопату (а кров пун снега) и кад год неко прође улицом ми лопатом ископамо снег и замахнемо, а пролазницима снег пада на главу

Тако сам ја неког маторана затрпао по капи а он гледа горе и пита се мајку му ко ми је затрпао капу
Једном смо тако поштара затрпали и човек је попиздео и ушао у кућу да нас јури, а ми се попели на таваницу која нема ограду..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ