Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
...rame uz rame nekada i sada...
Voleo bi da se ukljuce i ostali navijaci ,da se malo smejemo... :rofl
bilo je bukvalno MASE navijaca svakojakog kalibra koji su...

...mali Z..a,veliki potencijal,bio je klinac,lood,dobar,razumeo je fazon,presao je'99-te i On na Banjicu,godine su u to vreme njegove cinile svoje,danas je jebeno dobar fudbaler u jednom od Beogradskih klubova...
K...a sa Bezanije,On je bas bio redovan,rukomet,basket,fudbal... dosao je do svog 100-tog gostovanja ,vreme CZ-Lazio i prestao da ide... :nene
...P.....ac Z..a,pre par godina je bio u situaciji sa par "vidjenijih " navijaca kada su naleteli na prvu ekipu iz Humske,zapalio je i od tada NE dolazi,sam je priznao,ali vise NE zeli,obelezio je period druge polovine '90-tih...

...
S
Reply
Ajde ja cu neke sa kraja 90-ih secate se stariji Ast...xa za koga sve taj nije navijo sa njim sa bio svuda ak sam jednom dobijo batine u Splitu zbog njega bruka!Pa mali Milance lepkoman ispred Snezane(ko zna dali je ziv)!M... monky sa Konjarnika legenda ta ekipa je bila mnogo dobra isao sam sa njima u Bari!E kad se samo setim!
Reply
Quote:Pa mali Milance lepkoman ispred Snezane(ko zna dali je ziv)!!

Nazalost nije Sad
ada Granicar postane zakon, Irac je tvoja duznost
(kradja autorskih prava!)
Reply
A S.....a iz Ultra Boysa koji vec par godina ne ide na tekme, jebeno lud vodja. Dodje i postavi zastavu UB (onu stariju), popne se na sipku na basketu, i kad vidi da neki klinac ne navija popizdi i gadja ga necim :lol: Takodje on je imao veliku energiju kad vodi navijanje, ludo...
Reply
Ja sam odlicno poznavao "malog" Zicu,jer sam trenirao duze vreme sa njim,nisam znao da je nekad navijao za Zvezdu,oduvek sam ga znao kao Radovca.Ali da je lood...lood je maximalno,inace mnogo dobar decko ovako.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Kad smo kod LJ Skinsa, koji je pravi razlog njegovog prelaska u Radovce? Vidjam ga po nekim slikama onako euforicnog vidim da mu dobro ide u tom novom klubu. Jel neko od vas bolje zna onog bivseg radovca sto je presao za zvezdu V..-a Ultra Brigate? Bio je 6 metara u mardelji. Pravio sranja i povukao se. On je meni tvrdio da navija i za zvezdu i za rad, mislim... katastrofa.

A... K.... onaj iz Heroja njega sigurno treba neki forumasi da pomenu, jer njega nisam nikad upoznao.
Reply
Quote:...Bane Englez,bio je redovan u periodu od '93 do 99,zbog privatnih problema jednostavno je prestao da dolazi,neki put se cak i cujemo,spominjemo Te dane sa tribine...
Dule sa Senjaka bio je jedan od 5-rice ljudi ,osnivaca Ultra Boys-a ,posle zatvora'97}cuveni basket}vise nije bio u "fazonu", "USKE"sa Senjaka je takodje bio u UB ,na gostovanju u Beceju'94 je cinkario i zabranjen mu je dolazak,kasnije mu je pruzena"sansa" ali nije ga vise interesovalo, nisam siguran ,cuo Sam da je tragicno "nastradao u s korasnjim vremenima,nadam se da nije istina...

...

Nije Uske nego pokojni Gagi
U ekipi sa Nikolicom "Prljavim Harijem" je bio Gandi
Jabucki dodje s vremena na vreme
Maltretiran od strane Ultras Fontana (i u to vreme pridruzenih navijaca jer je Fontana 92/94 bila vodeca ekipa mladjih) je bio Bulidza

Mauzer Casuals- living history :ruke :ruke :ruke
ada Granicar postane zakon, Irac je tvoja duznost
(kradja autorskih prava!)
Reply
Quote:Mauzer Casuals- living history :ruke :ruke :ruke

??????????
Reply
Quote:
warsaw Wrote:...Bane Englez,bio je redovan u periodu od '93 do 99,zbog privatnih problema jednostavno je prestao da dolazi,neki put se cak i cujemo,spominjemo Te dane sa tribine...
Dule sa Senjaka bio je jedan od 5-rice ljudi ,osnivaca Ultra Boys-a ,posle zatvora'97}cuveni basket}vise nije bio u "fazonu", "USKE"sa Senjaka je takodje bio u UB ,na gostovanju u Beceju'94 je cinkario i zabranjen mu je dolazak,kasnije mu je pruzena"sansa" ali nije ga vise interesovalo, nisam siguran ,cuo Sam da je tragicno "nastradao u s korasnjim vremenima,nadam se da nije istina...

...

Nije Uske nego pokojni Gagi
U ekipi sa Nikolicom "Prljavim Harijem" je bio Gandi
Jabucki dodje s vremena na vreme
Maltretiran od strane Ultras Fontana (i u to vreme pridruzenih navijaca jer je Fontana 92/94 bila vodeca ekipa mladjih) je bio Bulidza

Mauzer Casuals- living history :ruke :ruke :ruke

Gagi ,pod nadimkom uske, Jeste stari,dobri Bulidza :rofl ,Gandi sa Karaburme ali nas Jamson Big Grin
S
Reply
Quote:A S.....a iz Ultra Boysa koji vec par godina ne ide na tekme, jebeno lud vodja. Dodje i postavi zastavu UB (onu stariju), popne se na sipku na basketu, i kad vidi da neki klinac ne navija popizdi i gadja ga necim :lol: Takodje on je imao veliku energiju kad vodi navijanje, ludo...

S....a se ozenio,dobio dete pre par godina i prestao da ide...
...ova prica je takodje dobra za ljude koji idu koji ce ici ,da sami sebi postave pitanje "da li su spremni za tako nesto i koliko su spremni da idu daleko...? namigivanje ...jer mnogi ce posustati,nazalost to tako ide prirodnim putem,shvatice mozda na vreme da to nije to,ici ce par 2-3 godine i ...
S
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)