Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turnir u malom fudbalu
Ajde javljaj kad je taj turnir da donosimo pirotehniku Big Grin :ruke
DA VODIŠ DESET NULA, KU**C BI SE PESMA ČULA FEDERACIJO!!!
Reply
Orthodox,porucio je tebi i B*****u,jedan ortak iz Heroja(Jerkovic),da jedva ceka da ukrstite koplja na turniru! Smile
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
Quote:Orthodox,porucio je tebi i B*****u,jedan ortak iz Heroja(Jerkovic),da jedva ceka da ukrstite koplja na turniru! Smile

Hm... ako pravilo bude da nema cirke pre turnira tesko da ce bilo ko iz Heroesa imati volje da ucestvuje, znam da ja necu (a pogotovu taj "ortak iz Jerkovica") ;pivo ;pljuga
EROES RED STAR BELGRADE
Reply
Ne znam da li je prvoaprilska sala ili sta, ali na Delije.net ima sledeci tekst sa sve Dzimijevom slikom u crveno-belom dresu...
:zbunjen :zbunjen :zbunjen
Epidemija velikih fudbalskih transfera u Srbiji i Crnoj Gori se nastavlja.

Doskorasnji igrac londonskog Celzija, Dzimi Flojd Haselbank stavio je juce svoj potpis na ugovor sa FK Crvena Zvezda u beogradskom hotelu Hajat. Ovaj tridesetjednogodisnji Holandjanin rodjen u Surinamu, bas kao i slavni Rud Gulit, dosao je u Beograd po nagovoru svog novog menadzera, mladog srpskog biznismena iz Portsmuta, ciji identitet ostaje u tajnosti zbog, kako nam je receno, nezavrsenog posla oko dovodjenja i jos jedne svetske zvezde u redove naseg osvajaca kupa. Tajnoviti biznismen nam je samo otkrio da se takodje radi o fudbaleru iz engleske Premijer lige.

Haselbank ce braniti boje beogradskog kluba dve godine, a ugovor vazi od 3. juna ove godine. Novi zvezdin napadac ce biti i zvanicno predstavljen 29. maja na godisnjicu osvajanja Kupa sampiona.

- Celzi je ispao iz borbe za FA kup i ostala je jedino borba za 4 mesto u Premijeru koje vodi u Ligu sampiona, a kako je klub jos ranije pokazao da na mene nece racunati iduce godine, odlucio sam da vec sada potpisem ugovor sa Crvenom Zvezdom kako bih skinuo breme sa ledja. - izjavio je Haselbank i dodao
- Crvena Zvezda je svetski tim, a o Beogradu i Srbiji sam jos cuo od
mog bivseg saigraca Slavise Jokanovica. Ovom prilikom zelim da pozdravim Zvezdine navijace za koje sam cuo da su pravi fanatici kad je u pitanju Crvena Zvezda.

Holandjanin je izjavio da nije imao prilike da upozna Beograd, naime ostao je samo jedan dan, ali da sa nestrpljenjem ocekuje povratak u glavni grad.

- Potpisivanje ugovora bila je samo formalnost, u pregovorima smo bili pune dve sedmice jer iako Zvezda ima veliki broj napadaca, u mom novom klubu su mi rekli da trojica sigurno odlaze ovog leta, a ja bih trebalo da povecam efikasnost mladog i talentovanog tima cije sam snimke utakmica sa Laciom i Kijevom gledao, i ostao prilicno bez teksta kada sam saznao koliko ti momci imaju godina - zakljucio je Haselbank.

Holandski reprezentativac vec tri godine trese mreze za londonski Celzi, a od velikih klubova nastupao je u Lidsu i Atletiko Madridu.

:zbunjen :zbunjen :zbunjen
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
ja mislim da je istina...a vi?
Reply
Quote:
Mila Wrote:Orthodox,porucio je tebi i B*****u,jedan ortak iz Heroja(Jerkovic),da jedva ceka da ukrstite koplja na turniru! Smile

Hm... ako pravilo bude da nema cirke pre turnira tesko da ce bilo ko iz Heroesa imati volje da ucestvuje, znam da ja necu (a pogotovu taj "ortak iz Jerkovica") ;pivo ;pljuga

Pa ljudi sta ce nam turnir na kojem se ne pije?? Sad
Kome je jos do fudbala u ovoj zemlji? Big Grin ;pivo
Taj Heroj iz Jerkovica ( i Baske) i ja bolje da ukrstimo krigle Smile , 'bes fudbal, ustvari mi cemo da pijemo i da navijamo za ekipu koja donese najvise piva. Kad mogu agenti da "navijaju" za lovu, mozemo i mi za pivo! ;pivo
DA VODIŠ DESET NULA, KU**C BI SE PESMA ČULA FEDERACIJO!!!
Reply
A sta mislite o jednom fudbalskom turniru, ali da nema rostiljanja i da nema golova "peticom"?

Ma daj Kizo organizuj turnir ja cu dovredem svoju ekipu i alcocol.
Reply
Quote:Kad mogu agenti da "navijaju" za lovu, mozemo i mi za pivo! ;pivo

?? ????? ?? ??????, ??? ???? ?? ????... ;pivo ;pivo ;pivo

?? ????? ???????? ?????????? ????????,? ??? :flasa Smile :flasa
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Turnir ce se odrzati sledece subote ili nedelje. Na adi verovatno.

Ovu informaciju je potvrdio ministar za informacije u UltrasLondonovoj vladi. Big Grin
Reply
Doleeeeeeeee Vlaaaaadaaaaaaaa! (ne Mauzer!) Big Grin
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)