Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.::Ortodox brothers::.
????? ???? ????, ????? ??...

????? ???????? ?????????? ???? ???????????? ???????? ?? ?????? ? ????????? ??????, ???????? ?? ??????, ? ????? ? 08.00h ??????? ????? ?? ?????. ???? ?????? ?? ?????? ?????????? ????????? ???? ???? ????? ???????? ????, ???? ?? ??? ?? ?????????? ???????, ??? ????? ?? ???????? ?? ??????. ??? ????? ????, ?? ????? ?????? ??????? ?? ??????, ??? ?????? ??????? ? ?? ?????, ? ???? ???? ?????????? ????? 3 ???? ?? ????? ?????, ?? ????? ??????????, ? ???? ?? ??????. ? ?????? ????????? ? ????? ???, ???? ? ????? Big Grin , ? ???? ?? ?????? ?? ??????. ? ????? ??????? ??? 6 ?????, ??? ??? ?????? ???? ???? ???????, ???? ??? ?? ????? ??????. ???????? ?? ? ?????, ? ??????? ? ??????? ?? ??????, ? ??? 12 ????? ? ???? ???????, ????? ?? ???? ????????. ?????? ?? ??? ????????, ?????? ??? ???? ????, ????? ?? ?????????? ?? ????? ?? ????? ????????, ??
?? ??????? ???? ???????, ? ? ??????? ?? ?? ??????????? ? ??? ????(??????!). ??????? ??? ? ??? ? ????, ???? ??? ?? ??????, ? ???. ????? ???? ????(? ??? ??? ????? ????? ??????? ?????????), ??? ????, ? ????? ??????, ?? 5-6 ??????????. ???????? ?? ?? ???? ?????? ??? ??????, ??? ?????? ???? ????? ??? ?? ?? ???? ??????????????? ? ???? ????????? ?????, ????? ????? ???? ???????? ????????, ? ??????? ???? ??? ????? ??????? ?? ?????? ?? ??????????, ?? ????????? ? ??????????????? ?????, ? ???? ???? ???????? ????????. ??? ?? ???? ?????? ?????????? ?? 100 ???., 50 ?? ??? ? 50 ?? ???. ??? ?? ???????? ??????, ??????, ???????, ?????? , ???. ?? ??? ???? ???? ??????????? ???? ??? ???????????. ??? ?? ??? ????? "G???7", ? ??????? ????? 20 ???????, ??? ?????????, ? ????? ???? ???????? ?????, ? ????? ?????? ?????????, ?? ????? ?? ????????? ???. ? ????????? ?? ????? ?? ????, ?????, ??????, ????????, ???.(?????? ?? ?? ?????? ????? ?? ??? ?????? ????). ????? ?? ??? ??????? ?? ???? ???????? ????????, ??? ? ????? ?? ????? ????? ?????. ????? ??? ?? ??? ???????, ??????? ?? ?????????, ????? 10 ???. ????? ?? ???? ????? ???????. ????????? ????? ???? ??????(????????) ? ?? ????, ????? ?? ??????? ??????? ??????, ?????? ???? ?????. ?? ??????? ?? ????? ????? ?? ????????, ? ????...... ??? ?????? ????, ???????, ??????????, ?????? ??????, ?????? ????? ???? ??? ??????, ??????? ???? ????, ???? ?? ?????? ??? 2 ???? ?? ??????? ?????, ?? ??????? ?? ??? ????? ???, ?? ???? ?? ?? ???? ??? ? ??????. ?????? ????? ?? ?????? ???????, ??. ????????? ?? ???? ??? ?????? ??? ?? ?????????? ?? ????? ?? ???? ????7.??? ???? ???? ???? ??? ?? ???? ??? ?? ????? ?? ?? ??? ?????? ????????? ?????????. ????? ?? ??? ????? ???? ??????????, ?? ?? ????7 ??? ???? ??????????? ??????, ?????? ??? ??? ?? ????, ??????? ?? ???????. ??? ???? ????????? ?? ????????? ???? ? ???? ?? ????? ????. ? ?????? ???????? ????? ????? ??????, ????? ??????? ?? ???????? ???-?. ?????? ?? ??????, ???????? ???????, ?????, ??????, ? ?? ????? ??????? ???????? ?? ?? ????????. ????? ?? ??? ????????? ???? ???? ???????, ??? ????? ?????? ???? ?????? ?????, ? ?? ????, ??? ????... ?????? ?? ???? ??????, ??????? ??? ??????????, ? ???? ????, ????? ?? ?????? ?????(?????????), ??? ?? ?????? ???. ? ??? ???? ?? ???????....?? ?? ?????? ???????, ???? ????, ???????. ???????? ??? ??? ???? ?? ????? ????? ???????, ?????? ???????, ?????? ??? ??? ?????, ????? ?? ?????? ?? ?????? ??? ??? ?????? ?? ???????. ?????? ????? ???? ?? ?????, ??????, ???? ????????, ?????? ?? ????????, ?????, ??????. ?????? ????????, ???? ??????? ??? ?????. ??? ?? ??? ???....???????, ???? ?????, ??????, ??????....????? ????? ???? ? ????, ? ???? ???????? ?????? ?? ???? ?... ? ???? ?? ? ?????, ? ??? ?? ?????? ? ? ???? ???? ??????....
?? ???? ????? ???? ????? ????? ????????????, ??? ?????? ?????, ??????, ???????, ?????? ??? ???? ??????????????? ????? ????????? ? ??????, ? ? ?????? ?? ???? ???????????? ? ??????? ?? ??? ?????, ??? ?? ????? ??? ???, ??, ??? ???? ?? ???? ????? ??????? ?????? ???????.
?????? ?? ????....????? ??????? ? ??? ????? ?????? ??? ??? ?? ????????? ??? ??? ??? ?????? ???????, ?? ?? ?????? ??????????, ? ?????? ????????....
Reply
Svaka vam cast na ovom, takoreci ino-domacem gostovanju, drago mi je da je ovo bio jos jedan potez na ucvrscivanju veza sa grcima... Da li su mozda najavili neki dolazak na neku nasu tekmu???
Quote:????? ???? ????(? ??? ??? ????? ????? ??????? ?????????), ??? ????, ? ????? ??????, ?? 5-6 ??????????.
Na ovaj klub mislis:
http://www.gate7.gr/misfits/online/theclub.html
Ja sam saznao da oni imaju klubove po zgradama pre nesto vise od godinu dana, ali mi nikako nije bilo jasno kako obezbedjuju taj klub, jer se desavalo nekada da zeleni preko noci upadnu unutra i pouzimaju nesto... znam da se to vise nigde ne smatra akcijom, ali mogu da zamislim kako bi bilo kod nas kada bi se uradilo tako nesto...
Hoce biti nekih slika sa nase strane i da li ce moci da se kupi taj sal orthodox brothers...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Oce, planiraju da dodju na Borac Cacak-Zvezda i to direktno u Cacak na motorima njih oko 1357.
he FBI is offering a $1,000,000 reward for information leading directly to the arrest of James J. Bulger.
Reply
Quote:Ja sam saznao da oni imaju klubove po zgradama pre nesto vise od godinu dana, ali mi nikako nije bilo jasno kako obezbedjuju taj klub, jer se desavalo nekada da zeleni preko noci upadnu unutra i pouzimaju nesto... znam da se to vise nigde ne smatra akcijom, ali mogu da zamislim kako bi bilo kod nas kada bi se uradilo tako nesto......

evo posto sam lenj da napisem izvestaj odgovoricu ti na ovo, jedno nedelju dana pre tekme neki navijaci paok iz atine, napali lokal misfits-a negde oko 4/5h ujutru (kao i uvek), navijaci olympiakosa koji su bili u lokalu im bacali svasta sa drugog sprata, ali posto im bilo malo nije niko izaso napolje itd ...
bilo je par puta da navijaci ovok ili onog kluba napadnu neki lokal, ali uvek to rade kasno kad je lokal prazan itd svi koji smo bilo tamo smo videli na cega lici lokal kad je pun, i pogotovo kad ih ima pun kurac okolo (mislim na lokal Red MAfije pored stadiona).
ako imate satelit, pogledajte MAGIC TV (na HotBird) imate emisiju "OYPA7" onaj njihov voda sa dugom kosom vodi tu emisiju, tako i jos jedan voda gate7, koji ima svoj klub u atinu, gde zive samo navijaci AEK, ali niko ne sme da ga dira.

kad smo kod AEK, jedno pitanje za oni koji su bilo tamo, jel su i vama svi govorili kako ih niko ne ceni u atinu ? meni su par njih rekli da su Original21 najgori za njih i da im se svi smeju itd...

pozdrav svima!
Reply
Quote:??? ?? ??? ????? "G???7", ? ??????? ????? 20 ???????, ??? ?????????, ? ????? ???? ???????? ?????, ? ????? ?????? ?????????, ?? ????? ?? ????????? ???....

koliko je meni reko moj drug iz atine, svi clanovi moraju 4
Reply
Sve u svemu to je to sto je Radomir napisao, sve ostalo su neke licne impresije koje ne mogu biti tako lako napisane.
Slike ce biti danas u toku dana, nadam se da cu stici da ih postavim.
XXX daj i ti svoje slike ili posalji meni na mail da ih postavim.
Josh jednom pozdrav za ekipu koja je bila u Atini i naravno za nase domacine Misfitse.
Reply
Matori jel bilo D
Reply
Bilo je Donera ali smo bili orijentisani na giros (na usi mi je isasao). Ribe su zesci krsh...
Reply
???? ?? ?? ???? ??? ???? ????? ????? ? ???????. Smile
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Quote:???? ?? ?? ???? ??? ???? ????? ????? ? ???????. Smile

ma neznam gde su ih vodili grci, ali ja mogu da ti garantujem da su grkinje za desetku !!
nemoj da jedan od vas koji je bijo tamo, da mi kaze da ona plavusa u lokalu Red Mafije krs !! :jebanje

evo jos slike sa tekme olympiakos - pao

[Image: oly1.jpg]
[Image: oly2.jpg]
[Image: oly3.jpg]
[Image: oly4.jpg]
[Image: oly5.jpg]
[Image: oly6.jpg]
[Image: oly7.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: