Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fango fajt
Preksinoc je u Pozarevcu odrzana evropska premijera novog sporta. U pitanju je zenska borilacka vestina koju upraznjavaju devojke u rastopljenoj cokoladi ;pljuga , a koju je patentirao nas covek Slavomir Adamov.

[Image: 16cokolada03.jpg]

Runda traje tri minuta, cilj je oboriti protivnicu, a dozvoljeno je i malo
[Image: pobednik.jpg]
Reply
???????? ??? ??? ??? :ruke Big Grin

???????!!!
Reply
Jel u pitanju cokolada sa keksom Smile
;pljuga
Reply
???????? ???? ???????? ?? ???? ???? ???? ????? ????. ? ???? ?? ???? ???????? ????? ???? ??????? ?????? ? ??????? ? ? ????, ??? ??????? ?????? ?? ??????????? ?? ????? ??????? ???????????. Big Grin ?? ??? ?? ??? ?????. ;pljuga

???? ???????? ?????????? ??? ?????? ?? ?? ???? ????????? ????? ????? ?????? ? ?????? ? ?????. ???? ??? ?????????????? ?? ???????? ???????! Smile
Reply
Quote:???? ???????? ?????????? ??? ?????? ?? ?? ???? ????????? ????? ????? ?????? ? ?????? ? ?????. ???? ??? ?????????????? ?? ???????? ???????! Smile

Lucky,mesecima ne mozes da se snadjes u BELIM vodama,a sada bi i u pivu da se DAVIS....cccc! ;pljuga
b]*Contro diffide e repressione lottiamo insieme*[/b]
Reply
A jel milka cokolada Smile
Reply
?? ?? ?? ?????! Big Grin

???????!!!
Reply
? ????? ??????????? ?????????? ?? ?? ??? ??????.
??? ?????. ?? ??????? ???????? ;pljuga ...? ??????? ?? ???? ???(?)?! Big Grin

? ??? ?? ????? ?? ?????, ?????????? ?????? ?? ?? ????? ?? ???? ???????. ???? ?? ? ????? ? ????? ?????? ???????? ?? ???????? ?? ?? ?? ?? ?? ???? ?????? ????????? ??? ?? ?? ????????. :lol:
Reply
?????? ??? ?? ????? ????? ???? ????.????? ?? ?? ????????? :rofl
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Reply
Pa tesko da smo mi izmislili ovu disciplinu - pre nekih godinu dana sam, u jednom kaficu u Hjustonu, gledao rvanje riba (s tim sto su ove bile u tangama Smile a ono malo 'garderobe' sto su imale na sebi u pocetku rvanja - je vrlo brzo nestalo...) e sad, da li je bila cokolada ne znam, ali nije ni blato.

poz
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: