Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Opet o zakonu - povratak misionara!
ZAKON o sprecavanju nasilja i nedolicnog pona
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply
Nama se do sada nije sudilo po tom zakonu,sasiju nam krivicnu i to je to,a koliko smo njih unakazili...skoro smo bili nazivani Eskadronima Smrti u sluzbi jednog od kandidata za predsednika Indjije bili smo cak i na B92 zbog toga,ali nikad nas nisu ni nazvali huliganima niti su nas povezali sa sportom,pa cak i za tucu sa grobljem prosle god. 15 min. pre pocetka tekme u parku kod Slavije svi su dobili krivicnu za ne znam ni ja sta i jedan lik za posedovanje ganje koja je nadjena 3m od njega.Ipak morali smo da se pritajimo pred pocetak sezone bili smo upozoravani od pripadnika policije,ali ono usput-na ulici,preko roditelja,da bi konacno pred derbi odredjeni likovi koje smatraju vodjama(iako vodje nemamo niti nas ima toliko da bi imali vodje)pozvali na inf.razgovor i na fin nacin zapretili da smo najebali ako odemo na derbi a pogotovo ako se pojavimo u blizini zel.st.-otisli smo na derbi u grupama od 4-5 ljudi a ja sam dobio privatno upozorenje da je vrlo moguce (primena zakona)prelamanje kola preko nasih ledja jer smo svima dokurcili!
Reply
U "Novostima" je ovaj text izasao pod naslovom "Stadioni mirniji", sto znaci sledece :
1. Ucinilo nam se da su domace sportske priredbe u protekloj sezoni licila na "ratista".
2. Ucinilo nam se da je bilo pucnjave oko nasih stadiona.
3. Ucinilo nam se da su nasa deca brutalno isprebijana po nasim halama.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)