02-02-2003, 02:38 PM
...sto se dopunjavanja izvestaja tice, mogu samo da pricam o slucajevima pred halom... :flasa
gotivan je bio jedan lik,
koji je pokusavao da ubedi par prolaznika da tapkarosu otmu karte - posto ih je peder prodavao za 400kinti - parter... :batine
kruzili su ljudi oko hale, psovali su svi, neki su psovali upravu, neki vodje, neki pubove...
cula sam pricu kako je 40 momaka iz Valjeva uplatilo i rezervisalo svoje karte, koje su samo trebali da podignu na blagajni ali nista od toga, posto je blagajna bila zatvorena!
kako je 7.122...( u novinama pise, gledalaca ), pored dva dana zatvorena blagajne, uslo u halu, pojma nemam. :zbunjen
ajde, jebes ljude iz bg-a, ali nepravda je za sve koji su dosli iz daleka. :nene
mada je tuzno bilo videti i matorog cigana koji preko 20 godina staza na severu ima, da je izvisio za kartu, :zbunjen kaze "jebiga, nema "nasih", pubova, pa ne mogu da udjem.
odvela sam ga na pivo. ;pivo
gotivan je bio jedan lik,
koji je pokusavao da ubedi par prolaznika da tapkarosu otmu karte - posto ih je peder prodavao za 400kinti - parter... :batine kruzili su ljudi oko hale, psovali su svi, neki su psovali upravu, neki vodje, neki pubove...
cula sam pricu kako je 40 momaka iz Valjeva uplatilo i rezervisalo svoje karte, koje su samo trebali da podignu na blagajni ali nista od toga, posto je blagajna bila zatvorena!
kako je 7.122...( u novinama pise, gledalaca ), pored dva dana zatvorena blagajne, uslo u halu, pojma nemam. :zbunjen
ajde, jebes ljude iz bg-a, ali nepravda je za sve koji su dosli iz daleka. :nene
mada je tuzno bilo videti i matorog cigana koji preko 20 godina staza na severu ima, da je izvisio za kartu, :zbunjen kaze "jebiga, nema "nasih", pubova, pa ne mogu da udjem.
odvela sam ga na pivo. ;pivo
![[Image: pobednik.jpg]](http://i178.photobucket.com/albums/w269/babyurban/pobednik.jpg)