Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Decak iz vode
??????? ?? ?? ???????? ? ?????? ???? ????????????? ???.
?? ???????? ? ????? ?? ???? ??? ? ?????? ????? ? ??????????? ??????? ????????? ????? "? ??? ????? ??????????" ????? "???????"!
?????? ???? ??? ???? ???? ?????, :finger ?? ?????????? ????????? ? ??? ??? ???? ????? ??? ?? ???????. ????????? ? ???? ?????? ???? ?????? ?????????? ???????! ???? ??? ?????? ????? ???? ?????. ?? ??? ????? ?? ??? ? ???? ????? ????????, ??????? ??????? ????????, ??????? ???????, ???.

Quote:????, ???? ?? ?? ???? ???? ???? ?????? ? ??????? ???? "????? ?? ?? ?????????, ??? ?? ??? ?????"?

?? ?? ?? ?? ?? ??????, ???? ?? ????? ?? ???? ?? ????? ??????? ???? "?? ????? ??????".
???? ???? ?? ???? ????? ?? ??????? ????? ????? ???? ?? ?????? ??????? ?????? ??? ?? ??????? "???????? ??????", ? ????? ? "????? ???????"...???? ????? ????? ?? ?????? ?? ????? ??????.
??? ???? ?? ???????? ?????? ? ???????? ? ? ????? ???? ? ???? ??? ?? ???? ???? ??????? ????? ???? ? ???? (????? ?? ???????? ?????? ?? "????????"!) ? ????? ????? ?????? ("?????, ?????, ????? ???? ????. ?????, ????? ???? ????? ?????..???? ???? ??????, ???? ???? ??????...)
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:??????? ?? ?? ???????? ? ?????? ???? ????????????? ???.
?? ???????? ? ????? ?? ???? ??? ? ?????? ????? ? ??????????? ??????? ????????? ????? "? ??? ????? ??????????" ????? "???????"!

E to je onaj deo diskusije koji sam izbegavao,ali
Reply
[quote="bojan"]Glavni i JEDINI krivac zglajzavanja r'n'r-a u nas,a i
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
Quote:Mislim da je sasvim u redu nemati idola,a i ne priznavati autoritete Big Grin
? ??? ??????? ?? ???? ???????. ???? ?????? ?????? ??? ???? ???? ?? ??????? ?????? ?????. Big Grin

????? ??? ?? ?????? ?????????? ? ?u ??? ?????????, ????????? ?? ????????? ??? ?? ??? ????? ??????? ? ????, ?????? ?????? ? ? ?????? ??????????! Smile

http://www.akordi.co.yu/arhiv/arhiv.htm
http://www.gitara.co.yu/intervjui.html
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Majke mi, do sada nisam nesto gotivio Ramba ali kad sam procitao onaj najludji intervju,pokidao sam se od smeha.Zaista,ako nemate sta pametnije(pa i ako imate) odmah se latite citanja,videcete,isplatice se...Stvarno,svaka mu dala...Lucky :ruke
A VECNU SLAVU, ZA POBEDU...
Reply
Taj Rambo stvarno nije normalan. Davio sam se od smeha .... :rofl :rofl :rofl :lol: :lol: :lol: :batine :ruke Big Grin

Ali mislim da smo svi zaboravili sarajevsku grupu "Zabranjeno pu
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Quote:?? ??? ????? ?? ??? ? ???? ????? ????????, ??????? ??????? ????????, ??????? ???????, ???.

DLM rulz

Ovog vikenda u centru Beograda bice bar dve dobre svirke.
- Neocekivana sila koja se iznenada pojavljuje i re
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply
Sinoc mi se, sticajem okolnosti, pruzila prilika da budem u drustvu sa Acom Lukasom Big Grin to je bio pravi horor u svakom smislu te reci ... :rofl
Reply
Jesi mu iza
Reply
:rofl :lol:

Nije smeo niko da mu izadje na crtu, cak ni moj ortak koji je svakom staje na 'crtu' Big Grin izgleda da se 'zakacio' sa nekim u wc-u posto Mu je izlazio na 'crtu' u vise navrata - u wc-u namigivanje

mada, mozda bi i imali sanse jer je bio prehladjen - pa je stalno 'ceskao' nos Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)