Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ranije grupe o kojima se manje zna
Napisao sam konfuzno
Napominjem u tim dogadjanjima nisam ucestvoao, igrom slucaja poznajem coveka koji je bio jedan od vodecih ljudi u toj grupi (kako vec). Samo da kazem da sam bio nepoverljiv prema njegovim pricama, ali sve se ispostavilo kao tacno. Bili su aktivni i posle bombardovanja, mada se, iskreno ja njih ne secam.
Kada su grobari ukrali transparente, nashi tada su se skupili i otisli kod njih da ih traze. E, on je pricao da je tada nosio pistolj(nisam bas siguran ciji, neko mu je dao od vidjenijih ) i dao ga XY(koji je tada bio a i sada je jako bitan covek na severu). Oni su kasnije sve vratili, a sada se zna gde je ko. Naravno, ovo nije neki bitan dogadjaj, ali sam to napisao onako uzgred.
Moja jedina motivacija, sto sam sve ovo pisao lezi u zelji da ljudi i ekipe koji su, svi u svoje vreme, cinili sever ne budu zaboravljeni.
Pisite
ekali smo, cekali samo povoljan trenutak da u prvo najbljize srce usadimo uzas i divljenje
Reply
Quote:Napisao sam konfuzno
Napominjem u tim dogadjanjima nisam ucestvoao, igrom slucaja poznajem coveka koji je bio jedan od vodecih ljudi u toj grupi (kako vec). Samo da kazem da sam bio nepoverljiv prema njegovim pricama, ali sve se ispostavilo kao tacno. Bili su aktivni i posle bombardovanja, mada se, iskreno ja njih ne secam.
Kada su grobari ukrali transparente, nashi tada su se skupili i otisli kod njih da ih traze. E, on je pricao da je tada nosio pistolj(nisam bas siguran ciji, neko mu je dao od vidjenijih ) i dao ga XY(koji je tada bio a i sada je jako bitan covek na severu). Oni su kasnije sve vratili, a sada se zna gde je ko. Naravno, ovo nije neki bitan dogadjaj, ali sam to napisao onako uzgred.
Moja jedina motivacija, sto sam sve ovo pisao lezi u zelji da ljudi i ekipe koji su, svi u svoje vreme, cinili sever ne budu zaboravljeni.
Pisite

'97 sve se odigralo posle Ekerena, a ko je kome dao ili nosio pracku nije ni bitno,mnogo NE razumljivo pises,mozda to radis namerno namigivanje Big Grin
S
Reply
Mene zanima grupa Delije Arandjelovac?
Bila je zastava okacena u Rimu protiv Lazia ali tad nisam previse obracao paznju. Ovih dana sam pogledao jedan klip iz Barija i video da je zastava bila i tamo, tako da sam skontao da je to starija grupa ;pljuga

http://www.delije-caffe.net/galerija/gal...ezda-5.jpg
Reply
ako moze neko da napise
sta je sa
grupom IRON BOYS?
Reply
Iron Boys-i su naravno posto su prosli period "kaljenja" usli u Ultra Boys-e,kako i dolikuje svim mladjim grupama sa Senjaka,kao sto ce uraditi i Rodjen Los u dogledno vreme.
Reply
Na slikama sa finala KE
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
[quote="Mikelandjelo"]Na slikama sa finala KE
S
Reply
Jel moze nesto o DIVISION i |PADINA CORPS?Cini mi se po nekim slikama da su bili medju vodecima jedno vreme
..nekad...sad...ZAUVEK!!!
CuBOYS R.S. BOR
Reply
Dal neko zna kad je i ko doneo prvi transparent na Marakanu?
Reply
????? ???????, ??? ?????? ?? ?? ???? ????? ?? ??????, ??. ?? ??????? ??? ?????? (???? ?????? ?? ?? ???? ???????? ?????).?? ?? ?? ??? ???? ?? ????? ?? ??????? ??????? ?? ?? ?? ?????
b]Дај Боже да се Срби сложе![/b]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)