Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UPRAVA
u pravu si KBB.

sada mora da ide i ostala gamad iz uprave.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
??? ???????, ???????? ???? ? ??????????...?? ?? ?????? ? ???? ???? ??????? ?? ???? ?? ???? ???? ?????...

???????!!!
Ceo Upravni Odbor mora da se raspusti. Sada predstoji najkriticniji period, sad ce svaki govnar/lopov hteti da uskoci.
nadam se da ce Delije vec u nedelju da pokazu da su Delije i da ce doci u velikom broju na tekmi.

slozio bi se sa Kizom u potpunosti i sada treba da se pazi ko dolazi a i mislim da celaaaaa uprava neka ide.

PS:vidim li ja samo ili mozda i vi da ce sledeci direktor biti Muslin?????
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
???? ????? ???????? ??????? ????? ??? ???????, ?? ???? ??????? (??????? ?? ?????) ??? ?????? ??????. ? ?????? ???????, ?????? ?? ??? ??????? ?? ???????... :flasa
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
???? ???? ??????????? ?? ?? ??????.

????? ???????????? ?? ???? ?? ?? ??????, ? ??? ????? ?? ???. ???? ??? ??????? ???? ? ????. ???? ?? ??? ??????? ????? ??????.

????? ??????? ??????????, ???????? ??????? ?? ???????? ????? ?? ????, ??????? ??????? ???? ?????? ?? ???? ???????? ???? ???????, ????????? ????? ?? ??????????, ??????? ? ?????? ?????????? ?? ??? ???? ?????? ???????.

??? ?? ??????. ?? ????? ???? ?????? ?? ??? ?? ?????!
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Quote:???? ???? ??????????? ?? ?? ??????.

????? ???????????? ?? ???? ?? ?? ??????, ? ??? ????? ?? ???. ???? ??? ??????? ???? ? ????. ???? ?? ??? ??????? ????? ??????.

????? ??????? ??????????, ???????? ??????? ?? ???????? ????? ?? ????, ??????? ??????? ???? ?????? ?? ???? ???????? ???? ???????, ????????? ????? ?? ??????????, ??????? ? ?????? ?????????? ?? ??? ???? ?????? ???????.

??? ?? ??????. ?? ????? ???? ?????? ?? ??? ?? ?????!

sto je najgore, i ja isto mislim! I to ce da vicu oni koji su bili najglasniji da ode! isto kad se ceo sever drao musline odlazi, a sinoc jedan je s muslin!! :zbunjen
...Srpski mentalitet... namigivanje
S
Nisam pametan,jedino je sigurno da sad treba oterati i mnooogo veca govna od Dzaje iz kluba,a sto Kizo rece to ce biti i mnoogo teze.
a imam bolest kojoj nema leka.....
Hahaha
jeste li videli upravni odbor :lol:
nema ni jednog ispod 70 godina , hehe.
ttp://www.delije-sabac.co.yu

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)