Threads: 19
(10-13-2010, 05:04 PM)Red Star Forever link Wrote: И наравно власт користи сад тог јадничка како би скупила поене код гомиле испраних мозгова испред малих екрана...
Шта све неће да уради за парче славе, један мали пијун :-X
А ово што власт ради и манипулише медијима, то је тек за причу. Довољно је да сте се само јутрос провозали гсп, па да слушате дебилне коментаре... повраћало ми се.
Слушаш о нечему, и доносиш суд, зато што је речено на ТВ, или си сутрадан прочитао у новинама. А истина је подаље од ТВ слике.
Већ видим на другим сајтовима, колико су проваљени о целој намештаљци.
Једна ствар још.
Јучерашњи Блиц на насловној страни огромна слика више од пола стране, и текст "Исповест повређеног полицајца са геј параде". А негде у левом ћошку иде мала вест, како нам поскупљује струја, намирнице, грејање... Е моји билмези. ??? Док вам празне новчаник на мала врата, то вам на велика скрећу пажњу и одвлаче је према хоризонту. Све више ми се чини да су новинари блиски власти раније се бавили џепарењем по гсп, па да су ту добро испекли занат. Сада дрпају опет, али много више пара, и гомили људи.
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0]
Threads: 83
10-13-2010, 05:40 PM
(This post was last modified: 10-13-2010, 05:43 PM by Red Star Forever.)
(10-13-2010, 05:35 PM)дрвосеча link Wrote: Јучерашњи Блиц на насловној страни огромна слика више од пола стране, и текст "Исповест повређеног полицајца са геј параде". А негде у левом ћошку иде мала вест, како нам поскупљује струја, намирнице, грејање... Е моји билмези. ??? Док вам празне новчаник на мала врата, то вам на велика скрећу пажњу и одвлаче је према хоризонту.
Ово је поента... И данас на неким вестима, не знам на којој тв станици јер на вести наилазим путем случајног узорка, прво гомила слика и снимака из Ђенове, па коментари курте и мурте, па мало овај индијанац и министар му слобино гованце дачић, па тек након свега вест о поскупљењу основних животних намирница, и то онако у 15-ак секунди као небитно је, шта од тога се ионако не живи, цццц....
п.с. И нешто да додам што сам заборавио у претходном упису... А везано за жандара чији град руше... У мом крају у полицију су ишле највеће битанге, пропалице, они који су крали жваке и дували на ћошку, па нису знали шта ће са собом... И сад је тај као чувар реда????! Боже ме сачувај таквог реда!!!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Сада се приближава и вечити дерби на Маракани 23.10.
Већ видим како пси режима лају... А може им се. За плату има да лаку и против рођене мајке :-\
Threads: 61
Питање је и шта ће бити са дербијем, не би ме чудило да се игра без навијача, а сви знамо коме то иде у корист....
Threads: 83
Ко је у могућности нек под хитно упали Фокс, тј. Прву Српску ТВ!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 8
(10-13-2010, 06:20 PM)Red Star Forever link Wrote: Ко је у могућности нек под хитно упали Фокс, тј. Прву Српску ТВ! ја укључио и нисам могао да гледам..........нећу о томе јавно
Threads: 164
Видим да је набацао килограме у мардељи
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Threads: 18
Ово најбоље дочарава слику данашње Србије, тужно али истинито
http://www.mondo.rs/s185746/Hronika_i_Dr...uTuba.html
А пази ове јебиветре... одштампали мајицу, и не би ме чудило, али мајке ми рођене да је одштампају у 10.000 примерака, и да је деле по БГ, и шире, како би оправдали сами себе... ???
"хвалите ме моја уста, кад већ друга неће"
Threads: 8
Па сад има и ово....што нису узели речи средовечног човека који је тражио само право да прође
"Пусти ме у мом граду да прођем!!!!"
од 2.40 па надаље...
|