08-23-2004, 07:29 PM
Grobari 1970 optu
Agenti i ljudska prava...
|
08-23-2004, 07:29 PM
Grobari 1970 optu
08-24-2004, 02:27 AM
Ostade Jug bez Grobara :lol: ovo ce da udje u anale navijackog sveta, kakvi su to moroni ... a ovi tuznjaci ni sad nece da skupe mudasca da udju na Jug, bruka.
mnogo smo jaki - nauci da budes hrabar :rofl
08-24-2004, 01:15 PM
Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moji grobari, tek ste sad shvatili koji klub bodrite( :rofl )zadnjih ne znam koliko godina.....................
:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl E sad, ne znam sta cete, ne znam koja ce vas druga navijacka grupa primiti posto je jug ocigledno ubuduce zakljucan za vas...............
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
08-24-2004, 07:14 PM
Pa ovo treba da ide u najvece grobarske blamove i to kao No1 :rofl
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
08-25-2004, 05:03 AM
MUSLIMANI SMRDLJIVI,
VI STE SRPSKA TUGA, RODJENI KO KOPILAD, PEDERI SA JUGA !!!
VEZDA JE RELIGIJA !!!
08-25-2004, 09:49 AM
Ostaje samo da, debeli Majk koji predvodi i ostale "stomake", u ime muslimana (deo navijaca partizana), posalje faks Helsinki Watch-u, Sonji Biserko, Natasi Kandic, Sonji Liht i Marini Fratucan. Toliko o ugrozenosti muslimanske manjine nad "srbocetnickim" agresorom.
Sve ovo mi je vrlo sumnjivo. Mozda ce sada Zeka da placa Juzni Front a Agente da odjebe.
08-25-2004, 10:25 AM
Quote:Ostaje samo da, debeli Majk koji predvodi i ostale "stomake", u ime muslimana (deo navijaca partizana), posalje faks Helsinki Watch-u, Sonji Biserko, Natasi Kandic, Sonji Liht i Marini Fratucan. Toliko o ugrozenosti muslimanske manjine nad "srbocetnickim" agresorom.Pravo da ti kazem kizo, zabole me bas qrac za agente, tuznjake i sve ostale p...e sa juga, moze ko hoce i koga hoce da placa, ali znam da oni nikad nece dostici nas nivo i brojnost, mogu da kenjaju koliko god hoce ali to jeste tako i bice tako........
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]()
08-25-2004, 01:08 PM
??? ???? ? ????? ?? ???????? ??????? :zbunjen :batine
???? ?????? ? ??????? ??????? ???!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
08-25-2004, 02:55 PM
mozda sada agenti promene tribinu npr. odu na sever ;pljuga
08-26-2004, 04:55 PM
Quote:??? ???? ? ????? ?? ???????? ??????? :zbunjen :batinekod mostarske petlje: Zeko odlazi uprava napolje grobari jug
СМРТ ДИКТАТУРИ! ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|