Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gde cete na more?
????? ??? ????? ??????? ?? ???? (?? ?????) :o :rofl ???? ?????:
???? ????, ?? ?????, ?? ???????? ?????... ??, ?????? ??????????! :ruke

??????? ????
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Evo ja sam ovih dana u Nerceg Novom i bas mi je do jaja...uzleo sam se mora.Vrelina,more i naravno :flasa :flasa :flasa
Reply
Quote:Evo ja sam ovih dana u Nerceg Novom i bas mi je do jaja...uzleo sam se mora.Vrelina,more i naravno :flasa :flasa :flasa
Posto bi i ja trebao da dodjem oko 1. avgusta,ajde reci sta ima zanimljivo, jer se nesto premenilo, bio sam prosle godine 20 dana i smorio sam se kao zmaj izuzev onog rave-a na plazi preko puta HN-a!!!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Quote:????? ??? ????? ??????? ?? ???? (?? ?????) :o :rofl ???? ?????:
???? ????, ?? ?????, ?? ???????? ?????... ??, ?????? ??????????! :ruke [/b]

Zanesenjak Big Grin prvo ti dodji sa tom cisternom na more beograda Smile
da podelimo sa tobom tvoju radost, pa onda idi u nicu i ibicu... :lol:
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:Posto bi i ja trebao da dodjem oko 1. avgusta,ajde reci sta ima zanimljivo, jer se nesto premenilo, bio sam prosle godine 20 dana i smorio sam se kao zmaj izuzev onog rave-a na plazi preko puta HN-a!!!

Ovde sam tek 2 dana posto sam prvo bio u Trebinju,pa sam za sada samo isprobao more,pivo i jednu diskoteku...i naravno komp!Nesto opsirnije cu ti reci za par dana... ;pivo
Reply
Quote:
Nesha_cb Wrote:Posto bi i ja trebao da dodjem oko 1. avgusta,ajde reci sta ima zanimljivo, jer se nesto premenilo, bio sam prosle godine 20 dana i smorio sam se kao zmaj izuzev onog rave-a na plazi preko puta HN-a!!!

Ovde sam tek 2 dana posto sam prvo bio u Trebinju,pa sam za sada samo isprobao more,pivo i jednu diskoteku...i naravno komp!Nesto opsirnije cu ti reci za par dana... ;pivo
No problemo! Ja jedino sto sam isplanirao je da cu ici na rose od 1. do 5. avgusta, dosta dobrih DJ-eva(Benny Benassi na primer), ozvucenje, prosle godine je bilo mnogo dobro...
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Reply
Rose su ekstra lepo mestasce. Smile
Ja preferiram divlje plaze (ima ih dosta u blizini Herceg Novog) ali moram najpre da nadjem ekipu koja voli pustolovine Big Grin kao i ja pa cu onda ici na more.
Neso_cb super ces se provesti ali zar neces biti 04.08. na tekmi?
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:Neso_cb super ces se provesti ali zar neces biti 04.08. na tekmi?
Nazalost necu, idem sa ortacima, rezervisali smo pre mesec i po, najvise bi voleo da imam neku privatnu letelicu u dvoristu pa da mogu da dodjem na tekmu i da se vratim ali..... nema se, sto je najgore vracam se tek 14. na tekmu sa zemunom ako se ne varam Sad Sad Sad
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Reply
Moze da vam zvuci smesno, ali ja sam se od prosle godine istripovao pri pomisli na Ajkule, tako da se eventualno valjam u plicaku (sta radi tv-program), vas eventualno moze da sjebe meduza, a ovde ..... !!!
Reply
Quote:Moze da vam zvuci smesno, ali ja sam se od prosle godine istripovao pri pomisli na Ajkule, tako da se eventualno valjam u plicaku (sta radi tv-program), vas eventualno moze da sjebe meduza, a ovde ..... !!!
Big Grin Big Grin Big Grin
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: