Threads: 4
Quote:Pa mozda se pojave i Bande Basel,mislim kad se vec igra u njihovom gradu... 
Neverujem jel se tekma igra u Cirihu. U Bazelu je tog dana koncert na stadionu. Ne nije Ceca ali bilo bi dobro jel nebi bilo indijanaca sa nase strane.
Threads: 7
Da igra se u Cirihu zbog toga su i Young Boysi hteli da igraju prvo u Beogradu sbog Koncerta umesto da se sele u Cirih. Ma ja ma svi bi hteli u Svajcarskoj da igraju u Stadionu Bazela
Threads: 18
Quote:Da igra se u Cirihu zbog toga su i Young Boysi hteli da igraju prvo u Beogradu sbog Koncerta umesto da se sele u Cirih. Ma ja ma svi bi hteli u Svajcarskoj da igraju u Stadionu Bazela 
Pa nema veze, dajte nesto detaljnije o tom stadionu u cirihu i o navijacima tamo!!!
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Stadion je sranje ima oko 17000 Mesta. Ove Sezone je Hajduk gostovao u tom stadionu ako neko zna. Ima Navijaca Grashopersa kao i FK Cirih Navijaci. Nek neko is Ciriha nesta napise.
Threads: 76
Threads: 18
:ruke :ruke :ruke :ruke Sta da kazem....Nikola je sve reko :batine
Threads: 0
Quote:Stadion je sranje ima oko 17000 Mesta. Ove Sezone je Hajduk gostovao u tom stadionu ako neko zna. Ima Navijaca Grashopersa kao i FK Cirih Navijaci. Nek neko is Ciriha nesta napise.
Evo MIKI ja sam iz Ciriha... Sta ti treba burazeru?