Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F I L M O V I
Pa evo da i ja "recem" koju:

Gledao sam "Aleksandra" i meni se nije dopao,takode sam gledao i "Kingdome of Heaven" i to mi se nije dopalo zato
Reply
[quote="bojan"]
Kizo 'el si gled'o "Dirty Dozen"?-mis'im jes' holivudsko presereavanje,ali nije lo
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Evo ga jedan u nizu Hollywoodskih ostvarenja vezanih za Vijetnam-"We were soldiers...and young".

Radi se o filmu snimljenom po knjizi col. Harolda "Hal" G.Moora,komandatna 1.bataljona 7.konjickog puka americke vazdu
Reply
Jel gledao ko Ken Park?

Au,kakva bolest od filma! Big Grin
Reply
Quote:Jel gledao ko Ken Park?

Au,kakva bolest od filma! Big Grin

Pre mesec dana bio sam kod druga. Posto su mnogi delovi filma strasno bolesni (nisam ih gledao), vrhunac mi je bio kada devojcina keva obradjuje momka, i na kraju joj svetski lize djanu... :lol:

A toj kevi licno ne bih oprostio ;pljuga

Taj isecak filma treba imati u arhivi... namigivanje

Kasnije ima jos vece ludilo kada otac kaze cerki da mora da ga oplakuje kada umre, i jos je zeni... :o Film pokazuje koliko su bolesni Ameri. Kasnije se dogadja da 2 klipana po ceo dan nista ne rade samo rasturaju jednu devojcicu.
Reply
??? ?? ???? ???? The Firm ?? 1988. ?? ??????? ???????????? ??? ?? ????????? ?? ?? ???? ?? ????? ?? ?? ?? ??????????? ?? ??????????.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Quote:??? ?? ???? ???? The Firm ?? 1988. ?? ??????? ???????????? ??? ?? ????????? ?? ?? ???? ?? ????? ?? ?? ?? ??????????? ?? ??????????.

Imam ja. Na dvdu je, i nema titl. Smile
Reply
Narode jel mi mo
Reply
http://www.divxsubtitles.net/page_search...tarts=1350

Ako znas engleski,a ako ne,onda....
Reply
Bojane, treba traziti i na dvd.box.sk i na extratitles.to.

Narode, jel gledao ko od vas film Goodbye Charlie Bright? Treba da ga dobijem za 6-7 dana.

Evo i recenzije:
http://www.imdb.com/title/tt0217824/
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)