Threads: 1
Quote:Vidim da ovde ima dosta filmofila, poznavaoca istoriske tematike - Jel zna neko naziv filma, pre 10- ak dana se emitovao na BK - Tematika: Iskrcavanje u Normandiji i zauzimanje 2 mosta, jedan u Ajndhovenu, drugi? Verujem jedna od najboljih glumackih postavki ikad: Sean Connery, Anthony Hopkins, Michael Caine, Robert Reddford, Ed Harris....
Verovatno si gled
Threads: 0
Kad smo vec kod WW2...da li je neko gledao "Tanka crvena linija" sa Son Penom?? Imam zelju da ga odgledam ali nikako ne uspevam da ga nadjem...
Spasavanje redova Rajana je OK...a "Nedostizni most" sam gledao samo deo...
vezda, Srbija, nikad jugoslavija
Threads: 1
Quote:Kad smo vec kod WW2...da li je neko gledao "Tanka crvena linija" sa Son Penom?? Imam zelju da ga odgledam ali nikako ne uspevam da ga nadjem...
??? ??? ????? ????? ?? ????????? ?????? ???????? ????,? ?? ?? ?????? ??????? ????? ????? ?? ????????? ????????.
????? ?? ?????? ? ???????? ? ?????? ?????????? ??????????? ?? ??????? ?? ??????? ??????.????? ???????? ?????:???? ???????,????? ???????,?????? ????????...
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 2
Jel to onaj film kad Steve McQeen,dipa sa "Zyndapom" preko ograde...
Inace vezano za "Bridge too far",ko je gledao zna o cemu se radi jedino bih izdvojio maestralno pojavljivanje Maximilliana Shella,a ovi ostali su legende...lik narednika-asistenta 1 SAS brigade se pojavljuje u poznatoj PC-pucacini (onaj stariji cika sa crvenom beretkom i povecim brkovima kada Shean Connery i malopre pomenuti ostaju sami u onom gradicu i poku
Quote:Jel to onaj film kad Steve McQeen,dipa sa "Zyndapom" preko ograde...
Pa,jel neko gledao "Sin City"???
????? ?? ?? ??? ????,??? ?? ?????? ? ??? ????????? ????.? ??? ?? ???? ????? ?????.
??? ?? ???? ??? ??????,?? ??? ?????? ?? ?? ??????,??? ??? ?? ???? ??????,?? ??? ?? ????????? ?? ????.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Threads: 15
Quote:Ovaj film ne treba propustiti:
Green Street HOOLIGANS
http://www.hooligansthefilm.com/
http://www.cinema.com/films/9237/hooliga...lers.phtml
Moze li da se nadje pirat?
Pa dovoljno je da kupish prazan cd i da zamolish nekog ko ima da ti nareze ...
Ovako ne znam dal ce moci da se nadje na nekim od hauba
Ako volite filmove o mafiji (i ako ih i ne volite), obaveno gledajte "Donnie Brasco" sa Alom Pacinom i Djonijem Depom,necete se pokajati, i sta se tice srceparajucih filmova, "The Mission" sa Robertom De Nirom.
Threads: 4
Upravo sam ogledao Green street (verziju od 178 mb da budem tacan na engleskom),i meni se mnogo svidja(iako je dosta iskomercionalan),ali je extra to sto se koriste autenticne stavri tipa "I`m forever blowing bubbles" ili headhuntersi kao navijaci Celsija.Takodje tematika mi se mnogo svidja iako je na kraju ispalo(ili mozda nije ) kako je to lose itd.
Jedino mi se nesvidja sto je glavni glumac onaj Wood jer mi se iako je dobro odglumio ipak nekako ne uklapa.
E,da takodje navijaci MILLWALL su predstavljeni kao najvece ubice i antihristi a GREEN STRET ELITE(kako se u filmu zove West ham-ova grupa) kao smekri i likovi koju su huligani,ali su prisebni itd,ako me kapirate.
PS:Slika i zvuk jako los ali za 178 MB supre,film traje sat i 45 minuta.
PS2: Evo i link-a za skidanje film,kao sto sam vec rekao zvuk i video je dosta sjeban da bi mogao lakse da se skine
http://thepiratebay.org/details.php?id=3382607
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!