Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F I L M O V I
Quote:Nisam gledao taj "Training day" moram to nabaviti
To ce biti ubjedljivo najjaci film sto ces ikad pogledati.

Jos jedan Denzelov koji bih ti preporucio je "John Q".
Reply
Mnogo dobar film SIDEWAYS, avantura/drama
Takodje i LXG (Liga izuzetnih dzentlemena)
Inace, ja najvise volim filmove za opustanje i zajebanciju tipa BOAT TRIP, MEAN GIRLS i sl.
Ko je gledao, zna o cemu pricam Smile
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
Reply
Quote:Uh,upravo sam odgledao Million dolar baby.Film je em "tezak" em tuzan...strasno.Ne valja se uziveti u film jebes mi mater...

Ako su mi ikada u zivotu posle suze zbog nekog filma, to je bilo tokom one scene kada je Klint curu skinuo sa aparata za disanje i objasnjavao joj sta znace reci "Mo Cuishla" (Moja draga, moja krv).

No, ako hocete da vas film razjebe do kraja, obavezno stivo je "A Beautiful Mind" (Blistavi um). Nevidjena prica...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
Quote:Ako su mi ikada u zivotu posle suze zbog nekog filma, to je bilo tokom one scene kada je Klint curu skinuo sa aparata za disanje i objasnjavao joj sta znace reci "Mo Cuishla" (Moja draga, moja krv).

Auuuuu e bas taj detalj brate.Cepa ti srce na pola majke mi...

Cuo sam da je ovaj najnoviji Batman strava,da je mnogo ozbiljniji.Jel neko gledao?
Reply
Quote:Cuo sam da je ovaj najnoviji Batman strava,da je mnogo ozbiljniji.Jel neko gledao?

Dobar je samo cini mi se da traje vecnost Smile , a ko nije pogledao komediju the PACIFIER preporucujem mu da obavezno odgleda meni se bas svidela.
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Reply
Quote:No, ako hocete da vas film razjebe do kraja, obavezno stivo je "A Beautiful Mind" (Blistavi um). Nevidjena prica...

? ?? ?? ????? ???? ?????? ????????? ?????? ? ?? ???? ???? ?? ???? ???????. Smile
????? ?? ?????????? ????? ?? ???? ?????? ??? ??.
1. ??? ????? ??????????? ??????
2. ??? ??????? ??????
3. ????? ?????
4. ??????? ?????? ???????
[Image: pobednik.jpg]
Reply
John Q je extra,extra film,i jedini koji je mene dirnuo u srce i to u nekoliko navrata,stvarno nemam reci.Bruka film!
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
Ako heces nesto komicnije onda pogledaj "The Longest yard".
Chris Rock i Adam Sandler glume.

Quote:Inace, ja najvise volim filmove za opustanje i zajebanciju tipa BOAT TRIP, MEAN GIRLS i sl.

Mean Girls?? ajde brate, nije ti 11 godina??

Denzel pravi najjace filmove zadnjih 6-7 godina ubjedljivo.
Reply
ovde mozete skinuti divx filmove----------
Reply
???????????? ???? ? ??????? ???????? ??? ???????? ??????? ????? "???????? ???? ? ?????".

?? ????, ???? ?? ???????? ????? ?????? (?????? ????? ??????? ? ??????), ?? ????????? ?????? ?????????, ????? ?? ???????? ?????? ????. Smile

??????? ?? ??????? ?????????????? ???? ?? ?????? ??? ???? ??? ?? ?? ????????.
[Image: pobednik.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)