07-21-2005, 12:56 PM
Quote:Nisam gledao taj "Training day" moram to nabavitiTo ce biti ubjedljivo najjaci film sto ces ikad pogledati.
Jos jedan Denzelov koji bih ti preporucio je "John Q".
F I L M O V I
|
07-21-2005, 12:56 PM
Quote:Nisam gledao taj "Training day" moram to nabavitiTo ce biti ubjedljivo najjaci film sto ces ikad pogledati. Jos jedan Denzelov koji bih ti preporucio je "John Q".
07-21-2005, 05:28 PM
Mnogo dobar film SIDEWAYS, avantura/drama
Takodje i LXG (Liga izuzetnih dzentlemena) Inace, ja najvise volim filmove za opustanje i zajebanciju tipa BOAT TRIP, MEAN GIRLS i sl. Ko je gledao, zna o cemu pricam ![]()
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
07-21-2005, 06:44 PM
Quote:Uh,upravo sam odgledao Million dolar baby.Film je em "tezak" em tuzan...strasno.Ne valja se uziveti u film jebes mi mater... Ako su mi ikada u zivotu posle suze zbog nekog filma, to je bilo tokom one scene kada je Klint curu skinuo sa aparata za disanje i objasnjavao joj sta znace reci "Mo Cuishla" (Moja draga, moja krv). No, ako hocete da vas film razjebe do kraja, obavezno stivo je "A Beautiful Mind" (Blistavi um). Nevidjena prica...
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
07-22-2005, 12:08 AM
Quote:Ako su mi ikada u zivotu posle suze zbog nekog filma, to je bilo tokom one scene kada je Klint curu skinuo sa aparata za disanje i objasnjavao joj sta znace reci "Mo Cuishla" (Moja draga, moja krv). Auuuuu e bas taj detalj brate.Cepa ti srce na pola majke mi... Cuo sam da je ovaj najnoviji Batman strava,da je mnogo ozbiljniji.Jel neko gledao?
07-22-2005, 12:47 AM
Quote:Cuo sam da je ovaj najnoviji Batman strava,da je mnogo ozbiljniji.Jel neko gledao? Dobar je samo cini mi se da traje vecnost ![]()
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
07-23-2005, 09:40 PM
Quote:No, ako hocete da vas film razjebe do kraja, obavezno stivo je "A Beautiful Mind" (Blistavi um). Nevidjena prica... ? ?? ?? ????? ???? ?????? ????????? ?????? ? ?? ???? ???? ?? ???? ???????. ![]() ????? ?? ?????????? ????? ?? ???? ?????? ??? ??. 1. ??? ????? ??????????? ?????? 2. ??? ??????? ?????? 3. ????? ????? 4. ??????? ?????? ??????? ![]()
07-23-2005, 11:02 PM
John Q je extra,extra film,i jedini koji je mene dirnuo u srce i to u nekoliko navrata,stvarno nemam reci.Bruka film!
07-25-2005, 05:06 PM
Ako heces nesto komicnije onda pogledaj "The Longest yard".
Chris Rock i Adam Sandler glume. Quote:Inace, ja najvise volim filmove za opustanje i zajebanciju tipa BOAT TRIP, MEAN GIRLS i sl. Mean Girls?? ajde brate, nije ti 11 godina?? Denzel pravi najjace filmove zadnjih 6-7 godina ubjedljivo.
08-01-2005, 02:48 PM
ovde mozete skinuti divx filmove----------
08-03-2005, 06:41 PM
???????????? ???? ? ??????? ???????? ??? ???????? ??????? ????? "???????? ???? ? ?????".
?? ????, ???? ?? ???????? ????? ?????? (?????? ????? ??????? ? ??????), ?? ????????? ?????? ?????????, ????? ?? ???????? ?????? ????. ![]() ??????? ?? ??????? ?????????????? ???? ?? ?????? ??? ???? ??? ?? ?? ????????. ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|