Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F I L M O V I
Samo da se "ubacim" ovo oko vesterna:"Open Range",najbolji americki svih vremena,Robert Duvall i Kevin Costner...

akcija:Heat
drama:Serpico
horor: Ring 1
triler:Stade mi mozak,onaj sa Miki Rurkeom i Robert de Nirom(Louis Cypher namigivanje )
ratniBig Grinas Boot
domaci:Budenje pacova
komedija:There is something about Mary,(Matt Dilon je maestralan)
SF:Alieni ,sva 153 dela namigivanje

Naravno da antologijski nisu u
Reply
Jbt ne pamtim kad sam gledao neki novi film. :bes

Zadnje sto sam gledao a sto je dobro bili su filmovi:
Cellular(Mobilna telefonija),Wrong turn(Pogresno skretanje),Misticna reka...

Pre neko vece sam po 2. put gledao "Bure baruta",stvarno jeziv film,ne verujem da cu ga ikad vise gledati Big Grin
Reply
Ne bi da svrstavam po zanrovima ali evo mojih top 10:

1. Once upon a time in America
2. Kum 1 i Kum 2
3. The Matrix
4. Gladiator
5. Good fellas
6. Lock, stock and the two smoking barrels
7. Snatch
8. Truman Show
9. Football Factory
10. American Pie 1 i 2

Ma ima josh krsh filmova koji su mi fenomenalni ali ovo je ono shto mi je prvo palo na pamet...
Reply
??? ?? ??? :zbunjen ? ?????, ??? ?? ?????, ??? ??????? ???? ??????
Reply
@Djole
Quote:Wrong turn(Pogresno skretanje)

Da,dooobar film B produkcije,ako si primetio glavna glumica je siptarka i na beloj majci u filmu ima siptarskog orla :boks ,inace sve ostalo u filmu je OK.
Reply
Quote:??? ??????? ???? ??????

Samo 4, 5 i 6 epizoda valjaju. Ovo novo shto su pravili, samo skrnave legendu.

Jel gotivi neko film "The Clockwork Orange" poznatiji kao "Paklena pomorandza"? Meni je to extra film! Totalno mrachan i bizaran, pun nasilja, silovanja... Remek-delo Stenlija Kjubrika. Od njegovih filmova takodje gotivim Full Metal Jacket, Eyese Wide Shut a The Shining (Isijavanje) isto nije losh film.
Reply
Quote:
radomir Wrote:??? ??????? ???? ??????

Jel gotivi neko film "The Clockwork Orange" poznatiji kao "Paklena pomorandza"? Meni je to extra film! Totalno mrachan i bizaran, pun nasilja, silovanja... Remek-delo Stenlija Kjubrika. Od njegovih filmova takodje gotivim Full Metal Jacket, Eyese Wide Shut a The Shining (Isijavanje) isto nije losh film.

1. Paklena pomorandza je kultni film, a oni koji zele da saznaju sta je to "ispiranje mozga" treba da ga pogledaju...

2. Full Metal Jacket je fenomenalan, pogledati ga i ako ste, i ako niste sluzili vojsku...

3. Eyes Wide Shut je, po meni, najbolji Kjubrikov film (ili je imao taj potencijal), samo je steta sto je umro pri kraju snimanja filma, pa je pomalo, nedovrsen... Ako zelite da saznate sta su masoni ili sekte, eto resenja...

4. The Shining
Fenomenalni Jack Nicholson, jedan od najboljih horora ikad...
Reply
Quote:@Djole
Quote:Wrong turn(Pogresno skretanje)

Da,dooobar film B produkcije,ako si primetio glavna glumica je siptarka i na beloj majci u filmu ima siptarskog orla :boks ,inace sve ostalo u filmu je OK.

Ladno jbt,nisam to uopste primetio.Eto to mi je jedan od najjacih filmova,ali sad kad znam ko je glavna glumica(jebo joj pas mater) nekako mi je skroz bezveze.Film je bas extra uradjen,horor do jaja.Ona druga glumica je strava riba.
Reply
horor : Zenit
vestern :
Reply
Jel glumac Dijego bio danas na beogradskoj Marakani? Smile
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

http://www.youtube.com/user/IstinaZaUrosa
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)