Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F I L M O V I
Where eagles dare-ili u mom prevodu:U orlovom gnezdu Big Grin

Cast overview, first billed only:
Richard Burton .... Maj. Jonathan Smith, MC
Clint Eastwood .... Lt. Morris Schaffer

Da,to nije lo
Reply
Zna li neko gde mogu da nabavim film "Mafijasi" ("Mobsters" sa Kristijanom Slejterom)?
Unapred duboko zahvalna! ;pljuga
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Quote:Ojha... posto je gotova sezona malo mora neka chapri da krene. Koji ste zadnji film gledali? Ja sam bas juce gledao Troju u Domu, film me je odusevio sve dok Ahil (Bred Pit) nije ubio Hektora (Eric Bana). Inace Hektor mi je najgotivniji lik u celom filmu, Legolas Big Grin konstantno glumi pickicu, a na kraju filma je uzeo deo role (odlican strelac) iz gospodara prstenova sto mi je pomalo glupo...

Jeli jos ko pogledao ovaj film i kakav je utisak?

;pivo

jeli je neko gledao film "dom za vesanje" ....
gledao sam film juce,,,jako tuzan je film...
Reply
Sinoc sam gledao Kresni me (baise moi). Glavna glumica je vrh. Silovanje, droga, otimacina, ubistva, sex, itd... vrlo dobar film.

Jos sam gledao Simone sa Al Pacinom ne svidja mi se nesto. Odgledacu i Recruit sa Farrellom i Pacinom samo da nadjem odgovarajuci titl.
Reply
Kakav Simone pa to je najgori film koji sam gledao u 2005, sigurno

A zna li ko sta je sa snimanjem filma G-din i G-dja Smith trebalo je da glume Angelin Jolie i Brad Pitt ali nesta sam pre nekoliko dana citao u novinama da je prestalo snimanje (zbog velikog honorara) i da se traze novi glumci.Da li neko nesta o tome zna?
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Reply
?, ???? ?? ???? ???? ???????? ???? ???? ? ??????? ????? ?????? ??????? "Cinderella man" ?? ??????? ????-?? ? ??????? ?????, ??? ?????? ???? ????? ??????. ? ??????? ?????? ?? ?? ????????? ?? 3. ????, ?????.
[Image: pobednik.jpg]
Reply
SAD sam odgledao ''City of God'' ili ''Cidade de DEUS''-ODLICNO
Uradjen je prema istinitoj prici...
Cisto da spomenem neki film-''Man in(on)fire'' jedan od naj koji sam gledao.
Da li je spominjan Football Factory?
Reply
Jao poludecu chekajuci Sin Sity (Brus Vilis, Benicio Del Toro, Dzesika Alba, Miki Rurk...). Chitao sam razne review-ove filma, i kapiram da je film DO JAJA! Pravljen je po stripu, i ono... krv, droga, kurve, ubistva, manijaci itd. Smile

Treba da izadje i film "Hooligans" sa Elajdzom Vudom (Frodo Bagins) u glavnoj ulozi. Neshto mu ne stoji da igra huligana sa onakvim bebastim licem ali mozda i bude neshto od filma jer je visokobudzetan.
Reply
Dzesika Alba,e ona je u ovom broju CKM-a na vise stranica.
Reply
Ne znam da l' je neko gled'o film High Fidelity sa John Cusakom?
Uglavnom u njemu glavni lik uvek pravi kompilacije "top 5" pesama o ovoj ili onoj temi (ljubav, smrt, pominjanje ove ili one reci, itd)... Film je dobar, vredi ga pogledati...

Uglavnom...
Evo od mene "top 1" za skoro svaki zanr, onako, na brzaka...
Znaci, ako 'oces nesto da gledas, nema sanse da se zajebes sa nekim od ovih filmova...

akcija: Gladiator;
drama: Dangerous Liasions;
crtani: Prince Of Egypt;
avanturisticki: Back To The Future;
horor: Sveto Mesto (domaci);
triler: Eyes Wide Shut;
ratni: Tora! Tora! Tora!;
domaci: Pretty Dyanna Smile
komedija: The Party;
western: The Good, The Bad, And The Ugly;
Dances With Wolves; njega treba ubaciti u npr. western/istorijski...
itd...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)