08-28-2002, 02:51 PM
Jeste to ja ta stvar.
Thanx BGB!
Pozdrav
Thanx BGB!
Pozdrav
Nis - Bg - Nis
|
08-28-2002, 02:51 PM
Jeste to ja ta stvar.
Thanx BGB! Pozdrav
08-30-2002, 11:43 PM
Quote:Nikola, Ogi je u Ultrasima. Ko su ti momci koji su navodno u Heroes-u? Kazem navodno, jer Heores-a nema u Borci...
EROES RED STAR BELGRADE
08-31-2002, 10:58 AM
Ko su ti momci koji su navodno u Heroes-u?
Kazem navodno, jer Heores-a nema u Borci... Kao sto rece Baske nema Herosa u Borci, bili su neki mladji koji su se "istripovali" da su Heroesi! U Borci ima nas (stalnih) desetak, koji smo uvek na tekmama i moglo bi se reci da smo UNDER 22 ! ![]()
DA VODIŠ DESET NULA, KU**C BI SE PESMA ČULA FEDERACIJO!!!
09-01-2002, 05:45 PM
Baske, ja sam se zajebao, ovo su Heroesi iz Koteza, a ne Borce ( posto je to blizu... pomesam).
To mi je pricao jedan lik - jedan Bane iz koteza sto ih poznaje. Ne znam imena. Znam da su po zatvorima zbog tuca i sitnih kradja mobilnih. Jesu li jos uvek po mardeljama, ne znam. Taj isti Bane mi je jednom pricao kako su dvojica BB njemu rekla da ce ici u Kazahstan vozom preko Moskve, pa ce posle probati da se domognu Kazahstana kako znaju. Usledio je odgovor Baneta "Ovi drumski razbojnici ima da vas pojedu" :rofl
09-04-2002, 12:03 AM
Koji bane iz koteza ti je to rekao???
DA a to je istina za ta dva lika ,da su hteli da idu vozom u kazahstan,ja ih licno poznajem!!!
09-04-2002, 10:05 AM
Pa da su otisli vozom taman bi se sad vratili iz te nedodjije!
![]()
09-04-2002, 01:36 PM
???? ?? ???? ?? ??? ???? ?
???? ???? ?? 82 ???????, ???? ?? ?????????? ?????? ??? ??????? ?? ?????. ??? ??? ??????? ?? ????? ?? ?? ???, ???? ??? ???? ?? ??????. ??????? ?? ?? ???? ?? ??????.
09-09-2002, 02:06 PM
ogovarate policiju?!
pa to nije lepo.. vi mislite da mi nemamo pametnija posla nego da jednom nedeljno gubimo vreme na vas obezbedjujuci drzavnu i privatnu imovinu od vandala.. ja bi prvi isao na pecanje ili pravio rostilj.. a ovako moram s vama da se vijem ceo dan.. proverio sam dokumentaciju, u Kotezu ima Heroesa.. ima jedan opasan mali, nosi cvike i izgleda kao vanserijsko primerno dete, ali avaj... nadam se da ce se opametiti, u protivnom bice mi trn u oku za par godina...
samo da sve bude u redu, i svaki dan siguran...
09-11-2002, 08:53 AM
Ooooo gde si policajac!
Kako je, hapsi li se ista?! :nene Kizo, evo ti avatar za druga policajca, nek i on ima slicicu! ![]() ![]() Ovo je link slicice http://prohibicija.sou.uni-lj.si/oprojek...licija.jpg
09-11-2002, 07:29 PM
Da ima njih troje iz koteza, i svi su do jaja likovi......
|
« Next Oldest | Next Newest »
|