Threads: 22
Evo ja se u zadnje vreme nesto primio na horore! :o
Gledao sam Wrong turn(Pogresno skretanje),Identitet i Ring u zadnjih par dana i mogu vam recu da kad se gleda u 3 ujutru bas i nije svejedno!
Jeste li gledali nesto od gore navedenih?Sta jos od horora preporucujete?!
Threads: 1
moj omiljeni film je Glengeri glen ros
Threads: 3
???????? ??????? ?????? ????? ???????, ???????? ????????? ???? "?????? ????" ??? ? ???????? ??????? ?????, ?????? ?? ????????...
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Threads: 2
Quote:???????? ??????? ?????? ????? ???????, ???????? ????????? ???? "?????? ????" ??? ? ???????? ??????? ?????, ?????? ?? ????????
Misli
Threads: 15
Meni je ludnica od filma "Bad Boys II". Glume Will Smith i Martin Lawrence.
Najveci cirkus bio je kad su se peobukli u istrebljivace stetocina", da bi pretrazili kucu nekog dilera. Martin naidje na pacova koji jebe pacovku!

On onda zove Willa na mobilni pa mu se deruci javlja: "Ovo nije normalno! Nikad ne bi verovao sta sam video!"
"Sta?"
"Tata pacov je*e mamu pacov!"
"I sta je tu tako interesantno?"
"Pa karaju se kao mi!"
:rofl :rofl :rofl
Threads: 18
Posto se lozim na jaka kola i te stvari, meni je do jaja film Gone in 60 seconds, sa angelinom jolie, radi se o coveku koji mora da ukrade 50 vrhunskih automobila u roku od 72h, medju kolima su pored najnovijih ferrarija, i oldtimeri poput mustang shelby-ja i ostalih modela...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Da, gledao sam taj film. I ja se lozim na kolica, ali sam ga ipak vise gledao zbog Andjeline .... :jebanje
Threads: 76
Sinoc je na prvom program RTS-a prikazan odlican i poucan film "Drzavni neprijatelj".
Sjajan film, gledao sam ga par puta. A upravu si za ono poucan. Ko bolje zna kakvi su Amerikanci od samih Amerikanaca?
U novinama je pisalo da se u Srbiji prevodi sa "Neprijatelj drzave". U originalu a i na ostalim stanicama (HRT, BHT, ATV) na kojima sam gledao taj film prevodi se kao "Drzavni neprijatelj br.1".
Threads: 22
Da li je neko gledao film Euro trip?
Ja sam ga gledao vise puta i svaki put sam vristao od smeha,bas mi je gotivan film!Pojavljuju se i navijaci M.U. a kao vodja im se pojavljuje jedan Srbin!Strasan film!