Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F I L M O V I
Evo ja se u zadnje vreme nesto primio na horore! :o
Gledao sam Wrong turn(Pogresno skretanje),Identitet i Ring u zadnjih par dana i mogu vam recu da kad se gleda u 3 ujutru bas i nije svejedno! Big Grin
Jeste li gledali nesto od gore navedenih?Sta jos od horora preporucujete?!
Reply
moj omiljeni film je Glengeri glen ros
Reply
???????? ??????? ?????? ????? ???????, ???????? ????????? ???? "?????? ????" ??? ? ???????? ??????? ?????, ?????? ?? ????????...
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Reply
Quote:???????? ??????? ?????? ????? ???????, ???????? ????????? ???? "?????? ????" ??? ? ???????? ??????? ?????, ?????? ?? ????????
Misli
Reply
Meni je ludnica od filma "Bad Boys II". Glume Will Smith i Martin Lawrence.
Najveci cirkus bio je kad su se peobukli u istrebljivace stetocina", da bi pretrazili kucu nekog dilera. Martin naidje na pacova koji jebe pacovku! Smile On onda zove Willa na mobilni pa mu se deruci javlja: "Ovo nije normalno! Nikad ne bi verovao sta sam video!"
"Sta?"
"Tata pacov je*e mamu pacov!"
"I sta je tu tako interesantno?"
"Pa karaju se kao mi!"
:rofl :rofl :rofl
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Posto se lozim na jaka kola i te stvari, meni je do jaja film Gone in 60 seconds, sa angelinom jolie, radi se o coveku koji mora da ukrade 50 vrhunskih automobila u roku od 72h, medju kolima su pored najnovijih ferrarija, i oldtimeri poput mustang shelby-ja i ostalih modela...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Da, gledao sam taj film. I ja se lozim na kolica, ali sam ga ipak vise gledao zbog Andjeline .... :jebanje
Reply
Sinoc je na prvom program RTS-a prikazan odlican i poucan film "Drzavni neprijatelj".
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Sjajan film, gledao sam ga par puta. A upravu si za ono poucan. Ko bolje zna kakvi su Amerikanci od samih Amerikanaca? Smile
U novinama je pisalo da se u Srbiji prevodi sa "Neprijatelj drzave". U originalu a i na ostalim stanicama (HRT, BHT, ATV) na kojima sam gledao taj film prevodi se kao "Drzavni neprijatelj br.1".
Reply
Da li je neko gledao film Euro trip?
Ja sam ga gledao vise puta i svaki put sam vristao od smeha,bas mi je gotivan film!Pojavljuju se i navijaci M.U. a kao vodja im se pojavljuje jedan Srbin!Strasan film!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)