Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kompleks zvani Zandarmerija
Nezvanicno gradom kruzi prica da se izvesni pandur/nacelnik zarekao da ce da iskoreni navijacke grupe i da nas tek na jesen ceka pravi haos sa murijom...

Ne vrede nama ta prava kada ni oni koji su branili ljude protiv Slobinog rezima nece nas da brane danas. Mi smo u medijima i njihovim glavama predstavljeni kao dezurni negativci i morace neko od navijaca da pogine (ne daj boze) da bi oni digli gras protiv policijske represije...

Necu da mracim, ai mi se cini da dani koji dolaze nece biti tako veseli za nas... Sad

poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Budo u pravu si da je TV Pink promenio pricu o incidentu u Vrscu, ali sam ti objasnio kako i zasto i ko je sve zvao i uticao da se to promeni.
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
Reply
Braco oni nemaju nukakav dokaz protiv nas!!!Kazu da imaju neki snimak kako mi njih napadamo?!Pa nek ga pokazu!Vec 2 dana pricaju o tome na TV-u,pa sto ga vec jednom ne puste?!
Kako je jedan od delija rekao,jel su deca i zene mozda sa bakljama isli na njih kad su ih onako brutalno pretukli?
Oce biti nekih protesta?Javite pa da se skupimo!!!

KOALICIJA,HEMOFARM-POLICIJA!!!
OALICIJA,HEMOFARM-POLICIJA!!!
-------------------------------------------------------------------
ZA SRBIJU ZIVOT DACU I ZA ZVEZDU NAVIJACU!!!
Vidi se ko su grobari...Big Grin
Reply
u svim sistemima je isto: policija je neprijatelj naroda
ovo je cini mi se klasican politicki obracun. ovog puta na relaciji dss-ds. inace kada sam na tekmi pitao direktora hemf marka ivanovica ima li mozda batinanje veze sa politikom, zapretio mi je u fazonu "znam ko si i sta radis, pazi se". btw. coveka nisam nikada ni upoznao.
ne treba ni iskljuciti bolesne ideje da se iskorene navijacke grupe, kao i sukob na relaciji ksscg-jadranska liga
dobar pandur-mrtav pandur
SAMO ZA TEBE, UVEK UZ TEBE A NJIH KO JEBE!!!
Reply
Internet prezentacija Zandarmerije: http://www.mup.sr.gov.yu/domino/zandarme...trana.html

Istorija: http://www.mup.sr.gov.yu/domino/zandarme...ndarmerije

e-mail: Zandarmerija@mup.sr.gov.yu

Deo texta (pozdravne reci) kopiran sa istog sajta:

[b]"Danas,
Reply
[quote="munja"]Bice nam drago, da cujemo va
[Image: pobednik.jpg]
Reply
Ljudi sta bi od protesta ? Ili ce opet da bude da pas koji laje ne ujeda? treba ceo grad
ispisati grafitia tipa Gurija u Hag danas .... ili nindz a kornjace , nindza kornjace picke najvece.
a sam cetnik majko Ravnogorskog puka desna mi je majko odsecena ruka...
Reply
i jos nesto kako je Zika Pauk najvio za vikend ce biti neki hepening u hali sa basketasia pa je to prilika za skup nekoliko hiljada cigana i pozdrav nindja kornjacaa :lol: :lol:
a sam cetnik majko Ravnogorskog puka desna mi je majko odsecena ruka...
Reply
????, ???? ??? ???? ????? ???? ??? ???? ? ??? ????? ????? ?? ?????? "??????", ????? ?? ?? ???????? Smile

?, ????, ??????? ? ????? "????????" Smile ??????? ?? ???????? ?? ??????? ?? Giandarmerie, ??? ??????. namigivanje

??????-??, ????? ???????. ?? ?? ???? ???? ?????? ????????? ?? ??? ???? ????? ?? ???????, ???? ?? ???? ??????? ?? ???? ????? ??????.
????????, ????? ??? ?? ????????????? ?? ??????? (????...), ? ?? ?????.
?? ?? ????? ??? ???? ???????? ????????? "?????? ? ???" ?? ????? ????? ? ????????. ??? ?? ???? ???? ?? ?????? ???? ??? ????? ?? ?? ????? ????? ?? ??? ??? ? ???. ???, ????? ?? ?????? ????????: "???? ??? ???" ??? ???? ?????...
?????, ????? ???, ??? ??? ????? ????? ???? ? ?????? ???? ?? ???????. ???? ??? ???????????: "COSA NOSTRA" (??. "???? ?????")?

??????? ???? ?????
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
Reply
Vec postoji onaj cuveni grafit koji sve oslikava "ISPOD SLEMA MOZGA NEMA".
Senjak al parlas taj 'talijanski ko maternji namigivanje ,ajd i meni posalji to pismo od kafea upuceno "Kuriru" ako nije problem.
Pozdrav
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)