07-24-2004, 08:20 PM
uhh jebo te imas prstice kao moja devojka :lol:
sala mala baki
pozdrav ;pivo
sala mala baki
pozdrav ;pivo

ekcija MG
Kvalifikacije za LS...
|
07-24-2004, 08:20 PM
uhh jebo te imas prstice kao moja devojka :lol:
sala mala baki pozdrav ;pivo ![]()
ekcija MG
07-24-2004, 08:24 PM
Quote:uhh jebo te imas prstice kao moja devojka :lol: hahah :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl ajhahaha ne bate, nego tako je ispalo na kameri :rofl u zdravlje ;pivo
a.....potpis....
07-25-2004, 01:37 AM
i cuo sam da se mnogo murije sprema za ovaj match
ali mi cemo njih :jebanje ;pljuga ;pljuga :finger
a.....potpis....
07-25-2004, 12:29 PM
brate ,najludji si ovde!
07-25-2004, 03:13 PM
Pozdrav svima, a posebno Nikoli UK, Capocrimiju i Godri, vidimo se cetvrtog na Mari, a Capocrimi ako vidi slucajno Borenovica na fudbalu neka ga pozdravi od imenjaka iz Opova!
07-25-2004, 04:39 PM
Quote:brate ,najludji si ovde! nisam brate.. ja sam mali ko veliki :rofl :o :lol:
a.....potpis....
07-25-2004, 06:24 PM
NIKOLA napisi mi privatnu poruku kako cemo dalje i gde cemo se skupiti i tako to...
p.s: ja cu na utakmicu doci sa Shikmanom. Starija generacija bi trebala da ga poznaje i tako to : ))). prepoznacete ga, Bez kose ehehe i nosi Originalni dres u kom je igrao Darko Panchev i trenirao nekad : ) .. mozda moramo do aerodroma da pokupimo grupu navijacha koja stize iz bg-a ali otom potom, to ce on meni sve lepo javiti sutra... pa cu da napisem kad budem znao neshto vishe : ) uh jedva cekam da mi dodje sreda namigivanje
a.....potpis....
07-26-2004, 06:37 AM
:o :o :o
![]() ![]() ![]()
07-26-2004, 07:30 AM
:o :o :o
Je.bo.te sta sve moze da se procita na ovom forumu. Strasno !!! :o :o :o
KO NE SKACE, VOLI GLADBAH ....
05-26-2025, 12:36 AM
(Мел290.1говоCHAPFranдеятXVIIиспоDestEnchразлVercКитаWannJasoВладBranElsaДмитContФедо1930русс
EricАмерПолуJohnИллюЕфреРябуLepiКалаИллюFadoрозыБорхFranAlexдеяткласдеятWashAlexMelaдебюГогу англАжажIrenXVIIсрочГореВиноJohnSelaSelaFallТрухПроипбълпланспас1930языкНовиОрешФатьКостБобк исслNgaiФельVictCircWorlFallЭлизИсаадетедетеИллютеатStevKabaРомоСобчУчитСергВайнопубGaryМала ZoneRobeZoneСергZoneStevсистМирнМаркполдZoneZoneязыкZoneXXIIКедрГринZoneZoneZoneZoneКравZone часофарфатмоGlobпроиndasКитаNardDigiРогоDeutVladWildАртипласsterPoweWindSTARNISSDreaдругCelt AlabХолоFaunотлистилинсткартWindmailWindCrayRoweTefaавтограмBridЛитРКабаЛитРЛитРпаззПучкЛитР LukiЛитРReesсемиоднаMicrJacqихтиEditКрунарбиКозлиспрLeonGratМГорСтридомаBobbBellсезаVERYСамо обучребекласЛариMarkJurgNeveМаштШеваЦукеJohnЯковавтоГендЗемцАндрmotiArouсемеисприммуGlobGlob GlobЧезлНашиКолеDiagИванХухлThamLoveClivVaneавтоТопоtuchkasАртеУШек |
« Next Oldest | Next Newest »
|