Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kvalifikacije za LS...
Jer zna mozda neko da li ce biti neki snimak, izvestaj ili slicno u srbiji...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Omladinsk pogon FKCZ 3 - Club Brugge 1 (1-0), i to sa 10 igraca!

Strelci: Basta u 1. poluvremenu; Perovic, Milovanovic u 2. poluvremenu.

Jankovic iskljucen u 59 min pri rezultatu 2-1.

Bravo momci. Kada zaustave Zileta i Pantu, onda veza daje golove. Tako i treba. Sutra u finalu najverovatnije protiv Weredera. Jes' da Werder nije Osjek, ali nisu ni da ih podcenimo. namigivanje

Ljupko izgleda radi dobar posao. Ono sto je najbolje sto je uradio, a sto nije karakteristika srpskog mentaliteta, je da nije rasturio ono sta je nasledio od svog prethodnika i da ne pocinje od nule. Ljupko gradi tim na zdravim osnovama koje je postavio Muslin. Daje mu svoje usmerenje, svoj stil, ali u osnovi nastavlja delo koje je zapoceo Muslin. Nije prekinuo kontinuitet, nije razbucao tim, uspeo je da pokrpi i ublazi Dzajine destruktivne i besmislene rasprodaje najboljih fudbalera, i zato su rezultati ovakvi kakvi su. Pametan covek Ljupko.
impatizer
Reply
Quote:Omladinsk pogon FKCZ 3 - Club Brugge 1 (1-0), i to sa 10 igraca!

Strelci: Basta u 1. poluvremenu; Perovic, Milovanovic u 2. poluvremenu.

Jankovic iskljucen u 59 min pri rezultatu 2-1.

Bravo momci. Kada zaustave Zileta i Pantu, onda veza daje golove. Tako i treba. Sutra u finalu najverovatnije protiv Weredera. Jes' da Werder nije Osjek, ali nisu ni da ih podcenimo. namigivanje

Ljupko izgleda radi dobar posao. Ono sto je najbolje sto je uradio, a sto nije karakteristika srpskog mentaliteta, je da nije rasturio ono sta je nasledio od svog prethodnika i da ne pocinje od nule. Ljupko gradi tim na zdravim osnovama koje je postavio Muslin. Daje mu svoje usmerenje, svoj stil, ali u osnovi nastavlja delo koje je zapoceo Muslin. Nije prekinuo kontinuitet, nije razbucao tim, uspeo je da pokrpi i ublazi Dzajine destruktivne i besmislene rasprodaje najboljih fudbalera, i zato su rezultati ovakvi kakvi su. Pametan covek Ljupko.

iz tvojih usta u bozje usi!
Reply
Stvarno svaka cast, igra i nije bila fantasticna ali je bitno da je zabelezena pobeda, i to protiv Briza, sva cast samo da ovako nastavimo....
:ruke :ruke :ruke
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Ja mislim da Zvezdi treba jos jedan odbrambeni igrac. Briz je dosta sansi imao, odbrana je nekoliko puta smesno delovala, i zahvaljujuci Disljenkovicu i sreci, mi smo ih kaznili za promasaje. Ipak, ovo su pripremne utakmice, igraju se bez grca, pitanje je kako bi se ponasali kad se stvarno igra u nesto i kad je ulog veci. Meni se Popov jako svideo, kao i borbenost celog tima. Cak i Dislja me prijatno iznenadio, a odlican je bio i protiv Galate.
b]Sve sto zelim u ovom trenutku, igraj Zvezdo igraj i pobedi...[/b]

[Image: banner.jpg]
Reply
? ???? ?? ??????? ??????? ?? ??? ?? ??? ??????? ?????? Big Grin :rofl Big Grin :rofl

???? ?? ??????, ???? ?? ???? ????????...??? ???? ?? ??? ????????? ???????? ? ?????? ??? ???? ???? ?????? ????? ??????? ???????...???? ?? ?? ????? ????? ?? ????? ???? ???? ???????? ?????, ?????? ???????...

???????!!!
Reply
ja mislim da je dosta dobro a valjda ce i bolje biti,stvarno nema sta da im se zamjeri ,mozda malo odbrana ali daj boze i ovako da bude u kvalifikacijama.OVI mladi solidni ,sve u svemu mozemo mnogo vise cini mi se
Reply
super da zvezda posle 2. gola nije stala i cuvala rezultat... :ruke
Svaka cast, videli smo lepih brzih kontara... Jedino sto nam treba je: BOLJA ODBRANA protiv Young Boys-a!!

Zvezda 3 Confusedampion
Bremen 2
Reply
Ja ne mislim da je biilo dobro...da,da sta se cudite namigivanje
Prvo odbrana je lose odigrala,na celu sa kretenom Vitakicem koji uz to i kapiten a najnervozniji je na terenu.Veza tu i tamo,nije lose mada bez pravog zadnjeg veznog(tipa Mladenovic,N.Kovacevic)to lose izgleda.Polome se ljudi da osvoje loptu i onda netacan pas i protivniku u noge.
U spicu se pokazalo da kada zatvore Zigica,centarsutevi nicemu ne sluze,mada je dobro sto vezni red daje golove.
Od pojacanja:Bisevac-nista posebno,a Popov isto tako.Ja ipak mislim da popovu ne odgovara mesto levog beka,bolje bi se snasao kao stoper.
Ali,ja nisam trener,videcemo sta ce biti

Aj' ziveli
RIGINAL FANS
Reply
super da zvezda posle 2. gola nije stala i cuvala rezultat... :ruke
Svaka cast, videli smo lepih brzih kontara... Jedino sto nam treba je: BOLJA ODBRANA protiv Young Boys-a!!

Zvezda 3 Confusedampion
Bremen 2
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)