Threads: 1
Quote:ULTRA' ROMA Wrote:Eagle, pricaj nam kako ti je bilo kad si vodio navijanje na reprezentciji.
Cuo sam da si pored svih gastosa bio jedini sto se drao "JUGOSLAVIJA"...
Mogu ti pricat. Bila je prva partija protiv talijana i mackarosi su vodili sa 2:0. Navijanje je stalo, sto mi je najkrivlje bilo. Pokuso sam sto je u mojoj moci bilo da to zivne malo, mada tu je odma i frka bila sa redarima tako da je to kratko trajalo. O kakvoj jugoslaviji pricas neznam...
Secam se,da si bio toliko nadrkan da si zamalo pao sa ograde :o :o i onda nakon 80 minuta napustio stadion.Ali ubedjen sam da ce te jednog dana slusati masa
img]http://www.11freunde.de/img/user/hacko.gif[/img]
Threads: 0
Quote:O kakvoj jugoslaviji pricas neznam...
Ciju himnu si slusao pre utakmice ???
Koju boju dresova su nosili Neziri, Lazovi, Delibasic i ostali za koje si navijao ???
...i ti jos pitas o cemu pricam...
PS: Jesi se sprijateljio sa Berlin Bullgogs-ima i ostalim Grobarima ???
KO NE SKACE, VOLI GLADBAH ....
Threads: 2
BSC Young Boys - Roter Stern Belgrad
UEFA-Champions League Qualifikation
Veranstaltungsdaten
a.....potpis....
Threads: 4
Uzmi iza gola nemozes pogresiti. namigivanje
Ali ne kod YB, inace si pogresio! I nemoj da zaboravis Jugoslovenski dres!!
Threads: 2
Quote:Ali ne kod YB, inace si pogresio! I nemoj da zaboravis Jugoslovenski dres!!
ti to mene kao malo sa strane? :finger
@Nikola: hvala : ) hehe...
ovaj, kontam da je iza gola..samo nisam znao koji je to sektor, posto sam hteo da kupim preko interneta kartu, ali ovako cu da odem ja sam na tickercorner i uzecu kartu

hehe..oni ce tamo znati gde je taj sektor.. ;pljuga .
a.....potpis....
Threads: 0
Quote:Ali ne kod YB, inace si pogresio! I nemoj da zaboravis Jugoslovenski dres!!
:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl
BRDJA ALE :ruke :ruke BRDJA ALE :ruke :ruke BRDJA ALE ALE ALE :ruke :ruke
KO NE SKACE, VOLI GLADBAH ....
Threads: 4
Quote:Brdjo Wrote:Ali ne kod YB, inace si pogresio! I nemoj da zaboravis Jugoslovenski dres!!
:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl
BRDJA ALE :ruke :ruke BRDJA ALE :ruke :ruke BRDJA ALE ALE ALE :ruke :ruke
Polako ljudi sta ste skocili odma. Sky Joker je shvatio fazon....
Threads: 18
Pogledajte na naslovnoj strani na
www.delije.net u desnom gornjem cosku.... 2 banera vezana za karte i prevoz do ciriha iz nemacke(razni gradovi)... ideja im je extra, mozda bi bilo dobro nesto tako uraditi i na cafe-u???
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
Ma malo zezanja, koji ti je nidzo :finger , Joker dobro ti nama dosao namigivanje !!
A ti Roma, sta se ti kesis koji krivak :nene

!!