Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
(05-26-2009, 12:50 PM)rukometas_bg link Wrote:Лекић повукао кандидатуру за председника!!!

Ако је ово тачно имаш пиво од мене... Smile
Ја сам био у Србији
Србија је на робији.
Леже Срби у кафани
што пијани што заклани.
Леже Срби украј друма,
из глава им никла шума.
А из сваке српске главе
теку мутне три Мораве...
потврђено је и званично!
Не стају ту проблеми... То што је битанга повукла кандидатуру, не значи и да ће Лукића изабрати. Учиниће све да направе безвлашће у клубу.

Анте Бошковић је бараба која је водила скупштину и прошли пут и која је била убедљиво најљигавији облик живота на том скупу. Козић је био мало дете за њега. Ваљда дотични неће да саботира сада.
Лукић изабран...сад да кренемо редом...
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
Само да ти кажем да свих 19 представника навијача није било за Лукића, јер његов програм је исти онај који су су изложили претходни председници.
Па шта сад то треба да значи? Јел ће и он да нас прејебе као и ови претходници?
НАПРЕД ЗВЕЗДО, ЦЕО ЖИВОТ ЈА САМ ТЕ БОДРИО....
Надамо се да неће, зато га Делије, поштујући га као човека и Звездаша, нису опструирале, већ су решили да буду неутрални. На крају су му пришли, руковали се и пожелели срећу. И ипак јесте најбоље да се у изборним приликама остане неутралан, јер би у случају да се да подршка одређеном кандидату то индиректно значило да се ми мешамо у управљање клубом, а наше је ипак ''само'' да навијамо. Такође би кандидат који има подршку ''хулигана, наркомана, олоша...'' могао на многим местима да наиђе на затворена врата када је помоћ Звезди у питању. Овако, ту су они, ту смо ми, нека свако у свом сегменту најбоље што уме доприноси Звезди и све ће изаћи на добро.

Што се пак Лукићевог програма тиче, ево сад сам га прочитао целог и могу рећи да је он сасвим у реду. Само је јако битна ствар да се он КОНАЧНО спроведе у дело. Предходни председници и управни одбори то нису чинили тако да се створила слика у јавности да тај програм не ваља.
управо то...мени лично делује као човек који хоће да реши ситуацију и што је најважније зна како и са ким...чујем има подршку неких предузећа, банака...дај боже!
Нема изгубљених сати,сваки значио је нешто,свака замисао наша, постала је право дело...ДЕЛИЈЕ СЕВЕР!
(05-27-2009, 09:18 AM)Пијанац link Wrote:Што се пак Лукићевог програма тиче, ево сад сам га прочитао целог и могу рећи да је он сасвим у реду. Само је јако битна ствар да се он КОНАЧНО спроведе у дело. Предходни председници и управни одбори то нису чинили тако да се створила слика у јавности да тај програм не ваља.

Кад се све сабере и одузме, можда и може да се каже да је у реду... Али, ја се заиста слажем са замеркама које стоје у ставу Делија и које су јуче изнете. Размишљам и сматрам да је ово дошло у погодно време. Још једна утакмица па двомесечна пауза у првенству... Довољно да се покаже на каквом смо путу, ко колико и како ради!

Quote:Зашто не можемо да подржимо Владана Лукића?
Зато што нисмо добили никакве гаранције да су он и Аџић способни да руководе ЦЗ!
Зато што није довољно бити само звездаш!
Зато што по ко зна који пут слушамо исту причу!
Зато што је понудио буџет који није реалан!
Зато што уместо штедње имамо пројекцију буџета на 20 милиона евра!
Зато што не верујемо да Звезда у овом тренутку може да приходује 20% буџета од УЕФА, 10% од продаје ТВ права (која су од ове године иначе централизована!), 8% од продаје ложа, а највећи део од продаје играча!
Зато што једини здрави и реални извори прихода: спонзорства, донације и маркетинг износе само 11%!
Зато што не верујемо да ће Звезда имати 51.429 претплатника у наредне две и по године!
Зато што није нормално да УО клуба броји чак 19 чланова!
Зато што је предлагана измена статута по којој ген. сек. више не мора да има ВСС, већ ВШС! Ваљда треба да дижемо стандарде, а не да их спуштамо.
Зато што најава преговора са једном банком и вапај за широм друштвеном подршком нису довољни!
Зато што се мешају компетенције. Струка уместо на терен и омладинску школу иде у УО!?
Зато што не знамо шта је критеријум за улазак у УО и колико новца доноси УО?
Зато што подржава Закон о спорту који је противан његовом програму!
Зато што оно што Лукић нуди као модел Барселоне, нема никакве везе са Барселоном!
Зато што Министар полиције неће спасити Звезду!

Јучерашња изјава „Имам одличне сараднике, али не би било добро да се помињу њихова имена док се Скупштина не заврши!“ – је противна свему ономе за шта се ми залажемо.
Хоћемо да знамо која су кадровска решења, ко ће водити Звезду, шта их препоручује за функције, хоћемо потпуну јавност, игру отворених карата.
Имали смо много веће фудбалере за председнике и спортске директоре од Лукића и Аџића па смо дошли до понора!

Став навијачке групе Делије север, као и став представника навијача из Војводине, централне Србије, Космета, Црне Горе и дијаспоре је: Не допуштамо Лекићу да се кандидује, али нема ни подршке Лукићу – јер смо одговорни! Звезда заслужује боље!
Искуство нас је научило – никоме бланко подршка!
Аргументи: боље икаква управа него прелазна решења - не стоје!
Зашто не учимо на туђим искуствима. И велика Барселона је била у још већим проблемима 2003. са дугом од 230 милиона евра, па је ишла на привремено решење све док се нису створили услови да се појави Лапорта. И није је препородио сам Лапорта, већ стручност, знање, тим експерата са јасном визијом и чврстим гаранцијама. Људи су у првој години радили без плата, има ли таквих и овде?

Нама је потребна мудрост данас! Све структуре клуба морају да преузму одговорност и нађу најбоље решење у овим околностима.

Само бих још додао и да ових "20% буџета од УЕФА" значи да се треба пласирати до завршног дела Лиге УЕФА, а то је јуче такође наглашено...

Цео говор представника Делија на јучерашњој скупштини:
http://www.oaza.rs/sport/delije/index.ph...5&idv=2268
Не треба очекивати од Лукића да све проблеме ријеши чаробним штапићем, али када је већ био спреман да се прихвати тако велике одговорности требало би да сада има реалан и јасан план и програм шта и како радити. Замјерке Делија су веома озбиљне и упозоравајуће, јер како ствари стоје изгледа да се све своди на то да слушамо исту причу. Надам се да нисмо дошли у ситуацију да смо морали од два зла да изаберемо оно мање, надам се да је било само једно зло.
Мислим, дакле не верујем медијима.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)