01-25-2011, 05:01 PM
Какав је професиналац,тешко да ћеш га гледати у стартних 11.На тренинзима у БГД се могло видети да га ни лопта нешто не слуша као се очекује од јужноамериканца.Живи били па видели!
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЗИМА 2010-2011!!!
|
01-25-2011, 05:01 PM
Какав је професиналац,тешко да ћеш га гледати у стартних 11.На тренинзима у БГД се могло видети да га ни лопта нешто не слуша као се очекује од јужноамериканца.Живи били па видели!
01-25-2011, 05:18 PM
Борха је срећом само на позајмици па ако се и докаже да је нула онда се лако њега отерасити.
Мени је много више битније да доведемо крштеног дефанзивца.Али како видим Аџа је на путу да уништи један ОК прелазни рок што се нових тиче.Прелазни рок је катастрофалан што се одлазака тиче.Али да сачекамо још који дан па да почнемо да одузимамо или (дај Боже) да почнемо и плусеве да им дајемо. Пиши нашим писмом а ако ниси тренутно у могућности напомени разлог (мобилни итд).Хвала! АДМИНИСТРАЦИЈА
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
01-27-2011, 08:28 AM
ДУШМАНИ ХОЋЕ ДА НАС УНИШТЕ И ДА ТЕ ПРОДАЈУ АЛИ ИМ НЕЋЕ ПОЋИ ЗА РУКОМ ЈЕР ОНИ НЕ ЗНАЈУ ХЕЈ НА СЕВЕРУ СВИ ТВОЈИ СИНОВИ ЗВЕЗДО БЕЗ ТЕБЕ НЕ МОГУ ЖИВЕТИ!!!
01-27-2011, 11:23 AM
Ја више ништа не верујем новинским чланцима. Сваки дан, ново решење и наравно то решење не дође. Дакле, док неког не видим на презентацији на Маракани, сматрам да нисмо нашли то ''решење''. А како стојимо са ловом, најизгледнија ми је позајмица Савића или ослањање на постојећи кадар.
01-27-2011, 12:44 PM
За нас ће највеће појачање бити ако Аџић напусти функцију спортског директора клуба ;D
ДУШМАНИ ХОЋЕ ДА НАС УНИШТЕ И ДА ТЕ ПРОДАЈУ АЛИ ИМ НЕЋЕ ПОЋИ ЗА РУКОМ ЈЕР ОНИ НЕ ЗНАЈУ ХЕЈ НА СЕВЕРУ СВИ ТВОЈИ СИНОВИ ЗВЕЗДО БЕЗ ТЕБЕ НЕ МОГУ ЖИВЕТИ!!!
01-27-2011, 01:08 PM
Да Аџић није баш најсрећније решење за спортског директора, то сви знамо... Али ако смо дали подршку Лукићу (до лета) укључујући и Аџића, ајд мало да оладимо са прозивањем истог... Уосталом, сва та нагађања по новинама су само нагађања, нигде се не спомињу Аџић и Лукић који лицитирају са именима играча које би довели, зар не? Све је пука новинарска машта, уз наводе "поузданог извора из клуба"... И још једна ствар, у коју ни сам себе нисам до краја уверио, да ли тај Аџић уопште има и колико је то пара на располагању? Спомињао се неки милион по новинама, али нико конкретно то није потврдио... Такође, разумем и то да су хтели по сваку цену да доведу Салату, али да кад је тај трансфер пропао, не желе да доведу било кога... Ионако има прекобројних у првом тиму, нико неће да нам купи нјабоље играче, схватите да је јако тешка ситуацију и на том плану... Не волим да спомињем комшилук и често и сам кажем да ме не занимају, али видите ли да рецимо гробље није могло никоме да прода клеа, сем Кинезима... Нико бре неће прецењене а неквалитетне играче из наше лиге!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
01-27-2011, 04:06 PM
Ја сам већ и писао томе како немамо у тиму играча којег бисмо наплатили или чак уопште и продали. Изузев Адија који је неопходан. Е сад, што се тиче те лове (милион Евра) која се спомиње, признајем да сам конфузан по том питању. Мислим да нисам никад чуо да спонзор даје кеш за одређене односно специфичне сврхе. Они наравно дају новац по основу обавеза из уговора али то раде или периодично или одједном (по склапању уговора нпр.) како је већ договорено. Шта заправо желим да кажем односно питам. Да ли је нпр. својевремено Водафон куповао играче Манчестеру или Опел Бајерну? Па чак и Тојота Звезди?
01-28-2011, 11:31 AM
На позајмицу до краја сезоне стиже Урош Ћосић
http://www.pfc-cska.com/news/clubnews/?id=4561
01-28-2011, 12:45 PM
Ово је изгледа дефинитивно. Доказује несумњиво две ствари: декинтирани смо и будале смо јер је наш клинац.
01-28-2011, 01:04 PM
(01-28-2011, 12:45 PM)NightMare link Wrote:Ово је изгледа дефинитивно. Доказује несумњиво две ствари: декинтирани смо и будале смо јер је наш клинац. Чуо сам да постоји могућност да откупимо његов уговор
|
« Next Oldest | Next Newest »
|