Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЈАНУАР 2010!!!
Бошке, вероватно си упућенији. На шта личи тај Рељић?
И још да додам да је Аџић изјавио да се само око Нинкова воде озбиљни преговори. Очигледно је да се неке паре морају слити у касу клуба и зато ће Нинков највероватније отићи.

Врањеш не само да се није снашао него није знао ни да се понаша како доликује играчу нашег клуба. Тај и ако се врати то ће бити када Пижон не буде више био тренер када год то буде било јер му овај неће опростити глупости које је Врањеш својевољно изјављивао по новинама.
Рељић је већ другу,трећу сезону стандардан био у рудару, ову годину су завршили на диоби првог мјеста, био је најстандарднији играч кол'ко ми се чини у клубу.има брзину, добар центаршут, углавном игра лијевог бека. знам га лично, доста пута је ишао на Звездине утакмице, раније пар пута и са нашом екипом...
(01-08-2010, 04:54 PM)CEBEP link Wrote:Врањеш не само да се није снашао него није знао ни да се понаша како доликује играчу нашег клуба. Тај и ако се врати то ће бити када Пижон не буде више био тренер када год то буде било јер му овај неће опростити глупости које је Врањеш својевољно изјављивао по новинама.

Коју је он то глупост рекао у новинама ? Све што је рекао је била истина.
Глупост је да је један Туторић имао предност а не он, прошле године Огњен је играо у неколико утакмица и показао да има велики потенцијал . А кад су на једној конференцији за штампу новинари из Бања Луке питали Пижона шта је са Врањешом, тј што не игра , он им је одбрусио нешто у стилу "да сад ће он да игра само зато што је из истог града као и ви" . Олако губимо играче на којим можемо добро да зарадимо ...
(01-08-2010, 07:06 PM)Симке link Wrote:прошле године Огњен је играо у неколико утакмица и показао да има велики потенцијал .
Нешто нисам приметио тај велики потенцијал прошле сезоне код Врањеша.
Не кажем да дечко није потенцијал, сматрам и да није имао прилике да се докаже (са правом или не, не желим да улазим у то), али далеко од тога да је показао неки потенцијал.
(01-08-2010, 07:06 PM)Симке link Wrote:[quote author=CEBEP link=topic=3734.msg74922#msg74922 date=1262969674]
Врањеш не само да се није снашао него није знао ни да се понаша како доликује играчу нашег клуба. Тај и ако се врати то ће бити када Пижон не буде више био тренер када год то буде било јер му овај неће опростити глупости које је Врањеш својевољно изјављивао по новинама.

Глупост је да је један Туторић имао предност а не он, прошле године Огњен је играо у неколико утакмица и показао да има велики потенцијал . А кад су на једној конференцији за штампу новинари из Бања Луке питали Пижона шта је са Врањешом, тј што не игра , он им је одбрусио нешто у стилу "да сад ће он да игра само зато што је из истог града као и ви" . Олако губимо играче на којим можемо добро да зарадимо ...
[/quote]

У Звезди један недоказани клинац НЕ СМЕ јавно да критикује тренера, управу или било кога ко је у хијерархијском реду изнад њега па таман био и 300% у праву. А поготово то не сме да ради ако му је тренер носиоц највеће почасти у историји клуба. Сваки проблем који има може решити разговором у 4 ока. Неки ред мора да се зна, јер зато је Звезда Звезда, а не Рад, Земун, Борац из Чачка или Бања луке... И не знам зашто на овом форуму стално имаш потребу да свима контрираш и тераш неку своју правду.
Не терам никакву контру, једноставно имам другачије мишљење што се ОВОГА тиче . Нисам ја овде да би терао неки инат .
Ваљда схваташ да не може једноумље да влада на форуму .
(01-08-2010, 09:54 PM)Пијанац link Wrote:[quote author=Симке link=topic=3734.msg74925#msg74925 date=1262977561]
[quote author=CEBEP link=topic=3734.msg74922#msg74922 date=1262969674]

[/quote]

У Звезди један недоказани клинац НЕ СМЕ јавно да критикује тренера, управу или било кога ко је у хијерархијском реду изнад њега па таман био и 300% у праву. А поготово то не сме да ради ако му је тренер носиоц највеће почасти у историји клуба. Сваки проблем који има може решити разговором у 4 ока. Неки ред мора да се зна, јер зато је Звезда Звезда, а не Рад, Земун, Борац из Чачка или Бања луке... И не знам зашто на овом форуму стално имаш потребу да свима контрираш и тераш неку своју правду.
[/quote]

Колико се ја сећам, он је рекао да жели да игра и да није успео да се наметне, да су неки други добијали шансу и да он жели да игра фудбал, не видим шта је ту критика на рачун рада тренера. Прошле сезоне је са Томовићем у тандему одиграо пар одличних утакмица и искрено сам мислио да ће бити шраф у одбрани и да ће бити један од стандарднијих у екипи.

Овде смо пре свега да дамо свако своје мишљење, момак је то и изнео и не видим разлог да тако бурно реагујеш.
Искључите ТВ, укључите мозак
(01-08-2010, 07:06 PM)Симке link Wrote:[quote author=CEBEP link=topic=3734.msg74922#msg74922 date=1262969674]

[/quote]
Само да још мало елаборирам што ти је Пијанац већ написао.

1. У клубу какав је Звезда прљав веш се НЕ ИЗНОСИ у јавност како се ком играчу дигне.
2. У клубу постоји јасна хијерархија и зна се шта се Пижону може, шта Лукићу а шта Врањешу. На крају крајева по хијерархијском принципу су засноване све модерне државе у новијој историји.
3. Да би неко играо или добио шансу код Пижона прво мора да ради и да се залаже на тренингу а нарочито играчи као он који су релативно скоро дошли у клуб. Колико се залагао и какав је био на тренингу извуци сам закључак. Једино ако Пижон није имао нешто лично против њега у шта чисто сумњам.
4. Мешаш бабе и жабе упоређујући Туторића и њега. Туторић и поред очајне полу-сезоне је много више задужио Звезду него Врањеш тако да ти је поређење тотално не адекватно.
5. Звездине Звезде као што је Пижон се поштују јер ако их ми не ценимо нико их други неће ценити. Е видиш, по тој логици ако их неко не цени, или још у горем случају вређа онда постоје људи на форуму који такву особу одстране са истог јер по толико помињаној ХИЈЕРАРХИЈИ им се може да тако нешто раде а све за добробит клуба и саме организације овде на форуму.
6. Овде се не ради о једноумљу. Ради се једноставно о погрешном изношењу чињеница као и погрешном тумачењу истих. Форум је зато и место да би се што различитија мишљења сагледала а граница између тоталне слободе говора и тоталне анархије понекада је јако мала па се зато овакве ствари понекада и дешавају.
(01-08-2010, 10:58 PM)Симке link Wrote:Не терам никакву контру, једноставно имам другачије мишљење што се ОВОГА тиче . Нисам ја овде да би терао неки инат .
Ваљда схваташ да не може једноумље да влада на форуму .
Најлакше је повести причу о једноумљу. Свако ко имало прати Звезду, свако ко имало познаје историју клуба, бивше и садашње играче, свако ко је прави звездаш рећи ће ти да си лупио невиђену глупост. И уместо да прихватиш критику већине и мишљења људи који мало више знају од тебе у свему овоме ти тераш контру. Пробај да се нормално понашаш и свима ће нам бити лакше и форум ће нам бити нормалнији. А ако не можеш да схватиш ствари о којима су причале моје колеге, остали чланови и ја, онда је можда боље да не пишеш неко време и да више читаш како би касније могао квалитетније да пишеш.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: