Threads: 0
Чисто да будемо информисани,улеб куп више непостоји сад је преименован у еврокуп...А што се тиче када починје,то се дешава данас,односно прва рунда квалификација(у којој ми неучествујемо),али зато друга рунда починје 4 новембра и прву играмо у гостима,против победника дуела гмуленд(аустрија)-тарту рок(естонија).Раванш се игра 11 новембра на кош разлику. 
Поздрав
БОЛЈЕ ЈЕ БИТИ МАЛО ЛУД,НЕГО МАЛО ПАМЕТАН!
Threads: 22
Пешић: Идем из Звезде ако не буде управе!
Субота, 18. октобар 2008. 23:31
Тренер кошаркаша Црвене звезде Светислав Пешић најавио је после победе над Војводином у НЛБ лиги да ће напустити београдски тим ако се под хитно не оформи управа клуба.
"Ми немамо клуб, управу, људе који треба да воде Звезду. Тако више не може. Договор је био да се ти проблеми реше до краја септембра или почетка октобра", рекао је Пешић после победе од 82:81 у Новом Саду.
Он је додао да ће одмах после утакмице покушати да разговара са финансијером Звезде Слободаном Вучићевићом, који је и члан комисије за припрему изборне Скупштине клуба.
"Тражићу од Вучићевића да преузме улогу председника. Ако он не прихвати, онда стварно више нема смисла, онда 'ајде да затварамо радњу", рекао је Пешић.
На питање да ли то значи да ће, ако Вучићевић не прихвати његов предлог, поднети оставку на функцију тренера црвено-белих рекао: "Ја и немам коме да поднесем оставку".
Пешић је нагласио да га само максимална посвећеност играча Црвеној звезди мотивише да ради на тренутној функцији.
"Ми смо потпуно неуиграни, посебно у одбрани, што се видело и у првој четвртини утакмице у којој смо примили 31 поен. За сада, ипак, све надокнађујемо максималном борбеношћу, али то не може тако заувек, мора много боље", оценио је тренер после победе у мечу у којем је његова екипа губила и са 14 поена разлике.
Звезда је у досадашњем току сезоне у регионалној ллиги уз Партизан једина непоражена екипа. Војводина је, с друге стране, изгубила три утакмице, вечерас после одлучујућих поена бека Звезде Бориса Бакића.
"Не би било незаслужено и да је Војводина победила, пошто је утакмицу одлучио поен... Нама се, међутим, то дешава већ на другој узастопној утакмици, исто је било и у прошлом колу на гостовању ФМП-у у Железнику. Једноставно плаћамо данак неискуству", оценио је тренер Војводине Зоран Сретеновић.
(Бета)
Threads: 17
Буде ли КК допустио да Пешић оде из клуба, онда могу сви колективно да се поубијају и да затворе клуб без икаквих проблема.
Мислим да имамо шансе да узмемо титулу први пут после дуго година,ал очигледно,да нисмо нормални па ћемо успети све да протраћимо......
Дај Боже да се срби сложе!!!
Чини се да је ово ипак био само притисак на спонзоре да убрзају испуњење својих обавеза према КК-у,јер дан пре текме у Журналу је писало да је све договорено и да ће Вучићевић бити председник.Видећемо.
Ђоле,лакнуло ми је,и са великим задоволјством могу да кажем да си био управу!!!
http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text...est=113183
Поздрав браћо!
Threads: 38
Мени није лакнуло. Тај Вучићевић је упркос другачијем договору са Делијама одлучио да он води клуб. Ево сад ће се под наводним притиском Пешића промовисати и у председника. Све је ово нашминкан сценарио у којем се наставља урушавање КК-а. Баш ми је било драго да чујем да Пешић оће да оде јер су неозбиљни, ал' љиге су то, не дају се.
Threads: 61
(10-20-2008, 04:44 PM)Пијанац link Wrote: Мени није лакнуло. Тај Вучићевић је упркос другачијем договору са Делијама одлучио да он води клуб. Ево сад ће се под наводним притиском Пешића промовисати и у председника. Све је ово нашминкан сценарио у којем се наставља урушавање КК-а. Баш ми је било драго да чујем да Пешић оће да оде јер су неозбиљни, ал' љиге су то, не дају се. Не брини распашће се то све пре краја сезоне, то тако не иде!
Надам се да је напокон свима јасно зашто се бојкотује КК и како је једина опција за наш клуб био Човић, опција иза које су стале Делије.
Тренутно је било битно да се задржи екипа и пешић на окупу,да изгурају што болје сезону,па од селедеће сезоне ће се видети шта и како далје.....
Видећемо нек покажу шта знају....
а дал је било изрежирано,то је превише очигледно,но то је нешто са чим морамо да живимо,само ако имају рез. то ће га одржати,а сад,што је шема са Човићем отпала,јбг....очигледно је да има моћнијих играча у игри...
Поздрав
Изјава Слободана Вучићевића, члана комисије КК ЦЗ
"Званично ћу се кандидовати за председника кошаркашког клуба Црвена звезда. Ова одлука није била ни мало лака и донео сам је после доста размишљања. Наиме, добро је познато да се клуб још увек налази у специфичној ситуацији након неколико бурних месеци борбе за његов опстанак и трансформацију. Посебан проблем представљала је и свест о великој одговорности ове позиције као и моја заузетост другим пословима. У овој одлуци помогао ми је господин Зоран Дракулић који је прихватио кандидатуру за место потпредседника. Такође, имамо обрисе новог Управног одбора који ће чинити цењени и квалитетни људи. Скупштина клуба одржаће се у року и очекујем да ће њени чланови прихватити програм који ћу изложити како би клуб дугорочно поставили на здраве основе. У будућем периоду инсистираћу на спортско-пословној филозофији базираној на клупској хармонији и истинском залагању сваког појединца. Верујем да ћемо нашу стваралачку енергију пренети и на навијаче. Овим путем позивам их да у суботу на утакмици против Сплита буду наш шести играч, јер само уз њихову помоћ и наше велико залагање можемо да очекујемо добре резултате и у будућности."
Спортски поздрав,
Слободан Вучићевић, члан комисије КК Црвена звезда
www.kkcrvenazvezda.rs
|