Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2012/13
(05-22-2013, 09:28 AM)Пијанац link Wrote: Ја морам да се осврнем и на изјаву Са Пинта пред сам дерби. Изјава ''опустите се, не идемо у рат'' је равна оној Синишиној ''идемо у Загреб да се забавимо''. Ми са Севера им поручујемо да згазе све, а тренер им поручује да се опусте. Тренер треба да буде и психолог и мотиватор, а овај је очигледно пао и на том плану.

Ја на ово гледам скроз другачије. Слажем се са Пинтуом. Зашто ? Шта се догађа у главама наших играча када морају ? Пуцају по свим шавовима, лопте незнају примити, сами себе споплићу колико им се ноге тресу. Он није изјавио да не треба да буде набоја и тензије. Ја његову изјаву тумачим као; опуститесе, дајте све од себе - играјте најбоље што можете. То што они ретко хоће и могу је већ прежвакана тема!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Па кад не морају? Увек морају, јер играју за Звезду, а не за Палилулац (уз дужно поштовање). Како нема тензије кад је сви живи стварају, од новинара, па до самих играча са њиховим изјавама.
Jeдна је Србија!
Ма разумем да не знају да приме лопту,али шта их спречава да трче као навијени и да улазе у дуел као питбулови.Да су тако одиграли,а да нису везали 2 тачна паса било би ми лакше,овако ниједно ни друго и тако целе сезоне.
(05-22-2013, 11:29 AM)Џукац link Wrote: , па до самих играча са њиховим изјавама.

Те њихове изјаве пред утакмицу су нешто најгоре, каже се једно а онда испадне сасвим друго, и увек испадне оно лоше. Немој ништа да причаш, већ то што си хтео покажи на терену тамо где је битно!
(05-22-2013, 11:49 AM)Војник_севера link Wrote: ...али шта их спречава да трче као навијени и да улазе у дуел као питбулови.

Спречава их тотална физичка не спремност, не здрав живот који већина играча реално води ван терена.... а када се на то додају сумњиве физичке предиспозиције код многих (Читај: Каду кога би физички маса мојих ортака из краја могла да носи у зубима) онда није проблем скапирати шта им фали. На све то, велика већина из овог тима је титулу видела само на ТВ-у тако да им је психичко стање већ увелико пољуљано јер и онако имају срце као паукова муда.... И још много тога им фали да не развлачим сада....
Да ли може мало инвентивнијег писанија са твоје стране?
(05-20-2013, 11:20 PM)херцеговац link Wrote: Прича је била да ли Јанковића тјерати за шта сам ја био или чекати да одради припреме што је став који си ти заступао.
Е сад можеш да видиш о чему сам ти причао.
Проблем је много дубљи од неког Јанковића.
Најурисмо га, добио паре, довели новог тренера да пукнемо још пара, а игра го курац и даље, за милиметар нисмо напредовали, гузи нас ко стигне у нашој кући, форсирани играчи који одлазе на крају сезоне без обештећења...
Ни у једном, али буквално ни у једном сегменту игре нисмо напредовали код Пинта, нити је афирмисао неког клинца па да прогутамо некако.
Можда сам досадан,ал 3 тренера и игре нема,ЗНАЧИ до играча.Магарац Младеновић је црко код гол аут линије,као повредио се а душа му у носу,па следи опет кикс Петковића и врхунац непоштовања дреса Вешовића.МРШ из ЗВЕЗДЕ.Нема жара,хтења,жеље,брука и срамота.Са -11 на -2 па опет на -11.Како и чиме задње коло,брукамо се нон стоп.Није џабе изјавио Стојадиновић СВИ СУ НА ПРОДАЈУ,дај 20 е и води говно,али буквално,ко колко да његов је,
Са Пинту: Урадио сам све, али Звезда нема квалитет

Тренер Црвене звезде Рикардо Са Пинту свестан је да је његова екипа пружила недопустиво лошу партију у мечу са Слободом.

- Извињавам се навијачима који увек дају срце на утакмицама, који често немају паре за карте, за аутобус. Извињавам им се и у име играча због пораза и овакве игре. много ми је тешко због тога - истакао је Португалац.

Који је разлог слабе игре?

- Увек штитим играче, не причам о њима, порази и победе су део фудбала. могу да разумем што нема квалитета, али разлог што ми је тешко да коментаришем утакмицу је тај што није било срца, одговорности код играча. Утакмица је била млака управо због тога што су изостали ти елементи које сам навео.

Да ли је изостао мотив због пораза у дербију?

- После дербија није било мотива и квалитета код играча на нивоу који би требало да буде. Али, на тренингу није било тако, нисам то осетио на тренингу. Овом утакмицом и победом је требало да осигурамо друго место и то је био циљ и мотив играчима. Била је ово прилика за неке момке који нису играли до сада много, да покажу вредност, да могу да буду део тима и у следећеој сезони. Сада ми је много лакше да донесем одређене одлуке о којима нисам желео да причам, мада сам и тада знао колико овај тим може. И против Војводине ћу пробати неке нове играче из омладинског погона.

Да ли се осећате изданим од стране неких играча?

- Не желим да верујем у такве ствари. Не желим у то да улазим, само сам разочаран, тако се осећам.

Да ли сте изненађени тактиком Слободе?

- Знамо Слободу, гледао сам претходне утакмице и видео ту формацију, имају добар тим и одличну сезону иза себе, али нисмо због формације Слободе изгубили. Имали смо у финишу неке шансе, али као што сам рекао, тешко ми је да анализирам ову утакмицу јер су многе ствари биле другачије него до сада.

Да ли неки играчи не заслужују да играју у Звезди?

- Код играча Звезде мора увек да постоји квалитет, став, понашање и жеља. Данас нисам видео ништа од оног што сам видео раније код њих. Припремили смо утакмицу са Слободом, где су најјачи, причали шта и како да се ради, али може се десити да ти као тренер урадиш све како треба, а изостане резултат и игра.
Немамо квалиет и зато ћемо за наредну сезону покушати да га добијемо - подвукао је Са Пинту.

http://www.sportal.rs/news.php?news=101616
(05-22-2013, 06:41 PM)MACAK link Wrote: Можда сам досадан,ал 3 тренера и игре нема,ЗНАЧИ до играча.

А ајде мало да проширимо. За ових 6 сезона смо променили 7-8 потпуно различитих играчких састава и ни једни нису ваљали. Јел могуће да у 8 различитих екипа у Црвеној звезди да су увек играчи манекени, да се не залажу, да су говна од којих се пита не прави? За тих 6 година смо променили 11 тренера од којих једино Земан, Пижон и Просинечки могу да прођу са називом ТРЕНЕР! Ово остало не заслужује уопште такав епитет.

Што се мене тиче Стојадиновић и његове аквизиције Са Пинту, Дауда и Гаридо могу комотно још вечерас да се торњају!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)