Threads: 17
Izvor oficijalni sajt:
Дисциплинска комисија УЕФА донела је одлуку да казни ФК Црвена звезда играњем једне утакмице на свом стадиону без присуства публике.
УЕФА ће у наредне две године пажљиво пратити утакмице Црвене звезде и уколико се инциденти понове у периоду од две године је казнити још једном утакмицом играња на празном стадиону.
ФК Црвена звезда има право жалбе до понедељка 19. септембра.
Ова одлука подразумева да ниједан навијач неће моћи да уђе на стадион у следећој утакмици коју Црвена звезда буде играла као домаћин.
Утакмици ће моћи да присуствује клупска делегација коју максимално може да чини 75 особа, укључујући и играче и чланове стручног штаба, делегација противничког тима, акредитовани новинари, обезбеђење и особе које су задужене за рад на стадиону.
Threads: 4
A, evo ga i razlog, na engleskom, sa uefinog sajta.
Closed doors order for Crvena Zvezda
Friday, 16 September 2005
e-mailPrint
FK Crvena Zvezda have been ordered by UEFA to play their next two UEFA club competition matches behind closed doors as a result of crowd disturbances at the UEFA Cup qualifying tie against NK Inter Zaprešic on 25 August.
One match deferred
From this sanction, one match is deferred for a probationary period of two years, which means that if a further offence is committed, UEFA’s Control and Disciplinary Body may order the original sanction to be executed, in addition to disciplinary sanctions for the second offence.
Various devices
The UEFA disciplinary body heard that Crvena Zvezda supporters set off various pyrotechnical devices before and during the match. Local fans also threw missiles – including a mobile phone, two plastic lighters and a coin – onto the plastic roof of the Zaprešic bench during an interruption in the match in the 82nd minute.
Security danger
The Control and Disciplinary Body emphasised that the use of pyrotechnics in a stadium is very dangerous for the safety and security of both spectators and players. Crvena Zvezda may lodge an appeal against this decision by 2400 hours on Monday 19 September.
All rights reserved.
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!
Threads: 2
Quote:обезбеђење и особе које су задужене за рад на стадиону.
Koje obezbedjenje i red kada nikoga nece biti :zbunjen .
Majku im.... :bes
Ako budemo prosli u grupu valjda cemo igrati protiv najjadnijeg.
Zamislite scenario: ne prodjemo u grupu sto znaci da kaznu odradjujemo u sledecem ciklusu, a onda: prvaci smo, a u drugom pretkolu za Ligu sampiona nalecemo na Dinamo ili Hajduk :vesala
..baklje gore, pesma cigana...
Threads: 0
Quote:Zamislite scenario: ne prodjemo u grupu sto znaci da kaznu odradjujemo u sledecem ciklusu, a onda: prvaci smo, a u drugom pretkolu za Ligu sampiona nalecemo na Dinamo ili Hajduk :vesala
Upravo sam isto to napisao na delije.net. Samo sto si ti izabrala najgoru varijantu, sa hrvatima.
Сајбер Делија:код Пуровића није у питању неискуство,већ не знање,дечко једноставно нема појма да игра фудбал и тачка.Све Звездине утакмице ове сезоне сам гледао и помно сам га пратио и све што могу да кажем да је дечко везара.
Нема технику,па кад му крене играч у сусрет одмах враћа лопту назад,без обзира колико простора има око себе,нема снагу,па није у стању ниједан дуел да добије,јуче је све дуеле изгубио,а притом је смотан до бола.Против Вожда,док смо губили лопта му иде на шут једно 16,17 метара од гола,он умало да убије неког на северу како је шутнуо,против Борца,уђе у петерац,изради играча(једно да успе у томе) намести себи позицију за шут на 5 метара од гола и шта се догађа,лопта лети на трибине.
А што се тиче Перовића,мене занима ко њега гура у Звезди,јер његова количина играња је обрнуто пропорционална знању које има.Од када је постао стандардан 2003-04 у Звезди су се променила 4 тренера,али је он ''незамњив'' шраф нашег тима.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Стварно ме нервира ово пљување играча, и кад треба и кад не треба. Какви су да су наши су, боље немамо и то је чињеница. Треба да их прихватимо и дајемо им подршку нон стоп, и кад им иде и кад им не иде.
Што се тиче Перовића, дечко је по мени одиграо ову утакмицу сасвим солидно и треба да игра. Кривокапића нисам гледао ове сезоне, али се сећам његових одличних партија и голова, а по форумима непрекидно прозивање и пљување. Ипак је то наша 10-ка. Сећам се и његових бледих игара кад се није видео, али немамо ми Каку па да му он заузима место.
Дакле када екипа изађе на терен то је најјача екипа у том тренутку и мора да будемо поносни на њих и да их бодримо до последњих атома снаге
Evo Zengin odgovor na pitanje oko nasih pojacanja ( Glas Javnosti ):
"Na pitanje jednog novinara zašto u timu nema Dramana i Da Silve, Zenga se prvi put nasmejao od kako je kročio na "Marakanu" i zaključio kako se dotična, simpatična osoba uvek interesuje za igrače koji se ne nalaze u protokolu utakmice.
- Dramani je mlad igrač koji treba da napreduje, dok je Da Silva došao kao zamena za jednog štopera (Milan Dudić) koji je trebalo da napusti klub, ali je odbio tri ponude. Zato na raspolaganju imam pet defanzivaca.Nema potrebe da isprobavam Brazilca na levom beku, pošto Luković sasvim dobro igra. Imamo 25 igrača i na svakoj utakmici njih sedmorica moraju da budu na tribinama - obrazložio je Zenga".
Pa sad procenite i sami! :boks
kojih se krivokapicevih dobrih igara i golova secas,ja ne mogu ni jednog
perovic,o njemu nemoj da pricam,skocice mi pritisak na 200s300
a purovic protiv vozdovca,sutno je iz kuka,tako da smo se cepali jedno 20 minuta posle suta
Threads: 83
E smesno je kad neke igrace ne samo ovde vec i po novinama i na razno raznim mestima ljudi dizu u nebesa a oni blago receno uzasni... Krivokapic je smesan celom stadionu i onaj ko tvrdi za njega da je dobar ocigledno nije gledao kakav se to fudbal igra u zemljama koje daju evropske prvake, ekipe koje osvajaju prvenstva, evropska takmicenja i ostalo... Cudi me da ovde neki zale sto ne igra Trajkovic... "Zvezda prelaznog roka"... Pa do sada jedino sto ne zameram zengi je upravo izostavljanje ovog coveka... Pa on veze nema... Nista nije pokazao od kad je dosao... Ne mozemo da ga cekamo celu sezonu pa da pocne da igra... Ima boljih, ali nazalost ne u Zvezdi... Jad smo, tuga i cemer sa igrackim kadrom... Ipak sam ocekivao od novog rukovodstva bar bolje igrace u Zvezdi... Dramani je najbolji igrac kojeg sam gledao na Mrakani u zadnjih par godina ali Zenga drka na neke druge pa za crnca nema mesta...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 2
Za Trajkovica se ne bih slozio. Itekako dobar igrac, tako bar ja mislim...
|