08-05-2005, 02:41 PM
Od odlaska pantelica nam zavisi sezona,ako ne ode dzabe sve
Prelazni rok u Zvezdi
|
08-05-2005, 02:41 PM
Od odlaska pantelica nam zavisi sezona,ako ne ode dzabe sve
08-12-2005, 09:55 PM
12/08/2005 | Izvor: B92
Slavoljub Đorđević u ruskoj Alaniji Fudbaler Crvene zvezde Slavoljub Đorđević pred transferom je u ruski klub Alanija iz Vladikavkaza. "Klubovi su se dogovorili i ostalo je da se preciziraju još neki detalji," izjavio je Đorđević, koji je u četvrtak protiv Intera u Zaprešiću u kvalifikacijama za Kup UEFA odigrao verovatno poslednji meč u dresu Crvene zvezde. Đorđević u subotu odlazi u Moskvu, a trebalo bi da potpiše trogodišnji ugovor. Na pozicijama štopera Crvena zvezda ima Biševca, Brazilca Da Silvu, Joksimovića i Miladinovića, a 'otpala' je i mogućnost da Milan Dudić napusti klub ovog leta.
08-13-2005, 11:07 AM
Ako ne dovedemo do kraja prelaznog roka dva ili bar jednog shtopera, najebali smo u odbrani ove sezone.
08-13-2005, 12:58 PM
:lol: :lol: :lol: ...tom se Miladinoviću izgleda ne ide... :lol: :lol: :lol:
![]()
08-13-2005, 02:00 PM
Ako Djordjevic ode spisak stopera bice:
Hamani Dramani Fabio da Silva Milan Dudic Nebojsa Joksimovic Bojan Miladinovic Milan Bisevac Mislim da nije tako losa situacija namigivanje
08-13-2005, 02:45 PM
Dramani nije shtoper nego ofanzivni desni bek, a ja se ne bi previshe uzdao u neiskusnog Joksimovica, retardiranog Miladinovica i osrednjeg Bishevca. Jedino je Dudic tu siguran. Shta bi sa najboljom odbranom u ligi od pre dve sezone?
08-14-2005, 04:15 AM
Pa, za Miladinovica, vjerovatno postoji nesto u dogovoru sto mu omogucava takmicenje u Evropi dok ovome (Da Silvi) ne bude omoguceno takmicenje (sledeci krug).
08-14-2005, 06:05 AM
Izvini Maj 25 sto opet tebi repliciram...
Najbolja odbrana pre dve sezone je imala Nemanju Vidica, za mene najboljeg naseg odbrambenog igraca od Barija (citaj Belodedica). Nikakvi Dudici i slicni ga ne mogu ni priblizno zameniti. Za utehu imamo cudan napad koji prilicno lagano uvali 2-3 gola i bez neke igre.
08-14-2005, 08:52 AM
odbrana je za nashu ligu solidna, djordjevic je ionako nevidjeni balvan, njegov odlazak moze samo da koristi.
no, ne znam zasto pixy ne pokusha da dovuche lalatovica, veoma bi nam koristio
08-14-2005, 11:54 AM
Quote:Izvini Maj 25 sto opet tebi repliciram... Slazem se... Nisam hteo da pominjem Vidica jer je ovo ipak tema o prelaznom roku. Za mene pak Vidic nije sam drzao odbranu vec se dobro dopunjavao sa Dudicem. Bili su jak tandem. Inache danas je u Politici izashao intervju sa Dikom Stojanovicem sa naslovom "Zigic ide". Pominje se kako je Zigic sada najinteresantniji napadach u Evropi i kako je moguce da ce otici ukoliko neko bude ponudio visoko obeshtecenje (oko 10 mil. evra). |
« Next Oldest | Next Newest »
|