12-16-2003, 12:32 AM
Nisam spomeno velike nerede u Auxerreu kada su se jednom francuskom murijaku borili za
Delije, Torcida, BBB...
|
12-16-2003, 12:32 AM
Nisam spomeno velike nerede u Auxerreu kada su se jednom francuskom murijaku borili za
12-16-2003, 08:29 AM
[quote="Hooligan"]
Ajde, molim te, daj mi te slike na kojima se va
12-16-2003, 04:12 PM
Mogu samo da zamislim kakve te sve uspomene vezu za Shtaygu...
![]() ![]() ![]() Generalno, nikakav cin hrabrosti, kao sto je mene blam ili Kizu da objavljujem fotke sa plaze u Dubrovniku ili sa Straduna od ove godine. Kiza zna da sam opusteno setao ULTRAS majcu tamo, no nije bitno, kazem ti, nista vredno pomena... Vise sam pogleda punih mrznje zbog te majice imao u Ulcinju, ali ni to nije bitno... Nesto drugo si ti ovde rekao sto nisu bas svi primetili od one stupidne price o ratu, rekao si da: Prvo bih vas zamolio da mi maknete onaj podnick jer nisam predsjednik Udruge navijaca Dinama nego sam glasnogovornik, ili ako hocete portparol. Pa jesi li to napredovao? Da li u tom svojstvu i pises na nasem forumu? poz, budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
12-16-2003, 11:36 PM
U Ulcinju!!???!!! Bogami Budo Ti si hrabar covjek!!!! Pa znash li TI koliko dole ima TORCIDASHA?????!!!!!!!! I nista Ti nebi?!Mora da je pisalo malim slovima ili cirilicom(nemoguce ulras cirilicom=otpada).Ma gledali su ljudi MACE pa te nisu primetili.
Inace ovom BBB gore: Nikakva hrabrost ,2-3 sek. rashirili zastavicu ,slikali i odmah brze bolje u torbu!! I cime se TI TO hvalish?!! Ajd CA, ne s.ri ovdje!!!!!!Idi u SPLIT pa rashiri BARJAK!!!??? Nemate muda 3.14ZDE!!!!
12-17-2003, 12:19 AM
ja nezna koji se kurac vi prepucavate pizdarijama...pa
12-17-2003, 08:20 AM
Sa pricom o majici sam zeleo da pokazem koliko je glupo to oko cega ste se prepucavali i da vam dam priliku, da druga strana napise koliko je glupo..
![]() Nesto nema "glasnogovornika"? ![]() poz, budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
12-17-2003, 08:29 AM
Joooj koji ste vi indijanci, serete bez veze, a ne citate postove.
Pa nisam ja niti tvrdio da je to neko herojstvo, nego me Velja hooligan pitao da mu postavim tu sliku jer kao Siki i Daca su se slikali u Zagrebu, a on meni nije vjerovao da su se ovi moji slikali u Beogradu... Naravno na njegov zahtjev ja sam sliku postavio... Ni
12-17-2003, 05:15 PM
E, moj Bauer... Ti si samo jedna TABULA RASA :boks i ni
Кад Шавија завија,
ЦЕО СЕВЕР НАВИЈА
12-18-2003, 10:29 PM
Ako neko zna gde se mogu videti slike ta dva famozna grobara u ZG, neka stavi link ili saljite na pm, ako se topik zakljuca posto vidim, da je otisao u nekom x smeru :finger. Zato svaki put kad se logujem pogresim topik, pa se onda setim Dinamo Hajduk.
drz'te se teme ;pljuga mada je i ovako zanimljivo ![]() |
« Next Oldest | Next Newest »
|