Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kvalifikacije za LS...
Quote:Mislis da se ribe pale na tebe, koje ti nisu ni ime zapamtile...

covek je neunistiv :batine Confusedampion
subota vece, munich beauty(bez vodje), par bsr, i MG, sa sve gipsom na obe noge, spalav, ludilo, svi odose kuci, jedino gipsani ostao, sam :zbunjen Confusedampion :batine
Reply
Je l prosla trojka?![/quote]
Reply
Quote:covek je neunistiv :batine Confusedampion
subota vece, munich beauty(bez vodje), par bsr, i MG, sa sve gipsom na obe noge, spalav, ludilo, svi odose kuci, jedino gipsani ostao, sam :zbunjen Confusedampion :batine

Nek mu kupi neko crne cartape, poslacu vam licno kintu...
KO NE SKACE, VOLI GLADBAH ....
Reply
Quote:
radomir Wrote:covek je neunistiv :batine Confusedampion

Nek mu kupi neko crne cartape, poslacu vam licno kintu...

E da on promeni carape, ma nema sanse. Posle bi ga mama grdila, ovako joj je obecao da nece dugo da ostaje napolju Big Grin
Reply
jeste li odluchili gde se sastajemo ? ;pljuga
a.....potpis....
Reply
Quote:jeste li odluchili gde se sastajemo ? ;pljuga

cekaj nas kod kolima :rofl Big Grin
Reply
IZVOR B92:

[i]Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Kelnu turski Galatasaraj sa 1:0, u prvoj ozbiljnoj probi tokom priprema za kvalifikacije za Ligu
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
?? ???? ?? ?? ?????, ??????? ??? ?????... :finger

???? ??? ??? ?? ??????? ??? ?? ????? ??? ?????? ???? ??? ??????...

???????!!!
Reply
[quote="Boka"]IZVOR B92:

[i]Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Kelnu turski Galatasaraj sa 1:0, u prvoj ozbiljnoj probi tokom priprema za kvalifikacije za Ligu
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Ma jedna tekma neznaci nista. Ali ipak daje neku nadu, jer ipak Galatasaray nije losa ekipa. Cak sam mislio da cemo popusiti par golova..

Kad vam puste snimak, opisite igru. Mi smo ostali bez Satelitskih programa u Australiji Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)