Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Из угла Владе Маузера
Стојадиновић не показује емоције и то многима смета , мање или више-мени лично мање. Доказао се да зна посао предложио нам је 3 репрезентативца за 500 хиљада - камо среће да смо их довели Не заборавимо да су дауда и гаридо резервне варијанте
Што се Јанковоћа тиче иако је врло школован недостатак искуства и самољубље као и немоћ да се склони незналица од фитнес тренера довео је до краја Салета знам фин је човек али у професионалном смислу опет је Стојадиновић био у праву
Са пинто је из много развијеније земље није много мењао у односу на Јанковића али успешно и одмах је променио фитнес тренера што је одмах дало резултате неоптерећен је нашим вештачким дилемама странци вс домаћо -играју по њему најбољи кренуло је , па да није дошао дауда би још увек био у запећку
Што се Михајловића тиче жао ми га је има одређен таленат али ипак је страдао од синдрома знаш ли ко сам ја Генерално мора много шта да се промени код омладинаца Нека погледају Манѕукића ако имају храбрости и воње то је пут ка успеху.
Човић је поштен човек нешто зна нешто не зна а ли њему никад нико није рекао не то у Звезди не пролази
Џаја је фасцинантан човек о фудбалу много зна слабости су му увек даје предност домаћим играчима и понекад је превише попустљив.
Да се разумемо не волим кад читам свађе туше препуцавања али боље то него мртво море оно нас је и довело довде
Играчи из шампионске генерације су нас много задужили у сваком смислуи само они више нису играчи већ руководиоци то је нови почетак Ником неће отпасти глава ако му неко каже да није у праву
Титула би много значила ,нисам оптимиста и ради бодова и ради званичних казни за Смедеррево , јуче пенал у 38 . секунду али морамо се борити Већ је нешто почело Партизан игра такмичарске утакмице
Ово је за нас турбулентна година бићемо врло криви ако не узмемо титулу али почтак промена у клубу и кажем боље свађа него мртво море и ћутање а клубом ко зна из сенке ко руководи а на терену је газда Маза кад се сети да изаше из кафане Технички директор се труди и доводи репрезентативце а некад смо Евандра под Аџићем платили 400 хиљада евра
Reply
У задње време све чешће се чују неукусни коментари о прошлости фк цз од стране вечитог ривала па сам осетио обавезу и унапред се извињавам Пијанцу ово је само надопуна његовог текста на ове теме
Дали је или није ФК Партизан основао Туђман остај тајна војних архива , клупске боје им јесте одредио У то време није било Динама а на Хајдук се баш није обраћала пажња јер Сплит није баш мегалополис Већина хрвата је по наредби дошла у Паризан и многи су имали везе са НДХ милом или силим њима на души Стадион су добили џаба уз обавезу одржавања дана младости
Оформљивањем Динама о јачањем Хајдука прилив играча је престао
Звезда је у то време била клуб државног естаблишмента Само један од њих је био Крцун Држава је била то што је била то је за историчаре. Неразјашњеном погибијом Крцуна добио се аргумент јер је он важио с правом или не за Србина да клуб привуче огроман број најшире интелигенције  и као такав постао је један од препознатљивих симбола српства Ту ширину интелигенције Партизан никад није имао Остале су му везе у војсци преко чијег је стамбеног фонда обезбеђивао станове за играче
Фудбалским тржиштем су владали Звезда као материјално интелектуални гигант и Хајдук који је искористио свој географски положај на мору и огроман прилив средстава из иностранства
звезда се снабдевала из Србије Славоније углавномиграчимка српског порекла И БИХ некад члановима Жељезничара лкоји је давно важио за српски клуб , додуше то се после изгубило као и у случају Сарајева да је муслимански Звезда је узимала и елитне играче из Словеније ради огромне популарности клуба Из Јесеница је долазило по 1000 навијача на међународне спектакле.
Партизассну је било сужено тржоште и зато њихови играчи од 1960 на овамо су се снабдевали из фудбалски неразвијених средина у чему је предњачило Косово
Титуле су делили Звезда и Хајдук при чему је Звезда узимала титуле а хајдук купове
Свака част Партизану на финалу КЕШ 1966 али ради недостатка интелектуалног кадра и материјалних срестава о броју бодова на Уефиним листам и Ријека и Жељезничар су били испред Партизана
Распадом земље одласком најтрофејније генерације створио се вакум који Партизан вешто искористио Место елите која је морала да се докаже резултатима рада на челу државе су се појавиле национлни пропасници свих врста и боја а земља је упала у 25 -годишњипонор -али имали су паре Пођто им ништа није страно сем морала резултати су видљиви Основна разтлика је што смо ми увек желели да будемо бољи од противника а они да униште противника
Да не би било недоумица ја сам 100% србин и ниједан дан нисам био у партији волим Србију изнад свега али жалосне чињенице су истините
Reply
Како коментаришеш смену тренера у КК? Вукоичић је морао бити смењен, он није лош тренер, али ако хоћемо Евролигу, и више домете, онда Радоњић и није решење за то..
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Још после Галтасараја и Лакташа било је јасно да Влада Вукоичић није дорастао задатку Најискреније мислим да тим мора играти 30% боље да је морао проћи међу 8 у еврокупу Желим сву срећу Радоњићу на финалу ф4 аба лиге и последњи позив управи да промени однос судија према играчима Звезде у домаћем чампионату ово што гледамо чочи на улични баскет у селу на планини са очајним осветљезем па удри ко може
Reply
Лепа и значајна победа ватерполиста у Мађарској Почели су мало плашљиво у једном од кључних тренутака смо имали много среће при 1-4 у контри статива сегеда Играчи имају и квалитет и самопоуздање и успели су да преокрену резултат и победе У реваншу се мора бити врло опрезан сегед има изврсне центре али и данас прилично лоше шутере.
Све шеститке домаћину за умерену сусретљивост и фантастично навијање и мала замерка флаша у пливалишту срећом далеко иза гола
Посебне честитке тренеру  Савићу који није био твродоглав већ разложан и после погрешног почетка спорих и неинвентивних напада на центра и омогућавања примања лопте сегединових центара експресно форсирање бржег протока лопте и максимална заштита пријема лопте протовничких центара
Искрено верујем и пласман у финале евролиге и нажалост премоћ Југа у овом такмичењу
Морамо бити на великој и заслуженој висини ради изванредних људи у ВК од руководилаца до тренера и играча Мора се такође захтевати од руководства СД које годинама ништа не ради сем што се слика на свечаностима и држи отужне говоре да учине све и да задрже тим на окупу Ако нису способни нека напусте фотеље ,ваљда у милионској армији навијача свих профила ће се наћи неко способан Крајње је време да се прекине са крилатицом Не могу  ништа ал од мене нема бпљег
КК је у кризи Доживели су 2 чудна пораза али морају да схвате да могу и да врате самопоуздање
Навијачка група Делије је са људског становишта у праву за АБА лигу алиживот има своја правила и Живот је увек јачи од буило чега  ау спорту је професинализам и профит 2 основна мерила наметнула АБА лигу као основни интерес клуба И са националне стране долазак у ма којем броју срба и звездаша на територији бивше СФРЈ је одличан вид одбране од асимилације којој су изложени
Повлачење одлуке о бојкоту не би умањило заједничко људски став о АБА лиги већ признавање реалних животних и спортских реалности и због тога би у Лакташе требали да дођу сви који могу
Reply
Ја морам да признам да у тридесетој буквално живим свој сан када је ВК у питању. Сан да гледам уживо момке са црвено-белим капицама како руше редом домаће и стране ривале. Волим овај спорт, ватерполо репрезентацију понајвише од свих наших селекција и веома сам захвалан што ми је коначно омогућено да и клуб за који навијам игра на оваквом нивоу. Костур тима направљен прошле сезоне од сјајних младих ватерполиста ове је надограђен са неколико репрезентативаца и коначно је направљена добитна комбинација. Једноставно мора да се створе паре да овај пројекат настави да живи. У ватерполу нема пара ни у Европи, играчима је рађе да играју у земљи за неку пристојну плату и ту Србија треба да препозна интерес да остане светски лидер у овом трофејном спорту. Наше СД би требало да постави као приоритет највишег степена да ову сјајну генерацију и сјајног Савића задржи на окупу бар неколико сезона.

Што се утакмице јуче тиче, прво треба споменути сјајну навијачку представу, где је више од 200 људи дошло из Србије и одржало час на запрепашћење, а код неких и одушвљење локалних љубитеља ватерпола, који имају страшну традицију и културу у праћењу овог спорта. Ништа мање сјајна није била ни представа у базену. Дуго пратим ватерполо, а не сећам се да сам видео онакав пресинг на противничкој половини какав су вршили играчи Сегеда. Доста пута се дешавало да прође 15 секунди напада, а да је лопта још код Шефика. И поред тога и јако опасне ситуације код 4:1 за њих, наши момци су се издигли и понели у Београд два гола предности. Али не треба се успавати. Ватерполисти Сегеда су врхунски асови и сваку евентуалну слабост у реваншу ће знати да искористе. Зато и у реваншу треба одиграти на истом, високом, нивоу.

Предстоји нам паклени крај априла и почетак маја. Прва утакмица са Радничким, па реванш са Сегедом, па онда остатак Плеј-офа. Врло је важно да и Делије препознају моменат и да све ове утакмице на Ташу испрате. Већ сада треба управе ФК-а и ВК-а да се усагласе са терминима за 27. 04. када обе играју са Доњим Сремом, односно Раднички, да се не понавља Егер. Први, седми и петнаести мај, када играмо остале утакмице код куће, падају у радне дане када нема фудбала, тако да ту не би требало да буде проблема. Само заједно можемо до највиших домета!

Извињавам се Влади на ширини, али емоције од јуче још куљају! Wink
Reply
(04-18-2013, 09:48 AM)Пијанац link Wrote: а код неких и одушвљење локалних љубитеља ватерпола

а јел биле неке љубитељке делија?  Big Grin
Reply
(04-18-2013, 05:08 PM)luconi link Wrote: [quote author=Пијанац link=topic=4218.msg101671#msg101671 date=1366278520]
а код неких и одушвљење локалних љубитеља ватерпола

а јел биле неке љубитељке делија?  Big Grin
[/quote]

Тако млада, а већ Мађарица...
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Reply
"Čuo sam da se Čeda žalio kumu i policiji, da ga je tukao štakama po leđima jedan muškarac u nekim 40tim godinam oko 185 visine crn onako kaže besan neki barata štakama ko mačetom udara kao Sveti Ilija. Znaš li ti išta o tome,jel ti poznat taj profil čo'eka Smile ?!"

Oво ми нешто познато Smile Него Владо дај неке прогнозе за Борчу, пошто је Вашар повређен, ко ће нам сад ту да игра  ;D
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
То што си чуо то је опасан тип са још опаснијим надимком У недељу није битмп ко игра већ да тренери и играчи покажу плодове квалитетног рада јер тим мора имати замене а бск није баш евертон да може сваког да победи Да ја бирам пустио бих Асамоу жељан је терена и доказивања Борча је тест и за управу да имогући реално суђење после подмукох притисака са Смедеревом и донекле са Спартаком
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)