Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ПРЕЛАЗНИ РОК - ЗИМА 2010-2011!!!
100%anti crnobeli link Wrote:Не знам који је разлог за поновно сељакање Мугоше, али нема шансе да је због тога што није успео да се наметне, јер је дечко одмах по почетку припрема послат у Јагодину. Дакле, није ни могао да се наметне.

Вероватно планирају да се наметне... у Јагодини! Стварно не капирам, тај момак је доведен као једно од највећих појачања у тадашњем прелазном року, а не верујем да је одиграо све заједно 90 минута... Човека нисам гледао, те не могу да говорим о његовим квалитетима, мада чисто сумњам да је лошији од нпр. Кадуа, али дефинитивно морају да прекину праксу да доводе играче који неће играти у Звезди! У Звезду морају да се доводе само они који могу да играју у првих 11, а све остало може да се нађе у омладинској школи!
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(01-24-2011, 08:12 AM)KizaLion link Wrote:Наше играче нико неће и то је добар показатељ колико нам је тим квалитетан. Показује пример Лекића, који је тек јуче дао гол у првенству. На крају сезоне ће се и вратити у Звезду кад буде дао 6 голова за Осасуну.

Ти си баш оптимиста  Wink Неће их, нормално. Скаути дођу обично само на дерби и европске мечеве које, знате и сами како играмо у последње време. А изгледа да не може да се направи ни три минута снимљеног материјала о неком а да то вреди  :-\ Наступи за репрезентацију, преко неколико. Нажалост, ово није празна прича јер сви они имају плате а раскиди уговора такође коштају. А штопера још увек нигде.
(01-24-2011, 09:30 AM)NightMare link Wrote:На крају сезоне ће се и вратити у Звезду кад буде дао 6 голова за Осасуну

На жалост таква политика клуба нас је и довела ту где јесмо, уместо да форсираш талентоване омладинце који би срце остављали на терену за много мање пара, ти доводиш испушену лулу... Ја сам искрено увек био против тога, јел да је ваљао не би се никада вратио! Што се Деки и Видић не врате?? него су код нас увек отворена врата за све, колико знам једини одбијени повратник је Перица Огњеновић, па је потом завршио код вепра!

http://www.zurnal.rs/2011/01/24/vujadin-...index.html

Tолико о довођењу правих појачања... Далеко од тога да ја имам лоше мишљење о Вујадину, чак напротив, сетите се да сам био први који је желео да овај момак остане и да му се пружи прилика по сваку цену... Али, овај потез може да значи само једно, а то је да управа признаје да је тада погрешила или пак да немају кога да доведу па је дошло до варијанте дај шта даш...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
(01-24-2011, 01:29 PM)Red Star Forever link Wrote:http://www.zurnal.rs/2011/01/24/vujadin-...index.html

Tолико о довођењу правих појачања... Далеко од тога да ја имам лоше мишљење о Вујадину, чак напротив, сетите се да сам био први који је желео да овај момак остане и да му се пружи прилика по сваку цену... Али, овај потез може да значи само једно, а то је да управа признаје да је тада погрешила или пак да немају кога да доведу па је дошло до варијанте дај шта даш...

Јел се зна нешто у вези Марија Божића и долази ли уопште Иван Иванов?
ДУШМАНИ ХОЋЕ ДА НАС УНИШТЕ И ДА ТЕ ПРОДАЈУ АЛИ ИМ НЕЋЕ ПОЋИ ЗА РУКОМ ЈЕР ОНИ НЕ ЗНАЈУ ХЕЈ НА СЕВЕРУ СВИ ТВОЈИ СИНОВИ ЗВЕЗДО БЕЗ ТЕБЕ НЕ МОГУ ЖИВЕТИ!!!
(01-24-2011, 09:27 AM)Red Star Forever link Wrote:[quote author=100%anti crnobeli link=topic=3928.msg88139#msg88139]
Не знам који је разлог за поновно сељакање Мугоше, али нема шансе да је због тога што није успео да се наметне, јер је дечко одмах по почетку припрема послат у Јагодину. Дакле, није ни могао да се наметне.

Вероватно планирају да се наметне... у Јагодини! Стварно не капирам, тај момак је доведен као једно од највећих појачања у тадашњем прелазном року, а не верујем да је одиграо све заједно 90 минута... Човека нисам гледао, те не могу да говорим о његовим квалитетима, мада чисто сумњам да је лошији од нпр. Кадуа, али дефинитивно морају да прекину праксу да доводе играче који неће играти у Звезди! У Звезду морају да се доводе само они који могу да играју у првих 11, а све остало може да се нађе у омладинској школи!
[/quote]

Слажем се у потпуности...
А кад већ доведемо неког да игра код нас и буде појачање, па дајте му шансу онда..Довођење играча (надам се) подразумјева његово праћење дуже па ајде и краће вријеме.Зато не могу да вјерујем да неко кога пратиш колико-толико и ко (ваљда) испуни минимум неких критеријума, уопште не дочека да почну припремне утакмице а камоли да добије прилику да се докаже и заигра у првенству.
Quote:Ипак, још нисам у форми. Имамо још много да радимо и тренер ми је рекао да ће ме постепено уводити у игру јер сам дошао неспреман – искрен је Борха.
Снажни центарфор истиче да су му припреме у Будви пале изузетно тешко.
- Убија ме трчање. Тешко је. Једва чекам да видим лопту и да почнемо да играмо. То је мој омиљени део тренинга. Ипак, тога ће бити све више. У почетку ми је било тешко, али сада се осећам много боље.

http://www.crvenazvezdafk.com/src/borha-...ontent.htm

БЕМ ТИ ПЕЧЕНО СУНЦЕ "ПРОФЕСИОНАЛНИ ФУДБАЛЕРУ" И ОНОМЕ КО ТЕ ПРЕПОРУЧИ И КО ТЕ ДОВЕДЕ!

Ништа страшно. Ни Дејо а ни Панчев нису волели то трчкарање па знамо шта су радили. Псујеш Рамба због тога? Мислим да ти није на месту.

СЕВЕР ЕДИТ: Па ти си стварно безобразан. Добио си санкцију на истој страни због исте глупости али изгледа настављаш по старом. Оставићу ти још пар уписа на писму које се не практикује овде па ако урадиш још једном сличну или било коју другу ствар која је ван правилника летећеш одавде чим пре.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Панчев и Дејо кад су били тотално ван форме овај не би могао на скутеру да их стигне!
Quote:"Он ће лакше да се прилагоди на климу, јер долази с југа Бразила, где температуре падају и до нуле.Почео је добро, али је ипак био у другом плану. Иако је имао уговор до јуна месеца успели смо да се договоримо и га доведемо у Црвену звезду на позајмицу", рекао је Петковић
Кристијан Борха је играч Касиакса бразилсаког ТРЕЋЕЛИГАША а прошле године је био на позајмици у Фламенгу за који је одиграо 250 минута!
На целе 2 (ДВЕ) утакмице је био стартер,а на 5 (пет) је ушао са клупе-стрелац 0 (НУЛА) голова!Прва лига у Бразилу се игра од 1.5 до 31.12!Да је био парализован од 1.1.2011 до почетка припрема нашег клуба трчао би боље!

Право појачање,ал можда за брање на плантажи кафе! Хвала ти"Рамбовићу Петко"!  :-*  :-*  :-*
не желим ником да судим пре него сто сам га видео на делу.
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)