Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сезона 2007/2008
Што се тиче Пакистана, њихов председник је изјавио да ће првенство бити нерегуларно ако се дерби буде играо са публиком, а Јокановић је изјавио да би волео да се игра пред пуним стадионом, јер у супротном то није прави дерби...

Свака част Јокановићу на тој изјави али трагикомично да је један говори једно а други друго а овамо су као велики клуб...
Reply
То је зато што свако има своје ја, своје мишљење. Не морају сви да мисле једно те исто.

Иначе, дерби се неће одиграти са публиком. :bes
Да очекујемо неко полуфинале или финале у купу са Мишевима. namigivanje
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Биће и трећи круг у овој сезони, ако да Бог да их дечекамо на маракани.
ЈЕБО ВАС ДЕРБИ ОВАКАВ ЈЕБО ВАС ДЕРБИ
Reply
Quote:Биће и трећи круг у овој сезони, ако да Бог да их дечекамо на маракани.
По постојећем систему такмичења дерби у трећем кругу би се играо на Маракани једино у случају да их до краја другог круга престигнемо на табели. У трећем кругу ће први дочекати другог.
Reply
Једном мишеви...заувек мишеви
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply
требало би предложити масовно окупљање на дан утакмице испред стадиона...или фудбалског савеза... ови оркестрирани напади на Звезду и Делије.. се настављају и даље... а првенство је већ одавно постало нерегуларно...
[color=red]Звезда на небу, Звездаши на земљи, Прдизан под земљом, Говнари ископали рупу у пакао,а Делије владају васељеном!
Ustanite Delije! bojkot struje! smrt kleu,policiji,san franjcisku, partiji,parama,paradama,parcanju Srbije
[Image: 1czbg.jpg]
BOMBE NA JNA!
Reply
Quote:требало би предложити масовно окупљање на дан утакмице испред стадиона...или фудбалског савеза... ови оркестрирани напади на Звезду и Делије.. се настављају и даље... а првенство је већ одавно постало нерегуларно...

мислим да не може да се окупља испред стадиона јер да може то би се урадило и против базела, па и против борца
Reply
Quote:
rukometas_bg Wrote:Биће и трећи круг у овој сезони, ако да Бог да их дечекамо на маракани.
По постојећем систему такмичења дерби у трећем кругу би се играо на Маракани једино у случају да их до краја другог круга престигнемо на табели. У трећем кругу ће први дочекати другог.

Можеш нама смртницима који немамо појма да објасниш како ће се играти тај трећи део.....рецимо ако будемо други или трећи или који већ коме гостујемо а коме смо домаћини тј. којим позицијама.....ако наравно знаш како иде.....позз и хвала унапред..... namigivanje
[Image: 38968606tp6.png]
Reply
Ја мислим да је најбоље отићи на тренинг пред дерби!
Фудбалерима ставити до знања шта се од њих очекује и дати им додатни подстрек за победу,а фудбалској мафији показати колико смо предани свом клубу и колико смо организовани.Показати им да је ''наша љубав јача од њихове мржње''!
Reply
Quote:
Pijanac Wrote:
rukometas_bg Wrote:Биће и трећи круг у овој сезони, ако да Бог да их дечекамо на маракани.

Можеш нама смртницима који немамо појма да објасниш како ће се играти тај трећи део.....рецимо ако будемо други или трећи или који већ коме гостујемо а коме смо домаћини тј. којим позицијама.....ако наравно знаш како иде.....позз и хвала унапред..... namigivanje
Ево ја ћу ти објаснити. Ако будемо први након другог круга такмичења, онда са другим играмо као домаћини, трећем идемо у госте, четвртом смо домаћини, петом идемо у госте, итд...
У случају да будемо други, само је супротно у односу на горе наведени распоред.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)