Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда - 2013/14
Ово је плански урађено па да јавност каже "Завршајте више ту приватизацију". Врло је провидно.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Текстови у послиједње вријеме, понашање и фемкање управе... гаде ми се више политичке игре око клуба.
Неђе Србин сакривен у гори,
Страшно чудо измисли и створи.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Мислим да се овако јадно нисам осећао ни после Бордоа ...
Ја сам се у Бордоу осећао поносно после утакмице и на играче и на клуб. Сада преовладава дефетизам па и гађење према целој ситуацији у коју су нас душмани увалили.
(06-06-2014, 03:59 PM)KizaLion link Wrote:Ово је плански урађено па да јавност каже "Завршајте више ту приватизацију". Врло је провидно.
Не верујем да би ико при здравој памети купио Звезду. А Црвена Звезда је званично у власништву њених чланова тако да није није ни у државном власништву.

Управо је чланство доказало колико је стање ничије-свачије неодрживо као и то да навијачи просто немају ресурсе да подрже клуб више него што то чине доласком на утакмице. Не да подржавам приватизацију него би дао пуну конттролу над клубом било коме ко би се уговором  обавезао да ће уложити у клуб озбиљне новце и ко би положио велику новчану гаранцију за тако нешто (Шурбатовић је ономад преписивајући статуте Реала и Барсе прескочио ту кључну ставку)

Нека алтернатива је нови почетак као полуаматерско спортско друштво.

У сваком случају, мени је најнеприхватљивије решење да држава стане иза клуба. Ем што то нисмо ни заслужили, ем што знамо који смрадови управљају Србијом, ем што тој држави не треба још један згодан канал за корупцију каквим се до сада клуб показао. Мене би просто било срамота да држава упумпава милионе док се цела Србија гаси и сели у Београд а из Београда у бели свет.
(06-06-2014, 03:09 PM)Рођак са Севера link Wrote:http://www.uefa.org/protecting-the-game/...14180.html

Због овог неко мора да одговара...
Хехехехе. Морам да се слатко насмејем. А што би неко напрасно одговарао за све ово када у клубу у задњих 20 година нико низашта није одговарао?
Јебали нас кланови, менаџери, политичке странке, мафије, кртице око клуба и остали.
Па није ова земља створена на бази тога да људи одговарају за своје поступке. А када би се то десило, то би све изгледало овако некако:

1. Доноси се пресуда против Драгана Стојковића Пиксија који је у периоду од тад и тад оробио клуб за толико и толико.... . Казна затвором у периоду од...........до.............
2. Доноси се пресуда против Владана Лукића који је у периоду од тад и тад оробио клуб за толико и толико.... . Казна затвором у периоду од...........до.............
3. Да се не понављам мада слично применити са Буњевчевићима, Спасојевићима, Џајићима, Ден Танама, Аџићима и да се не набрајамо више. Списак је подужи....

Циганска јавност мора да види санкције и казне челницима који су водили клуб. Овако, 48.000.000 Евра се ваља а нико никог не криви. Па није ни чудо што постоји она стара, ”неће лопов на лопова...”

п.с. Јеботе, па у једном Бајерну који је прошлогодишњи првак Европе, један Урли Хенес одлази у затвор због малверзација. Довиђења и пријатно.
Е па, рођени са 48 милки нађе се тала за свакога! Нису те паре испариле.
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
Ово би у принципу могло да се искористи за добре ствари. Али наравно, ништа од тога.
Гласали сте, гледајте.
Било би лепо да чујемо мишљење и од новинара који живе за Звезду.
Који су били ту кад је требао да се прозива Весић (сад им тај исти Весић ментор и гостује у емисијама), а који су престали да се јављају кад су гузе увалили у фотељу државног предузећа и скупштинску клупу.
Сада ће испливати ко су чији играчи.

Да ли су жохари предали жалбу?

Ко је набијао незадовољство играча, ако паре за њихове плате леже на рачуну?
Научи га Сила са Небеса,
Јаворово дрво те отеса!
И на овом форуму не треба ништа да се пише о овоме много и да се закључа тема ова тема и не прди пуно, да се нико не увреди.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)